Přehled posledních diskuzních příspěvků
Správný zahrádkář už nyní vyhlíží jaro
Vladislava Dejmková 13.2. 09:50
Na jaro se těším a jako správný zahrádkář už teď přemýšlím, kde a co bude třeba udělat, zasít, zasadit. Jen do přehazování kompostu se mně ani manželovi nechce. A jak by ho bylo na jaře záhonech potřeba!
Hrátky s češtinou - hra
Zuzana Pivcová 13.2. 09:35
Já vím, že se říká: To je jen taková hra. O někom se říká, že je hračička. A viděla jsem kdysi povídkový film Hry lásky šálivé.
Dan Přibáň se s trabanty vydává na další cestu: Jsme mateřská školka hadr
Alena Vávrová 12.2. 22:26
Jj, tak na ty dva žluté trabantíky a 1 malucha v TV, nebo v kině koukat můžu. A přeju jim šťastnou cestu a těším se na jejich další dabrodružství.
Nový vztah ve zralém věku - budeme žít spolu nebo každý ve svém?
Věra Halátová 12.2. 19:09
Ta dvojice na fotografii: on vypadá na seniora, ona ne. Muži sice chtějí - čím jsou starší tím mladší partnertku, ale většina mužů už na to dávno nemá. Ženy vypadají do vyššího věku dobře, udržují se - fyzicky i tělesně. Není to tak dávno, co mne oslovil starý známý, který měl mladou ženu. Ta ho opustila. Tento známý má cukrovku a kromě toho starobní důchod 7,5 tisíce korun. Tak nízký důchod nemá proto, že by dělal podřadnou práci, ale že byl podnikatel a vyplácel si celá léta minimální mzdu - proč, nevím. Vizuálně vypadá asi tak jako herec Jaromír Hanzlík. No, ale toho, že má někdo celkem ucházející gexicht, toho se nenajím. A tomuto pánovi šlo rozhodně o to, aby někde bydlel a někdo se o něj staral. Pokud by se našla dobrovolnice, která by do tohoto šla, dám jí adresu.
Tatranský ladový dóm
Jitka Hašková 12.2. 11:42
Paráda. Když tam člověk nemůže jet, tak si to užije alespoň tak.
Chemlon, dederon, krimplen. Pamatujete?
Věra Ježková 12.2. 08:17
No jéje, abych nepamatovala. Příšerné tvrdé krimplenové šaty. Dederonové košile. Tesilky byly taky „prima“. Z chemlonu jsem si upletla tašku, maminka dělala podle německých vzorů barevné koberečky.
Víc, než navždy smím
Jitka Chodorová 12.2. 07:46
Beze slov můžeš verše skládat.
a radost sobě, i nám dávat...
Není zelí jako zelí, některý je zelíčko…
Margita Melegova 11.2. 22:29
Zelnacku muzu v kazde podobe, u nas ji rikame valasska kyselica - tak ji rikala pani, ktera mne ji ucila varit, jen zeli uz neni z vlastniho soudku.
Chcete vypadat starší? Není to zbytečné?
Věra Ježková 11.2. 15:34
Formulaci „Nikdo nestárne bezdůvodně“ považuji za nepřesnou. Stárneme všichni, protože dokud žijeme, jinak to nejde. Svým nevhodným chováním můžeme nanejvýš trochu přispívat k tomu, že jsou na nás projevy stárnutí vidět více než na ostatních. Kvalitu ovzduší většina z nás asi neovlivní.
Masopust u "sousedů"
Blanka Macháčková 11.2. 11:09
Moc hezká tradice a krásné obrázky. Muselo být veselo. Je dobře, že jste masopust připomněla a hlavně je dobře, že se tradice obnovují.
Fotoreportáž: Toužebně očekávaný sníh
Jitka Hašková 11.2. 09:32
Překrásné. Škoda, že to nešlo zvětšit na celou obrazovku, abych si lépe vychutnala fotky.
Žena u okna
Hana Rypáčková 11.2. 07:40
Ten obrázek je moc hezký, ale báseň je smutná. Z okna nevidím moře, na jihu byl slunečný proužek, který nahradila bílá tma. A stará už jsem, přesto věřím, že bude dobře. Hezká báseň,Květo.
Kutilové žijí déle ve zdraví
Libor Farský 11.2. 07:00
Bohužel je kutilství omezeno bydlištěm. Když někdo bydlí třeba v paneláku a nemá chatu či chalupu, anebo aspoň garáž, je bez šancí. Navíc mladá generace, která vyrůstá již po pádu železné opony, již v takovém měřítku nechataří nebo nechalupaří a raději cestuje.
Za zázraky Svaté hory
Věra Ježková 10.2. 16:06
Moje oblíbená. Jako dítě jsem na ni chodila na poutě. Mám o ní několik řádků a fotek z ní v článku o Příbrami. Ale takhle důkladně průvodcovsky jsem ji nepojala.
Příchod – odchod – návrat
Jana Šenbergerová 10.2. 13:49
Jitko, máš to pěkně srovnané. Jakmile tohle všechno přejde do krve, není co řešit. ♥
Ztracenka
Jitka Caklová 10.2. 11:30
Život tropí hlouposti a občas se stane, že smůla druhého jiného potěší. Osobně, když někým ztracená věc leží na zemi, seberu ji a dám na vyvýšené místo, aby ji nevšímaví lidé neznehodnotili pošlapáním.
Lapač snů
Věra Ježková 10.2. 09:52
Jano, moc hezký a zajímavý článek. O lapači snů jsem nikdy neslyšela. Jako dárek by mě jistě potěšil. Ale pořídit si sama vysoce výkonné a moderní zařízení nebo elegantní doplněk snů? Brr, to ne. To se raději budu se svými, zpravidla nepříjemnými, sny vyrovnávat jako dosud.
Je lepší cvičit 5 minut každý den, než 30 minut jednou za týden
Jana Šenbergerová 10.2. 08:23
Vždycky jsem ráda chodila a nerada běhala. Cvičení mě nebavilo a nebaví, přesto cvičím Tibeťany, protože cítím, že to mému tělu dělá dobře. Stačí z jakéhokoliv důvodu na čas přestat a svaly rychle hadrovatí.
Řeka
Dagmar Bartušková 10.2. 08:16
Ančí, super fotky, ze kterých takhle po ránu pořádně mrazí. Ty jsi cvakala a cvakala, a mně z té zimy drkotají zuby. Tříbarevný vějíř jsem poznala, i našla koruny stromů. A to zrcadlení, to je nadhera!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.