Přehled posledních diskuzních příspěvků
O ženách a mužích. Kdo a kdy je šťastnější? 1.část
Zuzana Pivcová 15.11. 13:35
Libore, u Tebe mě už nepřekvapí, jak široce pojmeš probírané téma. Máš smysl pro humor, postřeh, obsáhlé vědomosti a taky, proč to neříct, dost času. :-) K svatbám se osobně vyjádřit nemohu, byla jsem na nich pouhý host, a i to už je hodně dávno. :-)) No, ale nějak se nemohu vyznat v tom uváděném číslování fotek, nescházejí některé??
"Majko, majko, dej mi masti na bolesti"
Elena Valeriánová 15.11. 09:08
Člověk se neustále dovídá něco nového. Uvidím na jaře jestli jsou i na naší zahradě. Hezké poučení, Hani máš to za pět.
Senior do každé firmy?
Eva Balúchová 14.11. 17:02
Pěkný film Stážista dokazuje,že je tahle myšlenka správná.
Malá vlaková příhoda
Zuzana Pivcová 14.11. 14:33
Obdobný pocit jsem zažila v mládí při pádu z koně ve cvalu a pak také před lety ještě v chalupě v Týně, předklonila jsem se pro něco do vany a při návratu se praštila o obrovský boiler tak, že jsem do té vany spadla zpátky. No, nejspíš jsem zůstala poněkud praštěná. Doufám, že budeš brzy jezdit raději zase na motorce.
Generační pohled na svět!
Libor Farský 14.11. 11:53
Pane Bořku, samozřejmě je to věc výchovy a to především v rodině. Jakožto bývalý učitel na SŠ jsem si získal dostatečnou autoritu k tomu, aby se studenti projevovali kultivovaně. Jenže to platí jen v mé přítomnosti. Poslouchat hlasité vulgární rozhovory neznámých teenagerů v MHD je pro mne utrpením a napomenutím bych ničeho nedosáhl. O to víc jsem mile překvapen, jak slušně mě vždy pozdraví děti na vesnici, které mě v životě neviděly. Dokonce i pomohou otevřením dveří v samoobsluze, když mám v obou rukou tašky. Proč tomu tak je? To by měla být otázka pro sociology.
Sněžení
Elena Valeriánová 14.11. 09:10
Jani, hezky jsi se nechala inspirovat včerejším poletováním prvních sněhových vloček.
Fantazie: České tenistky mají další fedcupový pohár!
Alena Tollarová 13.11. 21:48
Velká gratulace!!!
Smějí se dva andílci
Zuzana Pivcová 13.11. 20:42
Ten začátek je jako rozverné dovádění a pak náhle padnou ty víc než vážné otázky. Doufám, že to tak bude, vnímáte víc než já.
Fotosoutěž graduje, na vložení posledních snímků zbývá jen týden
Lenka Hudečková 13.11. 19:25
Gratuluji výhercům a moc se mi líbí fotka od H-Ellen. jejíž fotky znám i z jiného webu...:-)
Portugalskem na vlastní pěst (7. díl): Madeiro, bude se nám stýskat!
Naděžda Špásová 13.11. 16:45
Ach, ta Madeira. To je krása, Jarko, vyprávění i fotky opět moc pěkné.
Jak si vyrobit adventní kalendář
Zuzana Pivcová 13.11. 08:45
To jsou kouzelné kalendáře, i když pro babičku asi dost pracné. Ale dětská radost za tu práci určitě stojí! A je to něco, co si nemůže koupit každý v hypermarketu. :-)
Dýňový kompot
Zuzana Pivcová 13.11. 08:41
Dýni mám ráda v různých úpravách a na žádný dýňový kompot ze školní jídelny se naštěstí nepamatuji, takže mi ji dosud nikdo nezprotivil. Tohle vypadá naopak moc lákavě.
Je to vůbec možný?
Oldřich Čepelka 12.11. 20:07
Bohužel nelze zde dávat fotky v tom pořadí, jak o nich píšu. Musíte prostě pátrat, ale všechno tam je (zvětšete si).
Učitel v nesnázích: Vyhýbavá odpověď, část 2.
Věra Lišková 11.11. 14:51
Zajímavý článek, říká se, že o každé době výstižně vypovídá architektura staveb, které vznikají.
Poznávací zájezd do Maďarska
Libor Farský 11.11. 14:21
Helenko, pár foteček by nebylo? Když ne, tak určitě příště, viďte?
Citáty
Zuzana Pivcová 11.11. 09:04
To je tak řečeno svatá pravda. Řekla bych, že máme skoro povinnost měnit v dobrém slova smyslu sami sebe, ale nemáme právo měnit druhého. Pokud to přesto děláme, byť v dobré snaze předělat ho k obrazu svému, dříve či později to selže. Možná se nám zdánlivě přizpůsobí, ale jeho jedinečnost bude alespoň pod povrchem stejně doutnat dál. Jsem ráda, žes to tu v pravý čas zveřejnila.
Vánoční balíčky t: by tetesept
Květoslava HOUDKOVÁ 11.11. 08:57
Reklama je nejlepší návod k tomu, co nekupovat - k obrázku ještě chybí některá celebrita.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.