Přehled posledních diskuzních příspěvků
Setkání íčkařů v Plzni ve dnech 8. - 10.června 2018
Elena Valeriánová 7.1. 10:34
Jarmilko a Helenko, děkuji. Částku zašlu.
Ohnivé květy
Alena Tollarová 7.1. 09:19
Já ohňostroje zbožňuji a nenechám si ten malý, ale náš, ujít nikdy. Střílí se u nás na náměstí ze zámecké zahrady, takže má pěknou kulisu. Jsem vždycky taková dojatá, třese se mi brada a do očí derou slzy. Ten úžasný měsíc se ale u nás vyloupl až cestou domů. Nádhera, Eliško.
Ještě mi povídej
Olga Štolbová 7.1. 08:40
Ahoj Zuzko, ráda ti budu povídat, i tě ráda obejmu (už ve středu), asi ta báseň nepatří přímo mně. Je krásná, jako všechny ostatní. Ale přesto - nikam neodlétej, moc bys nám všem chyběla. ********
Bezpečný internet, 1.díl: phising
Oldřich Čepelka 6.1. 16:46
Psal bych PHISHING - protože to vzniklo z lovení ryb...
Hrátky s češtinou - raška
Eliška Murasová 6.1. 11:31
Helenko, takovou fůru Rašku, či Rašků, nebo rašek jsem ještě neviděla.
Věřte - nevěřte, ale hlavně buďte opatrní!
Danuše Onderková 6.1. 10:20
Zuzko, dá se říct jedno, i zázraky se dějí... Třeba nad tebou opravdu držel někdo ochrannou ruku. Moc pěkné.
Poznáte toto město?
Zuzana Pivcová 6.1. 08:20
Byla jsem tam sice jen jednou před mnoha lety, ale s nápovědou a hlavně díky té fotce to byla celkem "švanda" uhodnout.
ANKETA: Koho byste nejraději viděli na Hradě?
Marie Franková 5.1. 14:39
Milá redakce! Hrubka zrovna v prvním řádku - apolitický se píše s měkkým i po "l". Prosím opravte a pak můžete moji poznámku smazat. M.
Ještě hrátky s češtinou
Věra Ježková 5.1. 13:00
Paní Zdenko, paráda. Dovolím si přispět jednou větou z ruštiny – traduje se z dob cara. Zní: Kazniť nělzja, pomilovať. / Kazniť, nělzja pomilovať. Tedy: Popravit nelze, dát milost. / Popravit, nelze dát milost. Tam záleželo také na tom, kde car udělal v řeči pomlku.
Věční nespokojenci. Co s nimi?
Dagmar Bartušková 5.1. 12:02
Domluvou jistě nepůjde,, aby dotyčný zmlknul. Je to v něm, a jede si podle svého. Brrr! Prchám od lidí, kteří jsou na samých negacích, vysávají ze mě energii. Pryč, pryč, pryč!
Cesta do práce
Libor Farský 5.1. 10:16
Dobrý fór, ale již před lety jsem to někde četl. Přispíváte ještě do jiných portálů anebo je to zvláštní shoda náhod? Každopádně hvězdičkuji *****
Orchideje
Dana Kolářová 5.1. 09:54
Podívala jsem se a povedlo se Ti to moc. Krásné květy na kouzelných fotkách.
Na krátké vlně aneb Když vlasy potřebují restart
Věra Ježková 4.1. 16:25
Já se neinspiruji. Jsem radši sama sebou. Třeba by mi nějaká inspirace prospěla, ale už bych to nebyla já. Účesy se mi líbí všechny kromě č. 1.
Kousek krásné historie
Zuzana Pivcová 4.1. 11:18
Na výstavě jsme byly a souhlasím, že je moc zajímavá. Každoročně stanovené téma je dokonale připraveno. Díky za procházku.
Hrátky s češtinou - neduh
Věra Ježková 4.1. 10:12
Helenko, jsi úžasná. Nenapadlo tě někdy vydat vlastní slovník synonym?
Správné chválení. Proč je důležité?
Marie Doušová 4.1. 09:55
Máte pravdu, pochvala potěší , ale musí být opravdu upřímná. Když víte , že vás někdo chválí jen aby se vám zavděčil , tak vás to většinou naštve. Pak pochvalu berete jako nic neříkající blábol. Přesto chválím , když je za co!
Informace k příjezdu na setkání v "redakci I60"
Zuzana Pivcová 4.1. 09:38
Ať žije sraz! Děkujeme vám dvěma, Hanko a Oli, že nenecháte nikoho bloudit po Praze. Dnes je to při všech těch uzávěrách v metru i jinde složité i pro místní. A ještě prosím, podívejte se na chat Redakce (kvůli počtu návštěvníků).
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.