Přehled posledních diskuzních příspěvků
Poklad u nás ve vsi
Dana Puchalská 1.7. 13:05
Věřím. Pro mně jako bývalou prodavačku je tohle příspěvek, který pohladí po duši. Škoda že těch krámků tolik mizí. Bylo to hezké a dá se říct že i domácí a pohodové.
Čeští senioři a internet? Dobré souznění
Libor Farský 1.7. 11:15
Používám internet opravdu denně a když jsem byl půl roku v nemocnici, byl jsem bez něj nešťastný. Zvláště mi chyběl přerušený kontakt s tímto milým portálem i60. Bydlím na samotě a přitom jsem byl dříve člověk společenský. Často si říkám, jak asi dříve žili senioři v podobné situaci.
Deklarace práv
Libor Farský 1.7. 10:46
Oceňuji jemný humor autorky. Co se týče uplatňování práv dětí jsou velké rozdíly v rodinách, ale i v celých národech. A bylo tomu tak vždycky. V r.1968 jsem zažil hned u několika rodin v Anglii jak rodiče, podle mne, vůbec výchovu nezvládali. Děti řádily bez omezení a třeba i na návštěvě tomu jen přihlíželi, třeba když vytrhávaly kytky z květináčů. Bylo to v době, kdy u nás ještě byla normální i rákoska, nejen pohlavek.
Havířovské výstavy
Zuzana Pivcová 1.7. 09:07
Paráda, Hani, hned jsem si vybavila každoroční výstavu amatérských výtvarníků Prahy 8, kam dává své výtvory i moje sestra. Akorát , že tam nevybírají vítěze. A ta vaše výstava byla asi ještě mnohem různorodější. Vážím si všech, kteří jsou takto tvořiví a zruční. A je dobře, že to umí ocenit i vedení města. Díky za reportáž.
Neshody v rodině nebo dokonce týrání? Problém, o kterém se moc nemluví
Libor Farský 30.6. 22:19
Je-li ten odhad až 20% týraných seniorů reálný, nemělo by to nechat v klidu žádného z profesionálních sociologů ve státní správě !!!
Lefkáda: panenské pláže a úžasná kuchyně
Jana Šenbergerová 30.6. 11:51
Napsáno tak, že i když po ničem takovém netoužím, hned bych se tam vypravila.
Květnové toulání Šumavou
Jarmila Komberec Jakubcová 30.6. 11:48
Soničko moc hezké vyprávění o Šumavě. Také by se mi takové toulání líbilo. Třeba mi to jednou vyjde.
Moderátor Vladimír Kroc: Živím se tím, co mě ukrutně baví
Jana Šenbergerová 30.6. 11:47
Šťastný to muž! Tak ať mu to vydrží co nejdéle. :-)
Nemohu usnout. Co s tím?
Margita Melegova 30.6. 10:55
Jsem sova, v mladi jsem se tesila, ze na stari se zmenim na skrivanka a budu vitat slunecni paprsky, nic z toho se nestalo, do postele o pulnoci a rano si prispim. Nevyplnilo se to co jsem slysela v mladi ...jen pockej az budes stara budes vstavat se slepicemi.
Tip na výlet: Český ráj
Naděžda Špásová 30.6. 10:41
Maruško, moc hezká pozvánka a fotky jsou taky pěkné. :-)
5 výstav, za kterými vyrazit do Prahy
Věra Ježková 30.6. 06:39
Favority v Národním technickém muzeu jsem viděla. Na výstavě Jana Zrzavého jsme byly s Jitkou H. – můžeme jen doporučit. Obrazy a obrázky vystihuje Jitčin výraz „snové“. Mumie nemusím. Zajímavý by mohl být český design. Dala jsem do tipů.
Životní změny? Jedině příjemné
Jana Šenbergerová 29.6. 22:51
Mělo by to být snadné, ale dokud tento princip nepochopíme, tak není.
Psychologové: Nejvíce máme plno před Vánoci a letní dovolenou
Zuzana Pivcová 29.6. 19:48
Dobrá dvojice, z níž znám jen tu dámskou část. Díky.
Speciality kuchyně NDR - jak pro koho! Co mi utkvělo v paměti - část druhá
Blanka Macháčková 29.6. 12:14
Kdykoliv jsme byli na dovolené v NDR vařila jsem ledvinky, které tam byly k dostání. U nás to byla podpultovka. Métský salám mi taky chutnal.
Dančí steak
Zuzana Pivcová 29.6. 09:50
Pokud to byly, Jituš, Tvoje narozeniny, tak dodatečně gratuluji.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.