Přehled posledních diskuzních příspěvků
Hrátky s češtinou - jídlo
Věra Ježková 23.12. 11:27
Pěkné. Ale nemám čas přemýšlet, musím jít vařit oběd.
Jan Lorman: Na každý problém máme instituce, jenom nemáme instituci na normální život
Jitka Hašková 23.12. 09:32
? Vánoce?
Rodinný krb
Helenka Vambleki 23.12. 08:29
Ano, ano, přikládej, není nic horšího, než když rodinný krb vyhasne
Jůůů, přiletí Ježíšek!
Jana Šenbergerová 22.12. 13:46
Díky za tu dobrotu a nápodobně. A ani den bez íčka, přeje jedna "babička".
Sama sobě Ježíškem
Alena Várošová 22.12. 13:23
Omlouvám se chtěla jsem dát 5*****.Už se stalo a vrátit se to nedá,tak aspoň tak.
Betlémy v Podřipském muzeu
Jitka Hašková 22.12. 10:08
Omlouvám se, chtěla jsem dát 5*. Milé povídání. Já betlém nemám, ten z mého dětství už je vyhozený, děti ani vnoučata nemám, tak se chodím dívat na výstavy betlémů.
Dobrovolná povinnost. Máte ji?
Libor Farský 22.12. 09:07
Řekl bych, že takovou krásně dobrovolnou povinností je pořídit si štěně. Navíc jeho pravidelné venčení je i zdraví prospěšné. Jen je třeba domyslet a udělat průzkum mezi mladšími přáteli, kdo se ho ujme v případě onemocnění či úmrtí páníčka či paničky, někdy to nemůže být nikdo z rodiny.
Bohudíky
Lubomír Müller 22.12. 08:06
Intenzita citové ryzosti "lidové poezie" (píšu v uvozovkách, protože termín lidová poezie je zavádějící, jako by jinou poezii nepsal "lid", ale myslím tím poezii ve smyslu čisté krásy, prosté a emocionálně pravdivé, kterou tato, často anonymní poezie "z lidu" přináší, třeba v písních). Zuzko, krásné. Výraz básnického poselství, výzvy, historie, budoucnosti tlukotu srdce. Poezie zážitku, který si v sobě nosí každý, a proto mu rozumí. Prosté a účinné, jako ta nejlepší filozofie, která dokáže srozumitelně říct - žijte, milujte, buďte vděční za lásku, přijde-li....
Vánoční punč a ...
Olga Štolbová 21.12. 12:12
Ahoj Zdeni, tvůj "Vánoční punč.." mě zaujal. Mám o čem přemýšlet až budu volit nového prezidenta. Díky... *****
Co takhle "štědrovku"...
Zuzana Pivcová 21.12. 09:39
Vím, že se "štědrovka" měla dávat hospodáři. Ale tohle bude nějaká jiná. :-) Díky, Dano.
Víte, kolik kilometrů ujdou vaše nohy za život? Proto si zaslouží péči
Mirek Hahn 21.12. 08:39
Boty, boty, boty. Naprosto základní věc ve zralém věku. Tady musí ustoupit paráda z prvního místa a vytvořit kompromis s účelností. Najít po obchodech pohodlné boty na své nohy je často úkol nelehký a na dlouho. Obtížnější to mají ženy, často nechtějí slevit z estetického hlediska. Nechápu ten masochismus, se kterým se protrápí celými dny, v úzkých střevících. A stejně se mi víc líbí ženy v nějakém neformálním casual outfitu :-) Chodil jsem v několika párech Riekerů, pohodlné, lehké ale moc nevydržely. Před dvěma lety jsem si pořídil jeden pár kotníkových Martensek a nohy jak v pokojíčku. Jsou sice nákladnější ale zůstanu u nich, pořídím další. Zaujalo mne, když jsem si našel informace o Dr.Martensovi, který je vymyslel a začal vyrábět. Od jara do podzimu jsem se zkušenostmi dobral k chození v keckách na skate, mají vysokou, pružnou a pohodlnou podrážku a bývají i dost prostorné. Jsem spokojen i s jedním párem tradičních Prestižek, jsou v novějším designu ( Prestige Sport alias Moleda Sport ), pohodlné a drží už třetí rok. Osobně přikládám botám velkou důležitost ve svém životě, nohy už nic moc, zlobí mne kotníky i kolena ale s dobrýma botama se mi žije o dost líp.
Zážitek roku 2017: Seniorka modelkou
Elena Valeriánová 20.12. 13:18
I Vám přeji krásné vánoce a je moc hezké, že se Vám splnil sen.
Hrátky s češtinou - a znovu sla-bi-ky
Alena Vávrová 20.12. 11:29
Když jedno, tak jedno: pla-tit/pla-ca-tit!
Vánoce 2017
Zuzana Pivcová 20.12. 10:42
Beru to od Vás jako nadsázku, nepochybuji, že zrovna Vy vánoce určitě vnímáte i jinak. :-)
Zážitek roku 2017 - Splněný vánoční sen
Helena Votíková 20.12. 09:35
Nádhera. Slzím, a na Christmas mornings už moc nevidím.... .
Partner se změnil. Opravdu?
Olga Škopánová 20.12. 08:22
Nebo spíš nedostatek síly na věčné sekýrování
Nemáme chuť k jídlu. Výhra nebo problém?
Věra Ježková 19.12. 19:12
Mé stárnutí hubnutí ještě neprovází. Váhu si udržuji vědomě. Za mlada jsem byla štíhlá bez vlastního přičinění, teď se musím trochu snažit. Nechuť k jídlu mohou také přechodně způsobovat stresy. Nebo ovšem také naopak – máme-li starosti a bolest na duši, potřebujeme se trochu hýčkat něčím dobrým.
Štědrovečerní večeře trochu jinak: Svíčková z kapra
Jarmila Fialová 19.12. 15:39
To je všechno možný jen ne svíčková.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.