Od pondělka do čtvrtka - fotoreportáž
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Od pondělka do čtvrtka - fotoreportáž

22. 5. 2026

Je jaro. A sliby se mají plnit nejen o Vánocích. Íčko si slíbilo se setkat na jaře na Kácově. A tak se také stalo. Díky obětavé a perfektni organizací námi všemi milovaného šéfredaktora, našeho Honzy. 

Během pondělí 18.5. jsme se začali sjíždět do Kácova. Někdo autem, jiní vlakem, či autobusem. To bylo vítání a objímání. Program pestrý, zábavný. Bylo to krásné, děkuji vám přátelé za srdečné setkání a velký respekt k našemu Honzovi, který vše zařídil. Velké díky všem.❤️

cestování i60.cz
Hodnocení:
(5 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Soni, díky za fotky. Budeme dlouho vzpomínat. :-)
Hana Práglová
Soni ,děkuji! !! Bylo mi líto, že jsem s vámi nebyla...
Alena Švancarová
Sono, také moc děkuji za obrázky,ač jsem nebyla zůčastněná ,hodně mne vše zajímá.Jak slovem, tak pohledem na fota.
Alena Velková
Jsem ráda, že jsem s vámi mohla být alespoň na skok ♥
Hana Rypáčková
Pěkně zdokumentováno..Díky..
Naděžda Špásová
Soni, jsem ráda, že jsme se tohoto setkání zúčastnili. Potkat po dlouhé době známé lidičky mě vždycky potěší. Dost jsem fotila, tak budu mít na co koukat. Mějte se hezky, třeba se někde potkáme. *****
Jitka Hašková
Soňo, díky za hezkou připomínku Kácova,
Iva Bendová
Soni, díky moc, a blahopřeji k JNK :-)
Jana Šenbergerová
Soni, zdravím a děkuji za splněný slib. ❤️
Anna Potůčková
Soni díky za článek. My co jsme tam nebyli se alespon můžeme "pokochat" fotkami, které dokazují jak jste si to všichni užívali.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 20. týden

Dnes začíná setkání příznivců portálu i60 v Kácově. Na programu bude mimo jiné i kvíz. Vy si jej budete moci vyzkoušet také v průběhu tohoto týdne (s malými obměnami).