Milí čtenáři, možná o svém úspěchu píši v předstihu, ale věřím, že bude. Už od r. 2000 jsem se účastnila akcí (výletů) s tzv. "šmejdy". Včas jsem se dobře proškolila a naučila chránit si svá práva.
Pořadatelé přibývali jako houby po dešti a krásných barevných pozvánek bylo - plošně i adresně - mnoho. A mně bylo líto je vyhazovat. A tak už skoro 15 let z nich vytvářím sbírku. Jsem zřejmě s tímto hobby jediná v České repubublice, ale už na to nejsem sama! Po zveřejnění inzerce mi pomáhají občané z celé republiky, a tak mám již přes 5000 ks - všem děkuji!
A očekávaný úspěch? Můj splněný sen! Sbírku ode mne - dle domluvy - převezme slečna Silva Dymáková, autorka filmu "Šmejdi" a uchová ji jako retro vzpomínku na tuto dobu pro příští generace!
"Výletů" ubylo, pozvánek také, prosím, kdo ještě nějaké najdete, přispějte mi do sbírky. Děkuji (kontakt má redakce i60).
| Prožili jste či vykonali něco, co považujete za úspěch? Co je to podle vás úspěch? Je úspěch měřitelný? Jakého úspěchu jste v životě dosáhli a v čem to bylo? Napište jakýkoli příspěvek na téma "Můj úspěch", ten nejzajímavější oceníme. |