Přehled posledních diskuzních příspěvků
Předsevzetí
Zuzana Pivcová 1.1. 20:00
Vzpomenout si na někoho, na něco, je krásné, ale ať je vzpomínka vystřídána žhavou současností.
Nový rok oslaví jako první metropole australská Sydney
Eva Mužíková 1.1. 19:30
Letošní ohňostroj ze Sydney byl v dnešním večerním zpravodajství TV hodnocen jako jeden z nejkrásnějších. Musí to být nádhera...
Cesta do samoty lesa (Pouhá touha)
Jaroslava Handlová 1.1. 18:57
Skromná touha, kterou lze proměnit v bohatou zážitkovou realitu.
Jak milenci v texaskách
VANDA Blaškovič 1.1. 16:29
....chodili spolu z čisté lásky a sedmnáct jim bylo let....Jitko, a kolik je Tobě let ??? ...:)...Vše nejlepší k narozkám! Vanda.
Jak nenechat "vyšumět" novoroční předsevzetí
Hana Práglová 1.1. 15:40
Nedávám si předsevzetí.Ale snažím se celý rok co nejlépe vycházet s lidmi.
Jeden metr, odkud to je? Metrickou soustavu používáme už 140 let
Libor Farský 1.1. 14:26
Poznal jsem řadu Angličanů, všichni byli, bez ohledu na politiku, svým chováním konzervativní (ale mile). Očekávám, že jsou kvůli vynucování přechodu na metrický systém schopni vyhlásit referendum, případně pohrozit vystoupením z EU.
Poselství zvonů. Aneb když zvony promlouvají
Alena Tollarová 1.1. 08:09
Já vím, že závist není pěkná vlastnost. Ale v tuto chvíli, Vando, musím pokorně a skoro na kolenou přiznat, že tenhle zážitek Ti opravdu závidím. A také přeju, samozřejmě.
Mé přání
Eva Balúchová 1.1. 01:09
Obdivuji každého kdo umí napsat tak pěknou báseň.
Zuzko,pěkný začátek nového roku!
Marodi
Eva Mužíková 31.12. 19:17
Ano, i tak se žilo a přežívalo...v dnešní době bychom řidiče sanity, který byť ne vlastní vinou nepřijede do několika určených minut k pacientovi byli mnohdy schopni pranýřovat.. prostě pokrok, je pokrok, ale dá se opravdu říci,, že se takto žije šťastněji..
Vše nejlepší a hodně zdraví do nového roku přeje redakce i60!
Vladka Steinová 31.12. 18:27
Milá redakce,vážení přátelé, děkuji Vám za přízeň a za trpělivost , do Nového roku 2016 přeji hodně zdraví, štěstí a klid. Vladka
Osvěžující bowle na Silvestra
Jana Šenbergerová 31.12. 17:29
Vypadá krásně! Ať vám chutná i letos a do nového roku vykročíte správnou nohou.
Gastronomická nabídka z Hradčan
Jaroslava Handlová 31.12. 13:43
Vando, tak jsem se s chutí najedla očima. Samé dobrůtky! Jen ty vinné klobásy já nemusím. Zato však teplé pečené kaštany zbožňuji! A taky jsem se Ti zakousla do trdelníku - všimla sis? Mňam!
Knihy džunglí spisovatele Rudyarda Kiplinga zná celý svět
Libor Farský 31.12. 13:26
Zajímavé je, že Mauglí byl v minulém století atraktivní pro dětské čtenáře snad všech generací. Rád bych to vyzkoušel u vnoučat, budu pátrat po antikvariátech. Milá připomínka.
Pár vtipů pro silvestrovský úsměv
VANDA Blaškovič 31.12. 08:13
:))))))))))))))))) :)))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))) silvestrovské veselí začíná od rána...:)))
Měsíc
Zuzana Pivcová 31.12. 08:01
Jarmilko, nemám tušení, zda jde o známého autora. I známí vážení a vážní básníci občas ve verších trochu "ulítli". My máme zase doma schovaný sešit naší maminky z 20. let z dob studia na reálném gymnáziu, tam jsou její slohy, to je také zajímavé, číst tehdejší slovní obraty a celkový styl vyjadřování. Díky.
Lída Baarová ve dvou filmových premiérách
Radek Otáhal 31.12. 07:27
Lída Baarová. Proč se vždy snažíme o neutrální pojmenování. Těším se na Ďáblovu milenku.
Silvestr v divadle, kině nebo v cirkusu? A proč ne?
Eva Balúchová 30.12. 20:54
Všechny nabídky jsou lákavé,ale bohužel pro mě z venkova nedostupné.
Tak půjdu aspoň do přírody.Každý rok máme silvestrovský výšlap .
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.