Přehled posledních diskuzních příspěvků
Alpské putování s kravkami
Naděžda Špásová 5.12. 13:08
Jendo, hezké vzpomínky, fotky to dosvědčují. V Alpách jsem kdysi taky byla, byl to zájezd z práce, tenkrát jsem bohužel ještě nefotila. Přeji hezké vánoční svátky a zdraví do nového roku.
Návštěva hřbitova
Miloslava Richterová 5.12. 11:00
Díky, i takovou může se stát návštěva hřbitova :-)) Mám podobné zkušenosti, zvláště rozhodla-li jsem se pro návštěvu v pozdních večerních hodinách, jednou nás tam s mužem hrobník zamkl a taky jsme přelézali plot.
Dva osudy
Daniela Řeřichová 5.12. 08:06
Ano, je to dar, když jsou na dny dobré i nelehké dva. Krásný adventní čas přeji.
Podzimní toulky po mém kraji
Zdeněk Pokorný 5.12. 06:57
Váš milý článek jsem si dnes přečetl jako první a hezky mě naladil do nového dne. Děkuji.
Brněnský advent ve znamení krokodýlů
Šárka Bayerová 4.12. 20:45
No teda... Krásná pozvánka i repka, Danielo! A ještě hezčí fotky. Proč by mělo být moc krokodýlů? Je to přece tak koukavý a vtipný symbol...:-)
Zemřel výtvarník Theodor Pištěk
Zdeněk Pokorný 4.12. 17:16
Děkuji redakci za zveřejnění tohoto medailonku této význačné osobnosti. Když nad tím přemýšlím, dali jsme světu, na to jak jsme malá země a malý národ, už velké množství těchto lidí.
Podzimní Źďárské vrchy jsou pohlazením pro všechny oči
Zuzana Zajícová 4.12. 11:47
Fakt pastva pro oči
Nejsou to nemoci, je to stáří
Marie Ženatová 4.12. 10:54
Pane Berka* ze srdce vám děkuji za velmi optimistický článek ♥
Z mého deníku: Konec jedné migrantky
Šárka Bayerová 4.12. 07:33
Je fajn, když se vše v dobré obrátilo vlastním přičiněním, Zuzano...
Seychely - ostrovní země, kde se potomci otroků stali nejbohatšími Afričany
Věra Lišková 3.12. 16:06
Opět zajímavé poznávání cizích zemí. Tady je nevlídné počasí, po slunci ani vidu, trochu Vám závidím , ale i přeji v dobrém, možnost vidět tu krásu na živo.
Naše mikulášská tradice
Ingrid Hřebíčková 3.12. 10:57
To je moc hezký článek o Božence a nejen o ní. Pamatuji se, když byly děti malé, pozvaly jsme čerta s Mikulášem k nám domů. Čert se na děti doslova vyřítil a Michalka ( sestra) vykřikla: " kluci neblbněte, to je moc". A Péťa pak k ní přišel a řekl: " tys jim řekla kluci"...Děkuji za článek plný lidskosti a pochopení.
Vášnivý motorista na lovu aneb jak lze také využít sbírku
Blanka Lazarová 3.12. 09:57
Pěkná sbírka, Dušane. Kdo si hraje nezlobí. A tak je to správné a tak to má být. :-) :-) :-)
Devatero řemesel, desátá je bída
Mirek Hahn 3.12. 09:14
Klobouk dolů před vaší zručností a pracovitostí !
Knihy pod stromeček? Přinášíme další tipy na knižní novinky
Jana Šenbergerová 2.12. 14:42
Tady bych si vybrala.
Vycházka z Heřmaniček do Sedlec - Prčice
Šárka Bayerová 2.12. 14:00
Moc děkuji. Udělal jste mi radost. Po této cestě jsem léta chodila od vlaku k nám na chalupu. Měli jsme ji na Kvasťově. Vy jste asi v lese uhnuli ještě před Kvašťovem doprava a dolů. Pokud jste šli od starého nádraží přes Bídu...Chalupu už nemáme a po tamním kraji a hlavně lese se mi docela stýská...
Podzimní toulky - krása na dosah ruky
Daniela Řeřichová 2.12. 09:17
Barevné podzimní toulky. Kdo chce vidět krásu, nalezne ji všude. A vy se umíte dívat.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.