Přehled posledních diskuzních příspěvků

Fotosoutěže skončily, je možné objednávat kalendář na rok 2017!

Miluše Převrátilová 20.11. 18:44
Vítězné čtyři fotografie jsou opravdu krásné, blahopřeji :-)

Poděkování za cukroví aneb Vánoce budou za chviličku

Jana Šenbergerová 20.11. 14:01
Moc pěkné předvánoční "přípravy" i poděkování.

Jak jsem číhal na zmiji

Alena Tollarová 20.11. 13:31
To je prima, pane Vesecký, že jste se s námi o takový zážitek podělil! Umím si představit, jak Vám bylo při prvním setkání "bez". O to víc jste si užil překvapení další den i ve dnech následujících. Had je krásný, to mi nikdo nevymluví.

Jak si připravit a zavařit vitamínový zelný salát

Ladislav Vesecký 20.11. 11:26
Vypadá dobře. Ještě bych přidal chili papričku, ať to má šmrnc. Kapsaicín je zdravý na celé tělo.

Jak jsem potkala vílu

Eva Krausová 19.11. 18:39
Evi, krásně tajuplně napsáno. Super zážitek. Ano, myslím, že to byla víla - pozemský anděl..., chcete-li. To druhé foto, kdyby bylo zcela bez vodítka, tak je jak z nějakého filmu.

Děkujeme krajům za podporu

Karel Hyndrák 19.11. 17:07
iDnes poklesl ještě pod úroveň bulváru. Nezodpovědný redaktor (Autor: Lukáš Valášek) použil metodu "Jedna paní povídala" a napsal : "Odborníci ale „Senior hledač“ ocenili maximálně na desetinu". Je to blábol, zřejmě neví o čem píše. Ošklivé jsou ty komentáře lidí, kteří neví o co jde a jen vylévají svůj vztek na cokoli. Nejlepší by bylo, kdyby jste se na Vyhledavač sami podívali. Nejsou tam jen věci pro lidi v nouzi, můžete si tam v klidu spočítat eventuální vdovský důchod. Ano Vyhledávač má slabiny, neb čerpá z údajů např. Ministerstva práce a sociálních věcí, které je aktualizovalo v roce 2012. Jo jsou tam ještě faxová čísla. Každý kraj si dělá informace pro seniory jinak, není v tom žádný řád, prostě bordel. Stránky sociální a zdravotní péče Hradeckého kraje nefungují vůbec, atd. atd. Plivat na dobrou věc může jen ubožák.

Kouzlo časů minulých: Znojemské okurky

Jana Šenbergerová 19.11. 13:20
Právě dnes jsme měli k obědu okurky Znojmia. Souvisí nějak jejich výroba s těmi dřívějšími Znojemskými? Chuťově jsou stejné, žádné jiné, kromě těch, co jsem si zavařovala sama, se jim nevyrovnají. :-)

Vymažte mě z internetu!

Květoslava HOUDKOVÁ 19.11. 10:01
Tak jako se říká, že "koza potřebuje drbání" byl potřeba takovýto článek zveřejnit a ještě víc je potřeba, aby ho lidé určitě ČETLI!! a uložili do hlavy. Je hrozné, jak dlouho trvá, než důležitá směrnice začne platit. Já jednu směrnici už dávno dodržuji: Nikde se o sobě podrobně "nevykecávám", získané osobní maily/adresy jsou mým majetkem! = bez souhlasu nikomu dalšímu nesděluji atd. = ctím soukromí.

Pečená červená řepa s nivou

Zuzana Pivcová 18.11. 13:55
Od své kolegyně jsem měla zatím jen řepu pečenou v alobalu, ale byla moc dobrá. Tahle je pikantnější a nejspíš bude ještě lepší.

Martinské stýskání

Jana Šenbergerová 18.11. 12:55
Moc hezké stýskání. V duchu jsem se prošla křupajícím sněhem, zastrčila mrznoucí konečky prstů hlouběji do kapes a nechala se unášet zimní poezií vašich slov ...

Přes překážky

Jitka Chodorová 18.11. 09:32
Sice z trochu jiného soudku, ale kvalita zůstává, díky Zuzko.

Šoubyznys propojuje generace

Zuzana Pivcová 17.11. 20:04
Myslím, že je dobré, když hvězdu minulých generací pozve jako hosta na své vystoupení některá dnešní oblíbená skupina nebo i sólista. Díky nim je pak přijmou i mladí a to je dobře. Kdyby někde měli samostatný koncert pro mladé, asi by působili jako zjevení. Ale když je uzná skupina, pak je to jiné. Viděla jsem takto Hanu Hegerovou, Věru Špinarovou, a což pak Jarmilu Šulákovou!

Za alchymistou E. Kellym na Hněvín

Zuzana Pivcová 17.11. 19:20
Je to postava, kterou podobně jako Rudolfa II. zparodoval známý film o Golemovi. Ale myslím. že Kelly ve skutečnosti byl víc než pouhý podvodník.

Svatomartinská husa

Květoslava HOUDKOVÁ 17.11. 13:04
Po přečtění tohoto článku se "í"čkaři možná i pozvrací. Příště si opečte kousek vola (nemusíte ani kupovat - odřízněte od sebe).

Když láska schází

Alena Várošová 17.11. 11:38
Jituš,moc pěkná báseň ze života.Vím o čem píšeš.

Náš tip: Do kavárny za láskou s Lubomírem

Květoslava HOUDKOVÁ 16.11. 17:12
Pana Müllera si ráda poslechnu až někdy jindy, v přijatelnějším čase. Ve večerních hodinách se v Praze -z dův. osobní bezpečnosti- nezdržuji. Ale všem odvážným přeji příjemný večer !!

Fotoreportáž: Znojmo

Alena Tollarová 16.11. 13:20
Další oblast, kterou vůbec neznám, jen jsme jednou projížděli do Vídně. Nejvíc ze všech pěkných fotek mě dostala Krammerova vila nad přehradou, to musí být krása!

Školení pro muže

Alena Tollarová 16.11. 13:09
Květo, pobavila jsi mě. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.