Podzimní výzdoba nejsou jen dýně. Může být rozhodně vkusnější a nápaditější
Ilustrační foto: Freepik a Pinterest

Podzimní výzdoba nejsou jen dýně. Může být rozhodně vkusnější a nápaditější

20. 10. 2025

Blíží se období, kdy se opět po roce všude objeví dýně. Dekorace spojené s oslavami Halloweenu někteří lidé milují, jiným lezou na nervy. Ale udělat si ve své blízkosti nějakou podzimní výzdobu se dá i jinak.

Někdo volí tradičnější vazby z barevného suchého listí. Někdo nastrká do truhlíků větvičky a šípky. Někdo si dá práci sesbírat zajímavé rostliny při procházkách podzimní krajinou. A někdo volí dekorace umělé, protože jsou praktické. Nemálo lidí ovšem podzimní výzdobě pozornost nevěnuje a šetří síly, aby se mohli vyřádit až při té vánoční.

Každopádně se nabízí mnoho možností, jak si do domova, za okna či na dveře dopřát nějakou tu krásu. Protože právě nyní jí příroda nabízí více než jindy. Nechat při procházce na zemi bez povšimnutí nádherně zbarvené listy, rostliny nebo kaštánky je přece škoda, ne?

Tady je malá inspirace dokazující, že si pod pojmem podzimní výzdoba opravdu není třeba představovat jen vydlabané dýně a halloweenské dekorace ze supermarketů.

Snímek obrazovky 2025-10-19 v 10.25.59.png

Snímek obrazovky 2025-10-19 v 10.24.05.png
Ilustrační fotografie: Pixabay a Pinterest

domácnost Inspirace pro ženy podzim
Hodnocení:
(5.1 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Irena Mertová
Ve školce je vždycky soutěž ve vydlabávání dýní - moc se mi výtvory líbí... Já mám aspoň na kuchyňském stole dýni hokaido, ze které si uvařím dobrou polívku... :-). Mám ráda tu přívětivou oranžovou barvu.
Šárka Bayerová
Jsem ta, komu lezou dýně na nervy. :-) Přiznávám se. Ale ještě víc mě tady u nás vytáčí Santa Claus, a to jsem s ním nějaká léta v cizině žila v naprostém souznění... ;-)
Jana Šenbergerová
Sezónní dekorace mám moc ráda. Také venku sbírám, co se na ně může hodit.
Jarmila Komberec Jakubcová
Zajímavá inspirace.
Olga Škopánová
Krásné a mnohem vkusnější než umělohmotné vydlabané dýně z Kiku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 43. týden

Čtete hodně? Opravdu? Tak to asi nebudete mít problém s vědomostníém kvízem, který se tento týden bude věnovat české i zahraniční literatuře.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Kolikrát týdně zařazujete do svého jídelníčku maso?

Téměř denně

18%

Dva až třikrát týdně

21%

Jednou, dvakrát týdně

20%

Jen výjimečně

21%

Nikdy, maso nejím

20%