Poslední soutěž roku 2025. Jak dopadla?
Ilustrační foto: Pixabay

Poslední soutěž roku 2025. Jak dopadla?

23. 1. 2026

Už jsme sice téměř na konci ledna roku 2026, ale ještě nám zbývá vyhodnotit výsledky "Poslední soutěže roku 2025". Tak tady jsou.

Bude to stručné. Nechali jsme se inspirovat vašimi reakcemi na články v komentářích a vyhodnotili jsme soutěž takto:

1. místo - cena: Kosmetický set
Michaela Přibová - Zážitek roku: Nedorozumění

2. místo - cena: Powerbanka
Soňa Prachfeldová - Moje plány na rok 2026: Když člověk plánuje, Bůh se směje

3. místo - cena: Chytrý lokátor
Jiří Ventluka - Takový malý horor

4. místo - cena: Voucher do Národního divadla
Alena Velková - Gigant, předci a křivý stromek aneb co všechno vydrží jedna důchodkyně

5. místo - kniha
Iva Bendová - Nejkrásnější novoroční vzpomínka

Výhercům gratulujeme, všem ostatním čtenářům, kteří se soutěže zúčastnili děkujeme. A těm, kdo nevyhráli nebo se tentokrát nezúčastnili sdělujeme, že literární soutěže nekončí. I v letošním roce se můžete těšit na celou řadu soutěží a zábavy.

Přejeme všem krásné zimní dny!

i60.cz Poslední soutěž 2025
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Blahopřeji vítězům. Tentokrát jsem se nezúčastnila a těším se na další soutěže. :-)
Blanka Lazarová
Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se. To je pro ty smutné, co nevyhráli. Samozřejmě se soutěží o pořadí, ale já se raduji s těmi co vyhráli i s těmi co se zúčastnili. Gratuluji a děkuji. :-)
Vladislava Dejmková
Gratuluji všem, kteří vyhráli, ale i těm, kteří přispěli. Tentokrát jsem se nezúčastnila, nebyla prostě inspirace. Moje myšlenky se toulaly v jiných tématech.
Hana Polednová
Velká gratulace všem oceněným i zúčastněným. Vždy se sejde hodně hezkých článků, nemá to redakce jednoduché vybrat ty nejzajímavější.
Miloslava Richterová
Gratulace všem zapojeným a výhercům zvláště! Těším se na další :-)
Soňa Prachfeldová
Moc děkuji za výhru, gratuluji výhercům, děkuji za pěkné příspěvky všem. Když jsem usínala, přála jsem si, aby dnes ke mně přišla radost a stalo se. Děkuji.
Marie Ženatová
Ze srdce gratuluji oceněným* a také děkuji za milé příspěvky i všem ostatním ♥
Alena Velková
Gratuluju všem a za sebe moc děkuju. Jsem ráda, že jste se zasmáli...a vo tom to je :-)
Šárka Bayerová
Dodatek - v rámci Poslední soutěže jsem si s radostí početla. Na všech článcích. Proto gratuluju i všem ostatním a moc děkuju redakci za "soutěžní nápady" a celkovou realizaci.
Šárka Bayerová
Všem oceněným přeju další krásné psaní břitkým perem :-) Moc gratuluju!!! A jsem moc ráda, že mi vyšli mí favorité. Dva moje naprosto protichůdné top příspěvky prozradím: Nedorozumění a Gigant, předci a křivý stromek... Holky, tleskám! ☆☆☆♡

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 4. týden

Česká populární hudba. Jak dobře ji znáte? To si můžete v průběhu tohoto týdne otestovat v našem vědomostním kvízu.