Jak dopadlo podzimní soutěžení?
FOTO: Jan Raška

Jak dopadlo podzimní soutěžení?

15. 12. 2025

Krásné příběhy, zážitky, vzpomínky i fotografie obsahovaly soutěžní příspěvky naší podzimní soutěže na témata Podzimní toulky, Nejlepší období mého života a Čím se baví senioři.

Všechny soutěžní příspěvky jsme v redakci důkladně pročetli a také na základě hodnocení čtenářů (počet hvězdiček a obsah komentářů u článků) jsme vybrali tyto autory vítězných příspěvků:

Daniela Řeřichová: Toulky Moravskými Kopanicemi - Láskyplně popsaný krásný kout naší země

Lenka Besedová: Deštník - krásný vzpomínkový příběh o celoživotním přátelství

Šárka Bayerová: Nejlepší období mého života: Šumava - milá vzpomínka na dětství, na rodiče a k tomu nádherné dobové fotografie

Michaela Přibová: Nejlepší období mého života - Léta devadesátá - Upřímná, otevřená zpoveď na hezkou životní etapu

Miloslava Richterová: Náš koníček genealogie - Pěkně popsaný koníček, který ocení celá rodina

Jan Zelenka: Když se sen stane skutečností - Když se splní sen, je to výhra

Soňa Prachfeldová: Docela obyčejný den neb Čím se baví senioři - Každý den je kouzelný a záleží jen na nás, jak jej přijmeme a prožijeme. Citace z článku, která hovoří za vše

Alena Tollarová: Podzimní ne/povedený výlet - I když se výlet nepovedl, povedl se text i fotografie

Jaromír Šiša: Podzimní focení všude mořně, i jinde - Krásná fotoreportáž jako vždy neotřele, "po Šišovsku"

Gratulujeme výhercům, kterým pošleme po dohodě (mailem) ceny. A děkujeme i ostatním čtenářům, kteří vyslali do podzimního soutěžení své příspěvky. Pokud jste nevyhráli teď, máte šanci ještě v naší poslední soutěži roku 2025  - viz: Poslední soutěž roku 2025.

Přejeme všem našim čtenářům a čtenářkám hezké adventní dny!

čtenáři i60.cz Podzimní soutěžení 2025
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Gratuluji všem výhercům. Všechny články jsou zajímavé a čtivé a nejen ty výherní. Mám radost z výběru mého článečku a děkuji.
Miloslava Richterová
Blahopřeji všem, kteří se zapojili, redakci děkuji za všechny podněty a děkuji také za výhru. Hezké sváteční dny :-)
Naděžda Špásová
Gratuluji výhercům a přeji hezký rok 2026.
Soňa Prachfeldová
Děkuji moc za vybrání, gratuluji všem výhercům a děkuji všem, kteří psali a fotili.
Marie Ženatová
Všem oceněným ze srdce moc a moc blahopřeji ♥
Zuzana Zajícová
Moc dobře vybrané články. Gratuluji autorům.
Jan Zelenka
Gratulace oceněným. Je moc fajn, že na íčku je pořád co číst.
Blanka Lazarová
Všem vám gratuluji a děkuji za pěkné počteníčko. :-)
Šárka Bayerová
Mám velkou radost, děkuji mocně! Tenhle článek byl prostě srdeční záležitost... Velká gratulace všem dalším oceněným, především Michaele, jejíž vyprávění mě"dostalo". A taky Daniele, která kouzelně popsala a nafotila kout země, kam jsem se vždycky chtěla podívat, ale nějak mi to nevyšlo...♡
Lenka Besedova
Děkuji moc. Udělali jste mi výhrou velkou radost. Přeji všem krásný adventní čas, klidné a spokojené vánoční svátky s těmi co máte rádi a do nového roku krásné zážitky, milé vzpomínky a chuť se s nimi podělit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.