Přehled posledních diskuzních příspěvků

Dezorientovaný

Jitka Caklová 5.1. 09:05
Zázraky se dějí.

Vlčí úplněk

Jitka Caklová 5.1. 08:47
Jak rádi, někdy i neradi, se necháváme oklamat iluzí, že sen není o nás.

7 tipů pro snazší topení dřevem

Patrik Poula 4.1. 21:46
My máme doma jak krbová kamna, tak i tepelné čerpadlo. To jsme si nechali nainstalovat od https://www.zatopime.cz/tepelna-cerpadla před dvěma lety, protože už mě nebavilo jezdit každý rok do lesa. Je to mnohem pohodlnější topení. Krbová kamna jsme si nechali na takové to příležitostné topení na jaře a na podzim, ale v zimě topíme hlavně tepelným čerpadlem.

Drama silvestrovské noci

Daniela Lender Chaloupková 4.1. 17:47
Zuzko, díky za sdílení a nevím, zda se smát nebo Tě litovat ;-) Důležité je, že to dobře dopadlo :-) Ale ty nervy předtím si dokážu dost dobře představit ... Tak Ti přeji, aby všechny letošní eventuální karamboly dopadly tak skvěle, jak ten s klíčem :-))

Vaše sedačka už dosloužila? Vybrali jsme nové do 10 000 Kč

Alena Dvořáková 4.1. 15:06
Když jsem četla tenhle článek o výběru nové sedačky, úplně jsem si vzpomněla, jak jsme to řešili doma nedávno taky. Člověk si myslí, že to bude jednoduché, ale jakmile začne porovnávat materiály, velikosti a ceny, je z toho malý projekt. Nakonec jsme vybrali něco z https://www.dk-obchod.cz/sedaci-soupravy/ a musím říct, že změna byla fakt znát – konečně máme doma pohodlí, jaké jsme chtěli.

Môj dom, môj hrad - oáza pokoja a bezpečia

Oldřich Čepelka 4.1. 11:12
Přesný popis problému, kdy cizí lidé vysávají náš čas, emoce a někdy i peníze. Těch šest zásad je tak opodstatněných, žebychom je měli mít doma nad dveřmi. Mohly by působit sobecky, kdyby se k nim nepřidalo to, co Anna píše v závěru - citaci J. Wericha. (Nejsem si jistý, že toto řekl, ale budiž,je to velmi trefné.) Díky za tento článek.

Petra Dvořáková - Dědina a Vrány

Dagmar Vargová 4.1. 09:46
Jarko, děkuji za článek o mé oblíbené autorce. Obě tyto knihy jsem četla hned, jak vyšly. Také prvotinu o anorexii Já jsem hlad, knihu Sítě a Chirurg.

Křišťálová zahrada

Iva Bendová 4.1. 07:47
Nádhera, děkuji za zprostředkování.

Do ticha

Iva Bendová 4.1. 07:12
Zuzano, děkuji za nahlédnutí do Vaší krásné a rozumné duše. Patříte mezi moje nejoblíbenější současné básnířky. Vaše verše mě vždy zasáhnou velmi hluboce.

Jenovéfa na přání

Michaela Přibová 3.1. 08:38
Šárko, ty jsi prostě úžasná. Skvělý článek jako vždycky. Dozvěděla jsem se o Jenovéfě spoustu nových věcí. Ty její polozmizelé ostatky mě mrzely. Děkuji ti.

Zážitek roku: Nedorozumění

Iva Bendová 2.1. 17:15
Míšo, se mnou to na návštěvách, když jsem byla malá, také nebylo jednoduché. Mám fotku, jak sedím načuřená asi 4 letá nad báječným a lákavým zákuskem u pražské tety a ani jsem se ho tehdy nedotkla. Přitom teta i strejda byli fajn. Nějaká zvláštní tréma převlečená za vzdor, řekla bych.

Povánoční vzpomínka na světelský zámek

Michaela Přibová 2.1. 13:13
Dano, nádhera. Překrásná reportáž. Děkuji.

PF 2026

Michaela Přibová 2.1. 10:44
Dano, děkuji. S radostí mohu říci, že máme báječné knihovnice, jak u nás na vesnici, tak v Příbrami, kam moc rády chodíme. A máme báječné čtení doma :-))

Poslední letošní procházka

Michaela Přibová 2.1. 10:08
Naďo, paráda. Fotky prima. U nás je taky hodně sněhu. A každé ráno sněží.

A venku pořád sněžilo a sněžilo

Michaela Přibová 2.1. 10:00
Dano, moc hezký článek. Plný člověčiny a dobrot. Mohla bys mi prosím napsat z jakého těsta děláš pizzu a jak děláš pomazánku z červené řepy? Děkuji ještě jednou za milé povídání a hezký nový rok.

Blíží se Ptačí hodinka. Jak ptákům při krmení neublížit?

Šárka Bayerová 2.1. 09:14
Naši hladoleti dostávají kvalitní stravu. Krmítko vyhovující, za dva dny je prázdné. Pokud ho předtím ovšem nepřekotí obézní straka, Loni nám pod krmitkem na jaře vyrašilo kvalitní ovesné pole. Slunečnice žádná. Letos jsem nasadila i sušené červiky. To je hukot! Sýkorky berou "švédský stůl" útokem. :-)

Neobyčejný pohřeb

Šárka Bayerová 2.1. 08:47
Zdeňku, krásný příběh k zamyšlení. Někdy je opravdu třeba se na chvíli zastavit a ohlédnout. Skvěle napsané, mimochodem...

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.