Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dušan Brabec
6.11.2025 12:19
Doporučuji dechovou techniku 4–7–8. Pomáhá zklidnit nervový systém, snížit krevní tlak a upravit srdeční rytmus. Začíná úplným výdechem ústy do prázdna. pak se po dobu 4 vteřin nadechne nosem, na 7 vteřin se zadrží dech a následně se 8 vteřin pomalu vydechuje ústy (klidně se zvukem). začíná se 4 cykly a ustálí se vše na 8 cyklech. Takto se aktivuje parasympatikus - „brzdový“ nerv srdce.
Alena Velková
6.11.2025 11:47
Přeji rychlé zlepšení❤️
Jiří Buzický
6.11.2025 11:28
Předminulý týden prudce,
rozběhlo se moje srdce,
a že brzdit nechtělo,
do IKEMu muselo.
Tam jsem dostal k ránu,
elektřinou ránu.
A co ještě dodat k tomu?
Odešel jsem poté domu.
Věra Lišková
6.11.2025 11:00
Na posílení srdce je prý dobrý česnek, přeji brzké uzdravení.
Daniela Řeřichová
6.11.2025 10:41
Milá Jano, podepisuji se pod příspěvek Ireny M. :-)
Jitka Caklová
6.11.2025 10:33
Jani, srdečně Tě zdravím! Moc hezky jsi to dala do veršů. O nic méně musím napsat, že pro mě je Srdce "domečkem" pro Duši. V posledních dvou letech, kdy jsem si namlouvala, že už je vše v pořádku, mě srdíčko vyléčilo z iluze a tím se uzdravilo. Ale že to byly fofry, 182 tepů za minutu. Poprvé to trvalo cca 5 minut, po druhé 8 a potřetí, když už to bylo 10 jsem dostala strach a zavolala si rychlou. V 16:30 mě odvezla na pozorování, ve 21:30 mě s normálním tepem odvezli domů. Za týden mi dali pro kontrolu Holtra, s ním jsem šla odpoledne tancovat a vše bylo v pořádku. V prosinci mám přijít na kontrolu a už vím, že to bude ok. A tak i Tobě přeji brzké uzdravení ♥♥♥ Já vím jsem jiná :-) :-)
Ingrid Hřebíčková
6.11.2025 10:18
Lépe než Šárka 07:58 bych to nenapsala, souhlasím se všemi příspěvky a jen dodávám, že z celého srdce vám přeji zdraví, zdraví a zase zdraví. Těžko říct, že báseň je krásná. ❤️
Daniela Lender Chaloupková
6.11.2025 10:13
Paní Jano, obdivuji Váš smysl pro humor :-) Úžasně napsané, Vám osobně přeji opravdu upřímně hodně klidu, pohody, spokojenosti a pevné zdraví :-) Lásku evidentně máte, a to je důležité:-)
Michaela Přibová
6.11.2025 10:12
Jani, i já držím palce ať se vaše láskyplné srdíčko zklidní. ❤️ :-)
Irena Mertová
6.11.2025 10:08
Jani, dobře ti rozumím, vydrž, ať se srdíčko zklidní a běží zase spokojeně... hezká básnička. :-)
Načíst starší příspěvky