Přehled posledních diskuzních příspěvků
Muži jsou proti násilí na ženách
Karel Boháček 7.12. 10:10
...no setkal jsem i ženami co tvrdili, že když chlap nezmlátí ženu, že to není chlap, otřesné.
Když mne děti učí kráse
Zuzana Pivcová 6.12. 12:19
Moc se mi líbí to "přiznání", že se necháte od dětí inspirovat a že jim to daleko jinak výtvarně funguje. To je lepší postoj, než když učitel či lektor jen radí nebo dokonce i poučuje s postojem Nade mě není. Věřím, že pak společně hodně dokážete.
Fotoreportáž: Labutí rodina 42TA
Zuzana Pivcová 6.12. 11:09
To jsou zase tak krásné fotky, že samy o sobě budí úžas. Ale když k nim ještě napíšeš své zajímavosti, je to ještě daleko lepší.
Kuba - Ostrov svobody
Zuzana Pivcová 6.12. 11:07
Já myslím, že Kubánci patří svou náturou k národům, které rády tancují, baví se a odpočívají, stejně jako i Brazilci. Na tom asi ani změna režimu nic nezmění. Na Kubu bych se i podívala, ale let je na mě už příliš dlouhý. Díky za přehlednou informaci s osobními postřehy.
Zážitek roku: Cesta do pohádky
Zuzana Pivcová 6.12. 08:34
Taky jsem tu kdysi začínala vyprávěním o dovolené. Hezky jste se uvedla, tak ať se Vám tu líbí a zůstanete portálu do budoucna věrná. :-(
Gambleři jsou i mezi seniory
Libor Farský 5.12. 14:39
Jako vždy, pozoruhodný a užitečný článek a to hlavně pro rodiny těchto postižených seniorů. Ještě by mě zajímalo, jak je možné, že to, na rozdíl od alkoholismu, ženám nehrozí ...
S čerty (ne)jsou žerty aneb Na Mikuláše
Jiří Libánský 5.12. 09:20
Tak se už nečerti a užij si Mikuláše.
Zážitek roku: poslední letošní soutěž portálu i60 o flashdisky.
Jana Šenbergerová 4.12. 21:32
Vítězi kvízu gratuluji a redakci přeji úspěšný zbytek roku 2016.
Jmenuji se DIR a jsem služební pes III.
Zuzana Pivcová 4.12. 08:46
Je to moc pěkné, zábavné i citlivé. Jen těch dospěláckých fotek jsem se nedočkala. Ale i tak, díky.
Na kus řeči
Zuzana Pivcová 4.12. 08:33
Dobré ráno, tady je sice rušno, ale hluk a křik zatím ještě ne. :-D Tak ať sem chodíte ráda.
Čas bilancování aneb rok s Íčkem
Jarmila Komberec Jakubcová 4.12. 08:26
S íčkem jsem zažila dvě akce. Jedna v Doksích byla fakt super.Možnám že mohlo být teplejší počasí ale to nemělo vliv na setkání. Perfektní organizace celé akce a setkání s báječnými lidmi se mně i příteli moc líbilo. Druhé setkání v Loučné opět velmi pěkné jak ubytování tak jídlo a program. K tomu kouzelná příroda. Jn škoda, že přítel byl pracovně odvolán a museli jsme předčasně odjet. Těším se na setkání i v příštím roce - věřím, že opět nějaká budou. A tak moje hodnocení je jen kladné. Se závistí či pomluvami jsem se nesetkala nebo o nich nevím. A co nevím neřeším.
Pozvánka do Ponrepa
Jana Šenbergerová 3.12. 21:31
Doufám, že o něm někdo poreferuje, ať si užijí i "přespolní" a "přeshorní". :-)
Léčbou srdeční arytmie předejdete mrtvici
Zuzana Pivcová 3.12. 18:49
O tomto onemocnění a riziku vím své už asi 14 let. Je třeba věnovat svému zdravotnímu stavu pozornost. Na druhou stranu, žít neustále s pocitem permanentního ohrožení se nedá. Pouze se snažit si zdraví vědomě a zbytečně nezhoršovat.
Jmenuji se DIR a jsem služební pes II.
Hana Rypáčková 3.12. 09:53
Jak říkám, šikula.Musela jsem si vše o Dirovi dočíst....
Kniha jako dárek. Ale jaká?
Hana Rypáčková 3.12. 09:51
Někdy si z nových knih opravdu nevyberu, ale jsem mile překvapena, když narazím na dříve vydané knihy, o kterých nevím. Stále mám v hlavě čerstvě přečtenou knihu Doktorka v domě Trubačů a čtu i Troufalý autor osudu také od Ilony Borské. Komu chceme věnovat knihu, musíme ho znát a nebo mu nabídnout něco nového k přemýšlení.
Kamarádství mezi ženami. Existuje?
Hana Šimková 2.12. 14:17
Mám dlouholetou kamarádku se kterou jsme už seděly na nočníku v jeslích. Bydlí daleko , ale několikrát denně si telefonujeme. Neumím si ani představit, že bych ji neměla.
Jmenuji se DIR a jsem služební pes
Zuzana Pivcová 2.12. 07:25
Psí vyprávění má pro mě půvab a věřím, že se Dir jako služební pes určitě dokonale předvedl. A ještě vzkaz pro Libora: Já jsem v současné Proře byla a vyprávím o tom v článcích Rujana mě po 44 letech uvítala lijákem a Několik střípků z podzimní Rujany. Dají se tu vyhledat.
Stárněme s grácií, dámy
Hana Šimková 1.12. 14:41
Zase jsou tady rady co bych neměla a měla nosit. Myslím,že každá máme svůj vkus a nosíme co nám vyhovuje a co se nám líbí. Nemůžeme se oblékat všechny stejně .Myslím že na íčku žádná zestárlá myš není.Hlavně zdraví miláčkové. Dnes jsem uklouzla na ledu a běhala po doktorech. Je docela fajn, že jsem si vlastně nic nezlomila a nejsem mrzák. Věřte, že jsem při tom,i když dobře oblečená přitáhla jenom pána, který mě zvedl ze země. Ještě však bylo dobře, že jsem měla přijatelné prádlo. V této chvíli mi ale více zajímalo, jestli jsem v pořádku. Ošuntělá nechodím a elegance je rozporuplná. Bez šperků mě rozzářilo to, že jsem přežila. Co s nafintěnou mrtvolou. Stejně by bylo každému jedno, kolik mám těch šperků na sobě. Obličej jsem si zvýraznila blátem, které mě postříkalo,ale zářila jsem stejně a radostí.
Co bude po smrti? Rozhodnutí je na nás
Jana Šenbergerová 1.12. 14:16
Perfektní téma k rozjímání. Jako na zavolanou - zrovna se jím zabýváme. Stačí, aby vás začalo zlobit srdce. Velmi rychle si člověk uvědomí, že jsme i my smrtelní a skutečně neznáme dne ani hodiny. Jsem si vědoma toho, že moje viditelná část je prach, ke kterému se navrátí, a chci, aby to bylo rychle. Rozhodně nehodlám trčet v žádné sebekrásnější "piksli". S tou neviditelnou už si poradím sama. :-)
Spustili jsme adventní kalendář. Každý den pro Vás máme exkluzivní slevu!
Olga Štolbová 1.12. 11:07
Klikla jsem na jedničku a nic. Dělám něco špatně?
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.