Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Iva Bendová
14.1.2026 16:50
Tak to je, Zuzi, a je mi to více než jasné. Růžové brýle, černé brýle, dobře seštelovaná optika, v očích střípky zrcadla Ledové královny... Co člověk, to jeho svět, ale i spřízněné duše v podobném... Opakuji - mám vás tu ráda :-)
Zuzana Pivcová
14.1.2026 16:33
Bylo by hezké, kdyby většina lidí měla většinu jmenovaných pozitivních vlastností. Nemá a navíc každý z nás ta pozitiva i negativa druhých vnímá svýma očima i svým srdcem.
Iva Bendová
14.1.2026 14:41
Zdeni, výjímky nám potvrzují pravidla ;-) Byla jsem kdysi na semináři, kde nám přednášející dal za úkol vyjmenovat našich 10 kladných vlastností, ... a ke každé pak našel nějakou výhradu nebo nevýhodu pro život ;-) Krampolovo a Jacka Lemonna "Nikdo není dokonalý" všeobecně platí :-)
Zdenka Soukupová
14.1.2026 13:54
Ivo, krásné shrnutí toho, jací bychom asi měli být. V první sloce je tolik plusů... a já si říkala: Ta Iva to snad píše o mně! No, ale musím sebekriticky uznat, že občas něco z toho poruším... :-(
Iva Bendová
14.1.2026 13:08
Aničko, tak to někdy je. Jakmile vznikne samozvané mravnostní komando proti lidem, kteří ctí a dodržují pravidla, je něco hodně špatně.
Anna Potůčková
14.1.2026 12:07
Hezké veršování. Mám ráda lidi, kteří když káží vodu aby ji také pili. Jenže někdy je to prostě jinak - káží vodu, pijí víno.
Iva Bendová
14.1.2026 11:53
Děkuji všem, nahoru i dolů :-) Taky nejsem vzorná, hlavně ovšem k sobě... Jsme jenom lidi a nemáme nervy ze železa ;-) Mám vás ráda! :-)
Blanka Lazarová
14.1.2026 11:47
Ivo, moc hezké. :-) :-) :-)
Irena Mertová
14.1.2026 11:39
Ivo, hezké vyznání. A říká se, že jaký šel, takového potkal. :-)
Ingrid Hřebíčková
14.1.2026 11:33
Moc hezká básnička. I když taky patřím k těm, co reptají. Jely jsme do Prahy z Příbrami a za námi furt celou cestu nahlas si povídali dva chlápkové. Na konci jsem vykřikla: "debilové užvanění, celou cestu jen žvaní". Mlčeli, nic na to neřekli.
Načíst starší příspěvky