Přehled posledních diskuzních příspěvků
Moje maminka a skype
Hana Rypáčková 3.1. 09:30
Chválím. Sama využívám Skype ke komunikaci s rozsáhlou rodinou a je to prima ."Co neumíme- to se naučíme". PC je výborná hračka ve všech směrech.
Do nového roku s prasátkem pro štěstí
Zuzana Pivcová 2.1. 20:09
To je opravdu hezký nápad. A já jsem si do prasátka dávala zatím jen drobné, ušetřené za kávu z automatu. :-)
Zamyšlení: Internetové diskuze
Hana Rypáčková 2.1. 11:28
Asi to tak je, ale ne tady na íčku. My jsme tolerantní, máme pochopení, máme času málo a hlavně se máme rádi. Vnímáme a dáváme si krásu, lásku a dobro.
Až zavřeš oči
Marcela Pivcová 2.1. 09:46
Zuzko, ať se Ti stále po celý rok daří psát krásné básničky - to je ještě jedno mé přání - Tobě do nového roku.
Oceňujeme zážitky roku 2016
Marie Seitlová 1.1. 19:29
Gratuluji Aničce a Hance, oba zážitky roku se mi moc líbily. Také gratuluji Nadě, Janě i p. Marii, které uspěli v druhé soutěži.
Poslední dobrý skutek
Anna Potůčková 1.1. 11:34
Moc krásný a dojemný článek, ve kterém je hlavním hrdinou labut. Za její záchranu moc děkuji, jsou ozdobou každé vodní hladiny. Snad se uzdraví a bude zase plavat po vodní hladině a kdo ví.....třeba ji uvidí ostatní i s mladými
Žena jako inspirace: Franca Sozzani
Libuše Křapová 31.12. 15:59
Dáma se mi líbí. Až na ten ten první snímek, jinak je velmi elegantní a má v sobě přirozenou krásu. Vlasy má nádherné, nevím, na kolik jsou upravované, dcera si kdysi podobné lokny dělala zapletením mokrých vlasů do copů. Bylo by škoda je ostříhat na módní délku. Zvláště když jsou výrazem její image.
Silvestr: Co se děje, když si profesionál pořádně přihne?
Libuše Křapová 31.12. 13:05
Oldřichu, Oldřichu,jen abyste večer nedopadl jako Dán :-(
Zážitek roku 2016: Vzpomínky na Itálii II
Naděžda Špásová 31.12. 10:09
MM, krásná poznávačka. Toskánsko bych taky brala. Ještě že jsi tu věž v Pise podržela a David je taky jen jeden. Fotky jsou moc pěkné.
Karty (prý) nelžou
Eva Krausová 31.12. 08:25
Bianco, život máme ve svých rukou, to pravda je. Přesto některé karty zajímavé jsou. Např. Tarot magie Druidů, překvapilo by mnohé, kolik pravdy umí odhalit... Nebo třeba kniha proměn I-ťing, také odhaluje mnohé, až z toho někdy i mrazí, jak je to možné. V mém mládí jsem byla u kartářky spíše ze zvědavosti a ona odhalila tenkrát, jaké bude mé zaměstnání... Dnes by mne kartářky nelákaly už proto, že zmíněný tarot si může člověk vyložit sám i nahlédnout do knihy výše uvedené. Jde spíš o to, jakým směrem pokračovat v životě, protože konečné rozhodnutí je stejně vždy jen na nás.
Staré diety. Pamatujete na ně?
Zuzana Pivcová 30.12. 20:05
Někdy v půlce 80. let, kdy jsem se o nějaké kilo spravila, přišel někdo v práci s chlebovou dietou. Měla jsem sníst jen asi 3 krajíčky chleba za den. Tu dávku jsem snědla už asi v 10 dopoledne a pak jsem se kroutila hlady. Pak jsem měla jako tehdy často sraz s partou v oblíbené restauraci. Stěžovala jsem si, že nemůžu už nic jíst. Jeden známý se právě vrátil z lázní a ten přišel s tím, že nejlépe se hubne po bílém víně. Tak jsem zajásala, nacpala se a místo piva přešla na víno. To byly bláznivé roky!
Zážitek roku 2016: Výlet do vzpomínek
Hana Práglová 30.12. 19:06
Moc ti přeji takový víkend-Každé setkání s přáteli je k nezaplacení!!!
Zážitek roku: Zázraky přírody
Zuzana Pivcová 30.12. 07:41
Příroda nám nabízí své zázraky, ale ne každý je umí vnímat. Ty patříš, Naďo, naopak k těm, kteří krásu zachytí a podělí se o ni s dalšími.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.