Středověké město a hrad Loket
Všechny fotografie: Jiří Hudeček

Středověké město a hrad Loket

16. 4. 2026

Včera se udělalo trochu lépe, a tak jsme po delší době jeli navštívit středověké město a hrad Loket.

Leni šla rovnou po mostě do města a já se vydal nahoru na vyhlídkovou trasu. Musel jsem vynaložit větší úsilí, ale stálo to za to. Pak jsem podle potůčku sešel dolů a po řetězovém mostě se dostal do města.

Byla to krásná a zajímavá procházka. Na kopci byl vidět i motokrosový areál. Pak jsme se sešli na náměstí a kochali se.

cestování fotografování hrady a zámky
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Jiří, v Lokti se mi moc líbilo. Jsem ráda, že jsem si prostřednictvím krásných fotografií mohla své vzpomínky oživit.
Marie Seitlová
Krásně jsem se prošla městem které neznám. Pěkné fotky.
Zuzana Pivcová
Kdysi jsem znala jednu učitelku z někdejší NDR, která přiznala (v NDR se o tom moc nemluvilo), že pochází z Lokte, ale byli po válce vystěhováni. Sama jsem tam nikdy nebyla, tak jsem si ráda prohlédla hezké fotky.
Jana Šenbergerová
Jirko, také vás oba moc zdravíme. V Lokti jsem byla jen jednou s rodinou na hradě a na náměstí jsme si koupili krásnou sadu svátečních talířů. Kdykoli ji použijeme, na Loket si vzpomenu. Sleduji vaše putování po vlasech českých a vzpomínám i na vás.
Alena Vávrová
Jiříku, vzal jsi nás na moc pěkný výlet - krásné fotky jako důkaz. Ahoj a pozdravuj Leni.
Iva Bendová
Zač je toho Loket? Za krásné snímky Jiřího Hudečka :-) Stálo to za to, děkuji!
Alena Velková
Opravdu krásné výhledy.
Jan Zelenka
V Lokti jsem byl dvakrát, ale spíš obchodně.Máte krásné fotky.
Daniela Řeřichová
Nádherně nafoceno! Úplně závidím. Musím si nastudovat, okdud jste fotil. Já mám z Lokte pár fotek nic moc.
Libuše Heulerová
Jirko, hezky jsem se s Tebou prošla...díky!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Vědomostní kvíz tohoto týdne bude hodně těžký. Tento typ otázek ze Základů společenských věd se objevuje u zkoušek na vysoké školy. Tak schválně, uspěli byste?