Vítání jara
Všechny fotografie: Jiří Hudeček

Vítání jara

13. 4. 2026

Včera byl v bečovské botanické zahradě krásný den - rozloučení s Moranou a přivítání jara.

Nádherné tanečky souboru Dyleň, hudba a spousta her i soutěží pro děti. Občerstvení a samozřejmě Věrka s Bohouškem a jejich vyhlášené bramboráky. No a pk už jen rozloučení s Moranou a nakonec karlovarští otužilci.

Děkujeme všem za přípravu.

kultura města a obce zábava
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
To musel být vskutku pěkný zážitek. Díky za fotoreportáž.
Ingrid Hřebíčková
Škoda, že jste tak krásné fotky nepopsal, přiznám se, že jsem tu Moranu nikdy neviděla a nedovedu si představit, jak to probíhá. Ale i tak vám děkuji za zajímavý článek. I když jsem z Prahy dlouho na vesnici, tady nic takového není. Škoda.
Iva Bendová
Bezva, děkuji! :-)
Dana Puchalská
Moc hezká fotoreportáž . Děkuju
Soňa Prachfeldová
Moc hezká akce v Bečově, fotky živě vykreslují. Loni jsem byla na zámku a botanickou už jsem nestihla. Krásná fotoreportáž Jiříku, děkuji.
Anna Potůčková
Jiříku ten ostrůvek nemá chybu. A při pohledu na otužilce je mně zima i doma v teple :-). Moc hezká fotoreportáž.
Michaela Přibová
Mně se také moc líbí ostrůvek. Je to romantické. Krásné fotky. Děkuji.
Marie Seitlová
Krásné fotky s vítání jara.
Daniela Řeřichová
To je tedy výzva! Taky jsem chtěla napsat, že fotoreportáž je super a že by se mi tam líbilo. :-)
Jiří Hudeček
Paní Lazarová přijeďte v létě, funguje to i jako koupaliště a lodičkou se na ten ostrůvek dostanete a piknik může být.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Vědomostní kvíz tohoto týdne bude hodně těžký. Tento typ otázek ze Základů společenských věd se objevuje u zkoušek na vysoké školy. Tak schválně, uspěli byste?