Je 5.12.25, venku počasí nic moc, ale domluvili jsme se s dcerou, že pojedeme odpoledne koupit do Chabařovické "Jiné zahrady", tak se opravdu jmenuje, vánoční stromek a jmelí. Počkali jsme na ni, až přijede z práce a pak jsme naším autem odjeli do Chabařovic.
Byli jsme tam už několikrát, mají v podstatě celoročně otevřeno a v každém ročním období je na co koukat. Ke stromku jsme koupili ještě jmelí, které jsem já měla zdarma k nákupu. Bylo to proto, že jsem loni pod stromeček dostala vánoční poukaz. Během roku se mi nepodařilo ho použít, tak jsme to dneska konečne udělali. Samozřejmě, že do vánoc bude ještě dost práce, jako je třeba pečení vánočního cukroví. Už mám nějaká těsta hotová, abych pravdu řekla, tak se mi do toho nechce. Ale jak se znám, tak péct určitě budu. Pokud se někdy ocitnete poblíž této zahrady, doporučuji jí určitě navštívit a to v každém ročním období.
Jsem rádá, že už jednu důležitou věc, jakou je vánoční stromek, máme za sebou. Moc toho psát nebudu, přeji všem pohodové Vánoce a do r. 2026 pohodu, štěstí a hlavně zdraví.