Přehled posledních diskuzních příspěvků
Fotosoutěže skončily, je možné objednávat kalendář na rok 2017!
Miluše Převrátilová 20.11. 18:44
Vítězné čtyři fotografie jsou opravdu krásné, blahopřeji :-)
Poděkování za cukroví aneb Vánoce budou za chviličku
Jana Šenbergerová 20.11. 14:01
Moc pěkné předvánoční "přípravy" i poděkování.
Jak jsem číhal na zmiji
Alena Tollarová 20.11. 13:31
To je prima, pane Vesecký, že jste se s námi o takový zážitek podělil! Umím si představit, jak Vám bylo při prvním setkání "bez". O to víc jste si užil překvapení další den i ve dnech následujících. Had je krásný, to mi nikdo nevymluví.
Jak si připravit a zavařit vitamínový zelný salát
Ladislav Vesecký 20.11. 11:26
Vypadá dobře. Ještě bych přidal chili papričku, ať to má šmrnc. Kapsaicín je zdravý na celé tělo.
Jak jsem potkala vílu
Eva Krausová 19.11. 18:39
Evi,
krásně tajuplně napsáno. Super zážitek. Ano, myslím, že to byla víla - pozemský anděl..., chcete-li. To druhé foto, kdyby bylo zcela bez vodítka, tak je jak z nějakého filmu.
Děkujeme krajům za podporu
Karel Hyndrák 19.11. 17:07
iDnes poklesl ještě pod úroveň bulváru. Nezodpovědný redaktor (Autor: Lukáš Valášek) použil metodu "Jedna paní povídala" a napsal : "Odborníci ale „Senior hledač“ ocenili maximálně na desetinu". Je to blábol, zřejmě neví o čem píše. Ošklivé jsou ty komentáře lidí, kteří neví o co jde a jen vylévají svůj vztek na cokoli. Nejlepší by bylo, kdyby jste se na Vyhledavač sami podívali. Nejsou tam jen věci pro lidi v nouzi, můžete si tam v klidu spočítat eventuální vdovský důchod. Ano Vyhledávač má slabiny, neb čerpá z údajů např. Ministerstva práce a sociálních věcí, které je aktualizovalo v roce 2012. Jo jsou tam ještě faxová čísla. Každý kraj si dělá informace pro seniory jinak, není v tom žádný řád, prostě bordel. Stránky sociální a zdravotní péče Hradeckého kraje nefungují vůbec, atd. atd. Plivat na dobrou věc může jen ubožák.
Kouzlo časů minulých: Znojemské okurky
Jana Šenbergerová 19.11. 13:20
Právě dnes jsme měli k obědu okurky Znojmia. Souvisí nějak jejich výroba s těmi dřívějšími Znojemskými? Chuťově jsou stejné, žádné jiné, kromě těch, co jsem si zavařovala sama, se jim nevyrovnají. :-)
Vymažte mě z internetu!
Květoslava HOUDKOVÁ 19.11. 10:01
Tak jako se říká, že "koza potřebuje drbání" byl potřeba takovýto článek zveřejnit a ještě víc je potřeba, aby ho lidé určitě ČETLI!! a uložili do hlavy. Je hrozné, jak dlouho trvá, než důležitá směrnice začne platit. Já jednu směrnici už dávno dodržuji: Nikde se o sobě podrobně "nevykecávám", získané osobní maily/adresy jsou mým majetkem! = bez souhlasu nikomu dalšímu nesděluji atd. = ctím soukromí.
Pečená červená řepa s nivou
Zuzana Pivcová 18.11. 13:55
Od své kolegyně jsem měla zatím jen řepu pečenou v alobalu, ale byla moc dobrá. Tahle je pikantnější a nejspíš bude ještě lepší.
Martinské stýskání
Jana Šenbergerová 18.11. 12:55
Moc hezké stýskání. V duchu jsem se prošla křupajícím sněhem, zastrčila mrznoucí konečky prstů hlouběji do kapes a nechala se unášet zimní poezií vašich slov ...
Přes překážky
Jitka Chodorová 18.11. 09:32
Sice z trochu jiného soudku, ale kvalita zůstává, díky Zuzko.
Šoubyznys propojuje generace
Zuzana Pivcová 17.11. 20:04
Myslím, že je dobré, když hvězdu minulých generací pozve jako hosta na své vystoupení některá dnešní oblíbená skupina nebo i sólista. Díky nim je pak přijmou i mladí a to je dobře. Kdyby někde měli samostatný koncert pro mladé, asi by působili jako zjevení. Ale když je uzná skupina, pak je to jiné. Viděla jsem takto Hanu Hegerovou, Věru Špinarovou, a což pak Jarmilu Šulákovou!
Za alchymistou E. Kellym na Hněvín
Zuzana Pivcová 17.11. 19:20
Je to postava, kterou podobně jako Rudolfa II. zparodoval známý film o Golemovi. Ale myslím. že Kelly ve skutečnosti byl víc než pouhý podvodník.
Svatomartinská husa
Květoslava HOUDKOVÁ 17.11. 13:04
Po přečtění tohoto článku se "í"čkaři možná i pozvrací. Příště si opečte kousek vola (nemusíte ani kupovat - odřízněte od sebe).
Náš tip: Do kavárny za láskou s Lubomírem
Květoslava HOUDKOVÁ 16.11. 17:12
Pana Müllera si ráda poslechnu až někdy jindy, v přijatelnějším čase. Ve večerních hodinách se v Praze -z dův. osobní bezpečnosti- nezdržuji. Ale všem odvážným přeji příjemný večer !!
Fotoreportáž: Znojmo
Alena Tollarová 16.11. 13:20
Další oblast, kterou vůbec neznám, jen jsme jednou projížděli do Vídně. Nejvíc ze všech pěkných fotek mě dostala Krammerova vila nad přehradou, to musí být krása!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.