Daniela Lender Chaloupková
17.10.2025 14:01
Paní Koníčková (13:31) děkuji za Vaši odpověď. Jsem člověk, který, když něčemu nerozumí, tak se zeptá. Proto mne zajímaly důvody negativního hodnocení (podle mne vtipné veršovánky). Už jsem se s tím setkala, a nejen na i60, že se čtenáři domnívají, že pokud autor o něčem píše, popisuje vlastně své zkušenosti, svůj život, své prožitky, v tomto případě pánské zdravotní problémy. Ono to tak vždycky být nemusí :-)) Zvláštní je, že se zde tolerují jiné, podle mne mnohem závažnější prohřešky, ovšem slovní hrátky o ne úplně veselých věcech, se považují za problémové. Ale jak jsem napsala ve svém dotazu, ne každému se musí líbit všechno. Takže Vám ještě jednou děkuji :-))
Romana Koníčková
17.10.2025 13:31
Mne článek zklamal. Čekala jsem vtipný popis čůrajícího vnoučka nebo vzpomínku na dětství a místo toho popis urologických potíží starého chlapa? Jistě, ke stáří to patří, ale ventilovat to snad jen v úzkém kruhu. Už jsme se tu měli možnost seznámit se zaraženými prdy, močením a teď asi přijde na řadu téma kakání? Děkuji pěkně :-)
17.10.2025 11:06
Paní Mertová (11:01), chápu. Není možné, aby se všechno líbilo všem, to by byl život nudný. Jen mne to zajímalo. Děkuji, že jste můj dotaz pochopila :-) Pěkný den :-))
17.10.2025 11:03
Paní Fialová, velice Vám děkuji za výstižnou odpověď . Logika je zřejmě Vaší silnou stránkou ;-) Nemíním p. Pokornému pod jeho článkem rozjíždět debatní kroužek jako jiné zasloužilé íčkařky, takže ještě jednou děkuji a již si nedovolím Vás čímkoli obtěžovat :-))
Irena Mertová
17.10.2025 11:01
Paní Danielo, ač mě článek nenadchnul, hodnotit jsem nechtěla - kliknuto omylem, nehodnotím. Bohužel zrušit už hvězdičky nejdou.
Jarmila Fialová
17.10.2025 10:58
Jaký by to mělo smysl nehodnotit, když se mi něco nelíbí....autor by přece měl vědět, že není jen ten nejlepší.
Jarmila Fialová
17.10.2025 10:55
Proč se tedy ptáte, když chápete, že se mi to nelíbí...prostě nelíbí.
17.10.2025 10:52
Paní Fialová (10:48), jistě jste si přečetla, že chápu, že ne všechno se líbí všem :-)) A jistě jste si také všimla, že všechno se mi opravdu nelíbí. V tom případě nehodnotím a nechávám si svůj názor pro sebe. V tomto případě jsem se POUZE zeptala. Opravdu by mne Váš názor zajímal :-))
17.10.2025 10:52
Paní Fialová (10:48), jistě jste si přečetla, že chápu, že ne všechno se líbí všem :-)) A jistě jste si také všimla, že všechno se mi opravdu nelíbí. V tom případě nehodnotím a nechávám si svůj názor pro sebe. V tomto případě jsem se POUZE zeptala. Opravdu by mne Váš názor zajímal :-))
Jarmila Fialová
17.10.2025 10:48
Danielo, myslíte si, že se mi musí všechno líbit tak, jako Vám?
Načíst starší příspěvky