Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Jana Hošková
						1.1.2024 10:25
						Jinak zdravím mé rodné Severní Čechy a všechny odtamtud!  :-))

Jana Hošková
						1.1.2024 10:20
						Jsem ráda,že se vám fotky líbily.Rodilá pražanda nejsem,davům se vyhýbám,nesnáším je, ale Prahu mám ráda a vánoční atmosféru taky-akorát mne k šílenství přivádějí ty reklamy zde,když chci něco v telefonu napsat :-))

Eva Mužíková
						30.12.2023 21:33
						Díky Vám, jako bych ve vánoční Praze byla.

Blanka Lazarová
						29.12.2023 20:45
						Krásné fotky mojí oblíbené Prahy. Budu si je prohlížet určitě opakovaně. Moc děkuji. :-)

Soňa Prachfeldová
						29.12.2023 20:15
						Krásné fotky, díky. Praha je tak nádherná.

Jan Zelenka
						29.12.2023 16:25
						Krásné, Prahu znám moc dobře.

Dana Straková
						29.12.2023 15:51
						Moc hezké záběry, taky jsem se na procházku večerní Prahou vydala, fotila a bylo to přesně tak, jak píše paní Alena, chachá

Naděžda Špásová
						29.12.2023 11:11
						Moc hezké fotky. Prahu mám ráda, prožila jsem tam sedm let mého mládí a vzpomínky se mi stále vrací. 

Alena Velková
						29.12.2023 10:29
						Fotky jsou moc povedené, ale procházka Prahou je pro mě, jako pro rodilou Pražačku, za trest...i já jsem dostala ten podivný nápad a chtěla nasát vánoční atmosféru na Hradě a v centru, ale z hlídání kabelky a z prodírání se mezi davy turistů a bezdomovců mě málem kleplo...obávám se, že za rok zapomenu a budu opakovat stejnou chybu :-))

Marie Seitlová
						29.12.2023 08:20
						Krásná procházka Prahou.