Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zpívá a hraje celá rodina
Zuzana Pivcová 13.1. 12:53
Inspiroval mě Karel H., ale hlavně Vy. Tak teď trochu diletantsky brnkám, ale rodinu, kdybych ji měla, bych tím raději bavit nechtěla. I sestra má dost trpělivosti, když doháním pracně její kytaru a zpěv. Ještě, že má praxi se žáčky z kroužku, většinou z 1. stupně ZŠ. :-)
Můj politický kandidát na cokoli, včetně prezidenta
Eva Balúchová 13.1. 08:15
Jsem moc ráda,že jsem se o tomhle člověkovi od vás dozvěděla víc.V každé debatě mě zaujal,je vidět,že je vzdělaný a používá rozumné argumenty.Pirátům fandím a teď budu ještě víc.Takový mladý,chytrý člověk je v politice třeba.
Valentinský svátek - slavit, či neslavit?
Zuzana Pivcová 12.1. 11:57
Mně se třeba nelíbilo, když jsem před pár lety v Berlíně viděla na Hlavním nádraží obchod celý s valentinskou nabídkou, nic jiného. To už je pak samozřejmě komerce. Ale zvláště pro mladé ten svátek svůj půvab má a nevídáno, když mladí muži projeví svůj vztah k dívkám galantně i dárkem.
Bydleníčko kamarádky
Eva Balúchová 12.1. 11:21
Situace určitě není k smíchu,ale verše mě pobavily.Libuško,vtipné a pravdivé.Doufám,že je domek v lepším stavu jak ten na úvodní fotce.
Moře
Hana Rypáčková 12.1. 10:58
Vzpomínky nám zůstanou.... Nebyl to zrovna klínový řemen, co se nahrazoval dámskými punčocháčemi? Taky jsme na ně dojížděli do opravny...To už mladí nepochopí. Nejen hotelový pokoj, ale wifi připojení....
Půjčky pro seniory? Existují, ale pozor!
Květoslava HOUDKOVÁ 12.1. 09:39
V TV poměrně často hovoří Ing Patrik NACHER - finanční ombudsman ČR. Osobně se známe cca 2 r. (pomáhala jsem pro kapitolu jím vydané knihy). Je velmi vstřícný i k seniorům, vede přednášky /besedy pro posílení finanční gramotnosti - po celé ČR - plán pro Prahu obdržím a dle možnosti se zúčastním. Knihu "Konec finanč.negramotů v Čechách" už dostala moje 4 dosp. vnoučata = dobré znalosti pro vlastní budoucnost.
O Novém roce
Soňa Prachfeldová 11.1. 15:55
Krásně poeticky podáno - přeji též dobré ráno, dobré poledne, dobrý večer a ať vteřiny posbírají více těch dobrých skutků, které tu po nás zůstanou , do džbánků.
Žena světice
Elena Valeriánová 11.1. 14:19
Leni, moc tě chválím za napsání tohoto veřejného poděkování. V dnešní době, kdy slyšíme a čteme pomalu už jen negativní zprávy, je ta tvoje jako pohlazení po duši. Věř mi, věděla jsem, o koho se jedná hned od začátku a to jsem si nijak neprohlížela úvodní fotografii. Po celou dobu čtení mi šel mráz po rukách. Je dobře, že jsou mezi námi lidé jako je Evička, Hanka a další. Jsem ráda, že patří mezi mé přátele (díky íčko)
Ve Francii s kočkou
Hana Rypáčková 11.1. 09:16
Moc se mi to líbí, miluji zvířata. A jednoho přítulného mořského racka jsem zažila v Poreči. Jak jsme jedli, už byl na zídce a koukal. Mysleli jsme , že má jednu nohu a litovali jsme ho a poctivě krmili. Při loučení se prostě postavil na obě. Simulant !
Konečně jsem šťastná
Libuše Křapová 10.1. 15:14
Jano, moc vám přeji, ať vám to štěstí vydrží. Tfuj, tfuj, tfuj :-)
Zase ten pes
Zuzana Pivcová 10.1. 08:32
Podobnou zkušenost máme i s kočkami, ne obecně, ale některý kocour byl v pokročilejším věku také dost hluchý. A kromě horšího sluchu, zraku a pohybových obtíží se dá u zvířátek vypozorovat i určitá únava mozku. Jako u nás lidí. Díky. Libuško.
Žena jako inspirace: Eva Jiřičná
Zuzana Pivcová 10.1. 07:27
Paní Jiřičná se mi moc zamlouvá, byla dokonce asi talentovanější než uznávaný Jan Kaplický. Prý spolu dělali přijímací zkoušky na VŠ, kam ji přijali, zatímco jeho napoprvé ne. Cením si i toho, že na něj po rozchodu z jeho strany nikdy nezanevřela a vždy za ním stála. Z jejího popudu byla instalována i nynější výstava v Tančícím domě o díle Kaplického. Jak jsem četla, stýká se dodnes i s jeho poslední manželkou Eliškou a pro dcerku Johanku je to teta Eva. Myslím, že je dobrým příkladem toho, že ne každý, kdo odešel na Západ, tam se prosadil a je na tom finančně velmi dobře, musí být nesolidní zbohatlík.
Jak pečovat o vlasy v zimě
Zuzana Pivcová 9.1. 14:16
Ženy, které i ve zralém věku mají bohatou kštici, mají opravdu velký dar. To já bohužel ne. V prvé řadě je to genetická záležitost, pak na to mají vliv hormony, zvláště estrogen, takže po klimakteriu už většinou vlasy zeslábnou a prořídnou. Pokrývky hlavy vlasům nesvědčí, protože se pod nimi zahřívají a plihnou, na druhé straně však zase chrání před chladem a nastuzením a rýmou. Tak co s tím? Po téhle stránce zimu jako roční období opravdu nemám ráda. Zde doporučené tipy určitě neuškodí.
Zimní vycházka na Říp
Hana Rypáčková 9.1. 12:45
Je jasné, že se tam musíš stále vracet. Máš to za humny. A je tam krásně. Já mám tu mou Švejcarovku. Jedu v zimě od hradu a zpátky zase autobusem nebo těch deset km pěšky. Díky za procházku . Sluníčko tě odměnilo ...
O světle do tmavé chodby
Oldřich Čepelka 9.1. 11:18
Teda, pane Horenský, tohleto zveršovat? Zůstávám beze slov :-)
Vzdělávání seniorů je hitem
Jarmila Komberec Jakubcová 8.1. 17:16
V současné době nenavštěvuji Univerzitu třetího věku z důvodu, že podnikám a časově bych to nestíhala. Ale jakmile skončím se svou prací budu u nás v Plzni Univerzitu navštěvovat. Zajímám se o historii a dějiny umění.
Ten pravý ráj je doma!
Hana Rypáčková 8.1. 13:46
Jo a minulý článek Moře to mě baví. Hledala jsem toho tvora...
Já a legenda Harley-Davidson
Jana Šenbergerová 8.1. 13:31
Já se vozívala jen na Čezetě, Jávě, skútru a Pionýru, ale moc se mi to líbilo. S jízdou v autě se to nedá srovnat. Dovedu si představit, jaké je to na takové mašině, ale je mi jasné, že se na ní nesvezu. I když, synovec je motorkář ...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.