Jsem milionářka!
FOTO: Vytvořeno pomocí AI Copilot

Jsem milionářka!

6. 2. 2026

No fakt! A jsem jí po celý svůj život, představte si to! A taky se mi líbí chlapi, proč to nepřiznat. Jenže jim někdy nerozumím...

Po zemi chodí spousta zajímavých mužů a část z nich přešla kolem mě. Jelikož jsem na světě nějaký ten pátek a mému vědeckému zkoumání neunikla pěkná řada zástupců druhého pohlaví, troufám si tvrdit, že jsem odbornicí. Tedy…aby bylo jasno; řeč je o mužích všeobecně, abyste náhodou nečekali něco pikantního z mého života!

Myslím, že nejen mně, ale většině žen se líbí muži, co mají něco v hlavě, a je jim jedno, co mají na hlavě. Řeč není o kloboucích. Řeč je o vlasech.

Pokud má chlap vlasy, nebo pleš, toho si tak nějak nevšimnu. Ovšem v momentě, kdy se snaží svůj vlasový porost jakkoliv vylepšit, jo, to je jiná! Takový muž se okamžitě stane středem mojí vědecké pozornosti.

Tragickým prvkem na hlavách zamindrákovaných mužů je přehazovačka. Naštěstí je stále míň plešatých chlápků, co volí tento způsob vylepšení vzhledu. Barvení vlasového porostu – a na tom trvám – je pouze pro nás holky. Chlap, co má obarvené, nebo nedej bože natrvalené vlasy, jako by nebyl. Pro mě určitě.

No a pak tu máme celkem novou záležitost: nastřelování vlasů. To je teda něco! Nechápu! Kdysi byl ve Všechnopárty jako host Petr Janda se svými nastřílenými vlasy. Nevím, co ho vedlo k takovému vylepšení. Půl života si vystačil s pleší, a najednou tohle. Mně se teda víc líbil dřív…

No a jsme konečně u merita věci. Petr Janda nechtěl prozradit, kolik takové vylepšení stojí. Řekl jen, že co vlas, to stovka. A já jsem tím pádem zjistila, že jsem milionářka. Na hlavě mám vlasů jako na dvě hlavy, a to jsem v mládí měla vlasů pro hlavy tři!

No jo, myslí si mnohý z vás, jí se to mluví, když má vlasů na rozdávání. Ale co ti, kteří chtějí vypadat mladě, hezky, zajímavě, a vlasy nemají? Tak na to mám já jedinou odpověď: moji milí muži, pokud nemáte charisma, tak vám vlasy nepomůžou. A pokud jste bezva, tak je úplně fuk, jestli máte, nebo nemáte na hlavě vlasy. A tímto úderným zvoláním končím tento vědecký elabortát a jdu si umýt vlasy, abych byla hezká. Teda…v rámci možností…

fejeton Můj příběh muži vlasy
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Já mám doma manžela, který ve svých 82 letech má ještě vlasy, a nemá je šedivé. Moje už jsou šedivé, ale zatím drží.
Daniela Lender Chaloupková
Cha cha cha, Zuzko, báječně jsem se pobavila :-)) U mne vždy zabodovali muži se smyslem pro humor, to ostatní přišlo na řadu později ;-)) Ale nikdy jsem neřešila, zda byli vlasatí nebo typu "Kojak". Navíc, o mužích bez vlasů se tvrdí, že prý mají nadbytek testosteronu .... Tak výhra pro nás, ne? :-)) MOC děkuju :-))
Milan Pepo
No tak ten článek mě pobavil :-D. Vykonával jsem lukrativně placenou práci, kdy z praktických, bezpečnostních a dalších důvodů jsem měl totálně vyholenou lebku. Takže já jsem si vlastně hrál na chudáka?
Šárka Bayerová
Jsem multimilionářka! :-) Moc hezký ROZBOR, Zuzano!
Dana Straková
Vždycky jsem zastávala názor, že když si chlap nedokáže přiznat pleš, není to chlap. A taky co je to za charakter, když neumí přijmout šedivé vlasy a barví se tak blbě, že to není k přehlédnutí. Ty nejrůznější přehazovačky a začesávačky, nebo nedej bože tupé jsou vážně k smíchu. Ale někomu to třeba tak směšné nepřijde. Jo a mimo ty umaštěné culíky se mi taky nelíbí gumičky nebo korálky na dlouhé vousaté bradě.
Naděžda Špásová
Abych pravdu řekla, tak docela souhlasím. Hezcí muži se mi líbili a líbí dodnes. Akorát, že se už můžu jen dívat. O šediny svého muže se starám já, zatím jich má na hlavě celkem dost. :-)
Zdenka Soukupová
Zuzano, naprostý souhlas. Mně ještě iritují chlapi, kteří mají jen pár jemných (a ještě ke všemu mastných) chlupů na dolní části hlavy, ale mají dlouhý culík do gumičky! Tak to je úplný konec...
Zdeněk Hart
Takový roztomilý, hezký článek. Ale, pozor, když si jdete mýt hlavu, ať neztratíte pár desetitisíc, možná statisíc korun, šampóny jsou prevít. Těch peněz by bylo škoda. Hezký, pobavil jsem se. Já si je "barvím" už asi od třiceti let na bílo. Díky.
Iva Bendová
Jako mladé holce se mi nelíbili kudrnatí kluci ala květák. Někde jsem pak četla, že to bývají vzteklouni. Mého druhého muže jsem poznala s kratičkým slušivým ježkem. Časem mi ukázal fotku z mládí s "květákem" - byla jsem na starší kolena podvedena :-o :-D No, Berana někdy nezapře ;-) Také, Zuzi, upřednostňuji u mužů přirozenost.
Libuše Křapová
Zuzano :-) Souhlas. My ženy jsme povětšinou milionářky. Já o sobě vím, že dávám přednost mužům spíše bezvlasým a hlavně!!! s přírodní barvou. Takový prošedivělý proplešatělý pán je hodně interesantní :-) Barvené vlasy mne u mužů odpuzují. U vlnitých moc nepoznám, jestli jsou kudrny přirozené nebo ne, takže pokud jsou uměle vytvořené, vypadají přirozeně a nositeli sluší, ty bych vzala já na milost. V pondělí jdu ke kadeřnici, samozřejmě i barvit. Tak si tam na tyto pány a tvlj článek určitě vzpomenu :-) Jo, a abych nezapomněla, jdu si tu hlavu teď umýt také :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 6. týden

Olympiáda! Jednou za čtyři roky! U toho musíme být! Nejen tipovačka, ale i vědomostní kvíz se tentokrát točí kolem olympiády! Tak pojďme na to!