Přehled posledních diskuzních příspěvků
O lázních jinak
Elena Valeriánová 31.10. 07:04
Hezká rozverná básnička pro dnešní zachmuřené ráno. A hned je na světě veseleji.
WC story
Naděžda Špásová 30.10. 14:26
No, Jano, měla jste opravdu rušný den, ale s dobrým koncem. Příště už si budete umět poradit.
Podzimní procházka po Petříně
Libor Farský 30.10. 11:39
Děkuji za připomenutí mého mládí. Na Petřín jsem chodil randit, je tam sousta laviček v nádherném prostředí. Zajímalo by mne, jestli ještě existuje restaurace "Oživlé dřevo", z její terasy byl snad nejkrásnější pohled na Prahu, protože je v jednom záběru Staré Město i Hradčany. Vodil jsem tam své zahraniční návštěvy a všichni mi dali za pravdu, že Praha je nejkrásnější město na světě. Leč po promoci jsem musel Prahu opustit a hledat v pohraničí zaměstnání s bytem.
Hledám
Zuzana Pivcová 30.10. 09:44
Své hledání jsi vyjádřila trochu smutně, ale přesvědčivě a poeticky dokonale. Díky.
Podzimní Průhonický park
Dana Tomanová 30.10. 09:30
Hezký článek a moc pěkné fotografie, paní Tollarová, procházky zdejším parkem mají magické kouzlo, vždy mi tam bylo moc dobře :-)
Nehledejme dokonalost. Bude se nám žít lépe
Elena Valeriánová 30.10. 06:57
Tak tento článek se mi opravdu líbí. Snažím se tím řídit už delší dobu.
Štěpán Michalovič: Bez pohybu jako bych nebyl
Zuzana Pivcová 29.10. 19:34
Výborný rozhovor. Mám ráda články formou rozhovorů. Je obdivuhodné, že se pan M. dal ve zralejším věku na atletiku. spíš bych očekávala, že to bude naopak, v mládí atletiku, později třeba ještě fotbal nebo požární sport. A co jste. Blanko, dělala za lehkoatletickou disciplínu Vy??
Den otevřených dveří
Lidmila Nejedlá 29.10. 14:09
Helenko, že mají uklizeno, naleštěno! Byla jsem jen ve Smetanově síni.
Hrátky s češtinou. O přezdívkách
Jitka Hašková 29.10. 10:24
Měla jsem na SVVŠ třídního, který byl na celé škole velmi oblíbený, učil češtinu, ruštinu a němčinu, byl od mládí holohlavý a měl přezdívku Golova. Když někdo z rodičů považoval přezdívku za jméno a hledal ho ve škole hrdě se k tomu hlásil.
Portál i60 má novou redakci na Staroměstském náměstí
Alena Tollarová 29.10. 09:22
Myslím, že se zatoulám rovnou k vám. Samozřejmě po ohlášení :)
Posvícenské koláče v rytmu swingu
Alena Tollarová 29.10. 08:25
Jan Smigmátor je sympaťák, výborný zpěvák i moderátor. Zmíněný pořad na Dvojce s ním a Dashou je bezvadný. Proto vyzkouším i recept na koláče. Pro začátek z polovičky dávky. Jen to bio si, s odpuštěním, odpustím.
Mária Matejčíková - chtěla pomoct, skončila ve vězení
Libor Farský 28.10. 18:30
Všechna čest této dámě a její matce.
Svěrák s Uhlířem těší svými písněmi už padesát let
Libor Farský 28.10. 18:25
To je úžasné ! Děkuji za tuto vzpomínku, zkusím hledat záznam na internetu.
Vzpomínka na mého pradědečka - porubského starostu
Zuzana Pivcová 28.10. 17:44
Přeji Vám, že patříte k těm šťastným, jejichž předci byli veřejně činní a zachovaly se o nich zápisy nebo rodinné dokumenty. Vzpomínám si, že jste se tu o hudebním skladateli I. Hurníkovi již jednou zmiňoval. Díky.
Praha ještě jinak
Blanka Macháčková 28.10. 10:29
Tady plně platí: Praha je krásná, to máte marné, Praha je vzor elegance... Krásné fotky.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.