Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pravá, nebo levá?
Zuzana Pivcová 18.4. 13:13
Mám to tak částečně také, i když ne tak výrazně, jak uvádíš Ty. Díky i za odborné vysvětlení.
Můj šťastný pátek třináctého
Zuzana Pivcová 18.4. 12:24
Na nešťastné pátky nevěřím. Spíš na to, že je "člověk strůjcem svého štěstí". Tak ještě hodně pěkných pátků Vám i rodině.
Jak je to v bytí
Zuzana Pivcová 18.4. 11:28
Pro mě je to také trochu složité, nechci-li říct rozporuplné. Díky , Květo.
Jak vařily naše prababičky: Celer, nejen výtečné afrodisiakum
Jana Slavíková 18.4. 10:58
Magdalena to určitě myslela dobře, ale než hodinu vařit celou bulvu je lepší nejdřív nakrájet na plátky a vařit nebo udusit v trošce vody. Trvá to maximálně 10 minut,
Čas plnění snů aneb Když se babička zblázní
Anna Potůčková 18.4. 09:28
Když bude takto bláznit každá babička, tak blázince jsou bez pacientů a zdravotní personál bez práce. Ano, dnešní babičky i dědečkové myslí jinak a chovají se jinak, než jak jsem své babičky znala já. Moje babičky četly hodně knížky, nejdál snad byly na dvorku či zahradě, barvení vlasů vůbec neznaly. Byly to podobné babičky, o jaké napsala Božena Němcová.
Iren Stehli: Pozoruji a dokumentuji dobu
Libor Farský 18.4. 08:54
Škoda, že není připojen reprezentativnější výběr fotografií, třeba poslední obrázek bych rád viděl v detailu a i s komentářem.
Venoušku, Venoušku, to se dělá…?
Hana Šimková 18.4. 07:35
Jo, láska je láska a Vaši mamince se dá jenom trochu závidět i přes tu její nemoc. Krásné, je také, že má hodnou a starostlivou dceru.
Mallorca, ostrov německých seniorů
Zuzana Pivcová 17.4. 19:27
Na Baleárech jsem nikdy nebyla a asi už tam ani nepojedu. Článek jsem si však přečetla ráda.
Zpožděné jaro
Libor Farský 17.4. 13:12
Moc Vám přeji krásný zážitek s Vašimi vnoučky a pravnučkou a hlavně jejich miloučké hlášky.
Hrátky s češtinou - G
Libor Farský 17.4. 11:35
S hledáním veledůležitého bodu G u ženy nám nejlépe poradí pan Radim Uzel. V eShopu to, pánové, nezkoušejte - to byl jakýsi hloupý vtip.
Nenávist na internetu. Pozor na ni
Libor Farský 17.4. 11:28
Nemyslím si, že většina lidí nediskutuje, ale uráží se navzájem. Nicméně ono zmíněné, tisíckrát téměř denně opakované beztrestné šíření zloby a nenávisti, jsou nešvarem, kterému se nevyhne ani solidní medium, pokud nechce zavést censuru. Magazíny online pro seniory nejsou, bohužel, výjimkou.
Mám ráda kuchařské knihy VI.díl
Zuzana Pivcová 17.4. 10:10
Díky hlavně za "redaktorský" recept a doufám, že mi tu brzy šéf tu kotletu připraví! :-D
Choceňské nádraží ukrývá malou galerii malíře vlaků a nádraží Jiřího Boudy
Věra Ježková 17.4. 07:15
Zajímavý článek. Znala jsem pouze Cyrila Boudu.
Řízky a uhlí
Zuzana Pivcová 16.4. 16:41
Jaká byla situace v severočeské uhelné pánvi, to neumím posoudit, ale jak to bylo s pojízdnými prodejnami, to je jasné. Bývalo to ostatně obdobné i v maloměstských nebo venkovských prodejnách. V našem bydlišti ne, tam některé dny něco bylo, jindy nic. Ale "vyzvednutí" objednaných potravin jsme zažili v místě letního dětského tábora na Šumavě. Bez objednávky ani náhodou. A v NDR ještě v 80. letech, tam se dokonce musely objednat dopředu i kytky, např. k MDŽ. Díky za vyprávění.
Bikiny nebo tankini? Co nosily ženy dříve a v čem se koupou dnes?
Libor Farský 16.4. 11:43
To je krásně lustrovaný článeček také pro mužské oči. Mne téma dámské módy velmi zajímá a podnikl jsem na internetu i exkurz do její historie v průběhu staletí. Třeba se tohoto tématu někdy ujme paní Hofmanová, tím by mne moc potěšila.
Make-up Institute
Dana Puchalská 16.4. 09:28
Povedlo se a slušelo Vám to tam. Pěkná práce tě slečny. A moc krásná barva vlasů.
Letní byt. Fenomén první republiky
Jarmila Fialová 16.4. 07:45
Rozdíl je v tom,že dříve si lidé mohli pronajmout letní byt na celé léto,ale dnes na to málokdo finančně stačí.Někdy je 14 dní v tuzemsku dražší než v zahraničí.
Hýčkejme si své nohy
Mirek Hahn 15.4. 14:40
No...., měl bych s těma nohama něco dělat, ....sakra :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.