Přehled posledních diskuzních příspěvků

Záchvěvy zimy

Jana Šenbergerová 11.3. 09:24
Ali, moc hezký článek a zima v tvém podání je nádherná. Tipla bych to na čížka ...

V hořícím letounu Hurricane se letec Josef Koukal loučil při bitvě o Británii se svým životem

Zuzana Pivcová 11.3. 08:15
Problematika našich letců v Británii mě nesmírně zajímá díky mé dřívější práci ve vojenském archivu. V 90. letech jsem měla i tu čest jich řadu tehdy ještě žijících poznat, ať od nás nebo z emigrace. Popálených letců bylo bohužel mnoho (viz lomnický František Truhlář), také jsem někoho po plastických operacích viděla. Zajímavá fotodokumentace k tomu byla jeden čas v hotelu Duo na Proseku, když byl majitelem pan Jan Horal, také někdejší příslušník naší zahraniční armády. Dnes nevím.

Když slova mlčí

Dagmar Bartušková 11.3. 07:39
Když se dnes rozbřesklo, tablet jsem otevřela, když Tvou báseň četla jsem, celá jsem oněměla. Krásné.

Jarní deprese. Mýtus či realita?

Margita Melegova 10.3. 13:34
Deprese- tak to mam kdyz snim balicek mandli v cokolade na posezeni a v tajne skrince na me mrka jeste oriskova cokolada. Ono bojovat sama se sebou je hrozne tezke a to je potom deprese.

Deprese seniorů. Kdy je nutné vyhledat pomoc odborníka?

Libor Farský 10.3. 13:27
Dost dlouho jsem ambulantně byl léčen psychiatrem na deprese, ale podivné na tom bylo, že jenom tabletkami, žádná rozhovory ve smyslu psychoterapie se mnou nevedl. Podivné. Výsledek problematický.

Fazolka parádnice

Elena Valeriánová 10.3. 13:24
Jeden z nejkrásnějších pocitů narození malého človíčka. Podobně jsem prožívala příchod na svět své první vnučky. Porod trval bezmála 12 hodin. Taky mi ji "dali" k telefonu. Křičela jak na lesy. Nejkrásnější křik na světě. Křičela do mobilního telefonu, který tenkrát zlínské porodnici daroval nějaký pán podnikatel, jinak přešťastný tatínek. Dnes to bude už dvacet let.

Bezpečný internet, III.díl: on-line komunikace

Thanh Hang Truong 10.3. 11:18
Dobrý den, jmenuji se Truong Thanh Hang a studuji 3. rokem na Vyskoké škole ekonomické v Praze a v rámci bakalářské práce zkoumám fenomén seniorů na sociálních sítích. Poprosím vás proto vyplnění krátkého dotazníku https://seniori-na-socialnich-sitich.vyplnto.cz/

Mark Zuckerberg: ten, co dal světu Facebook

Thanh Hang Truong 10.3. 11:16
Dobrý den, jmenuji se Truong Thanh Hang a studuji 3. rokem na Vyskoké škole ekonomické v Praze a v rámci bakalářské práce zkoumám fenomén seniorů na sociálních sítích. Poprosím vás proto vyplnění krátkého dotazníku https://seniori-na-socialnich-sitich.vyplnto.cz/

Vybrat ideální připojení k internetu nemusí být věda. Stačí znát základní pravidla

Thanh Hang Truong 10.3. 11:16

Kdo to ví, odpoví...

Naděžda Špásová 10.3. 10:50
Elenko, ty máš za 1, já bych měla asi tak s odřenýma ušima za 4. Moc hezky jsi to vymyslela. No a fotky? Prostě super. Tiše ti závidím, jak to umíš. ***** :-)

Chováte slepice? Budete se divit, ale je to v módě

Elena Valeriánová 10.3. 07:46
Musím se smát. Jsem "módní" už spoustu let, snad celý život. Jedno je fakt, že i slepice, tak jako vše živé, chce své. Myslet si, že vajíčko je levná záležitost a je to tak trochu exotika je trošičku za vlasy přitažené.

Píseň funkcionáře

Zuzana Pivcová 10.3. 07:42
Ano, ano, s jídlem roste chuť! Díky!!

Mýty kolem spánku. Zapomeňte na ně

Libor Farský 9.3. 14:03
Vyvracíte mýty, ale nevidím žádné užitečnější rady. Tentokrát jsem se překlepl u hvězdiček.

Hrátky s češtinou: Měsíce

Zuzana Pivcová 9.3. 10:12
To jsi měla výborný nápad a realizovat ho asi nebylo vůbec lehké. Tady bych byla hodně neohrabaná. Vždycky jsem obdivovala Jitku Chod. a Janu Š., jak v básních uměly představit každý měsíc, co v sobě zahrnuje. Mě napadlo Ranní rozbřesk rozdává radostnou rozkoš, rozkvétají rudé růže. Jenže to nejde k žádnému měsíci. :-D

Řád lásky čisté

Zuzana Pivcová 9.3. 09:32
Vnímat každý okamžik jako posvátnou chvíli. To je krásně řečeno a kéž by to platilo u každého. Díky.

Elegantní muži. Kam zmizeli?

Mirek Hahn 9.3. 08:46
...že by znakem originality a elegance byl zrovna konfekční oblek nebo kabát, s tím nesouhlasím ani náhodou. Oblek je na většinu denních aktivit opravdu nepohodlný. Kabát sedne těm štíhlejším šťastlivcům ve zralém věku. Ti kteří se věkem a manželstvím zakulatili, by se měli většině kabátů obloukem vyhnout. Článek, respektive jeho téma visí ve vzduchu, protože na tuzemském trhu tato nabídka za přijatelné ceny chybí. Až se někde objeví tvídová saka nebo pěkný peacot pod pět tisíc, tak se samozřejmě rádi staneme prudce elegantními v casual stylu. Při současné nabídce se v tom dá opatrně dojít k fotografovi a zpět ( za ty peníze ). Na džínách a triku mi uniformita nevadí, dá se kouzlit se střihy i barevnými kombinacemi, opasky, taškami, batohy, obuví.... A nemyslíme si, že tričko je jediná možnost. Známe volné neformální košile přes kalhoty, z různých materiálů včetně lnu. Připojuji se ale ke kritice jakýchkoli krátkých kalhot. Pro muže nad padesát jsou krátké kalhoty přijatelné na turistické expedici a na pláži, jinak ne. Zmiňovat nakupování v tržnici je asi mimo, ...kdo je ekonomickou situací odkázán na tržnici, ten si asi ani po přečtení článku nenakoupí u Pierra Cardina.....

Jak správně uchovávat granule pro psy

František Pašingr 9.3. 02:19
Náš pes nepovažuje granule za žrádlo, takže se skladováním nemáme problém. :-)

Pozor na předávkování!

Zuzana Pivcová 8.3. 14:19
Ze sledování televizních programů jsem se vymanila již před několika lety. Z této strany mi tedy předávkování nehrozí. Pyramidy coby stavby jsou úžasné. Ale mám pyramidy spojeny i se způsobem podnikání (prodej kosmetiky, zdravé výživy atd.), které se u nás hodně rozmohlo v 90. letech, kdy ti dolní zajišťují ty horní. Článek je hodně zajímavě přemýšlivý, díky.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.