Přehled posledních diskuzních příspěvků
Hrátky s češtinou: Byli moji prapředkové pivaři?
Marie Magdalena Klosová 23.1. 15:10
Tak tedy "na zdraví" všech dam Pivcových ! mm
Kouřit či nekouřit - má smysl klást takovou otázku?
Zuzana Pivcová 23.1. 09:11
Naprosto souhlasím. Je škoda, že tolik mladých kouří. U nich jde bohužel zatím jen o požitek a módu, protože problémy ještě nemají žádné. Pokud ale kouří i starší, kteří jasně cítí, že jim to škodí, pak je opravdu nechápu. A nejvíc nechápu ty, kteří jsou lhostejní k ostatním, hlavně k dětem. Ohledně opatření v restauracích jsem jedině ráda. Bylo trapné, když jsme přišli do zakouřené restaurace (to ale nebyla žádná dupárna), a pokud jsme chtěli nekuřácký prostor, byl nám nabídnut nějaký nevytopený kamrlík v suterénu. Jako bychom chtěli něco nestandardního a otravovali.
Tenisová tipovačka je právě v poločase
Jana Šenbergerová 22.1. 19:46
Líbí se mi aktivita v tipovačce. :-)
Senioři a turistický byznys
Jana Šenbergerová 22.1. 19:42
Dobré téma v pravý čas. Jsem zvědavá, jaké budou nabídky. Zatím jsme o letošním cestování ani nemluvili. Dáváme přednost cestování v tuzemsku, ale není vyloučeno, že uděláme výjimku.
Kouzlo časů minulých: Pomocná ruka
Zuzana Pivcová 22.1. 09:10
Tak to jsem sama zvědavá, jestli se bývalá spolužačka opravdu natolik zaangažovala, že Vám pomohla.
Jak stárnout ve zdraví?
Zuzana Pivcová 21.1. 19:11
To desatero je sice velmi pozitivní a poučné, ale už každý jednotlivý bod by stál za samostatný výukový kurs. Vše je složitější, kombinované a něčím dalším podmíněné.
Mikrovlnná trouba
Anna Potůčková 21.1. 16:26
Také jsem technický antitalent, i mně trvá někdy hodně dlouze, než na něco přijdu. Ale článek je napínavý až do konce a na konci hodně úsměvný
A nerozumím
Lidmila Nejedlá 21.1. 09:57
Zuzko, vybásnila jsi veškeré bytí člověka a zase je podmíněné láskou. Krásně odezíráš.
Hrátky s češtinou - jména
Zdenka Žichovská 21.1. 08:35
Se mnou na střední školu chodila Petra - křtěná Petruška. Náhodou jsem si toho všimla, když jsme dostávali vysvědčení. Dost jí to vadilo, nechtěla aby to někdo věděl. Samozřejmě, že jsem mlčela.
Spěchejte pomalu - a nebo raději vůbec nespěchejte!
Hana Rypáčková 20.1. 15:52
To je smutný konec... Trabanta měla sestra a já s ním jela vždy jen ve chvíli největší nouze. Poslouchám ve všech autech motor a tady mě to mátlo, než jsem ujela pár km. Známí jednou při výjezdu z garáže utrhli trabantu kliku s kusem dveří. Pak to sám opravoval - lepil to plastem a lepidlem na opravu kanoí...Nesmělo se potom za kliku tahat...Pěkný autíčko...
Miroslav Táborský: Už vím, kde najít klenoty
Hana Rypáčková 20.1. 15:46
Táborského máme rádi. Poznamenáme si do kalendáře...Díky.
Zimní taneční zábava a "tučňáci"
Zuzana Pivcová 20.1. 08:38
Mám s chůzí po zledovatělém povrchu špatné zkušenosti a pádu se obávám. Už jsem si koupila i tzv. nesmeky, návleky na boty, avšak ty se do města moc nehodí, protože jejich hroty na dlažbě klapou a také se ničí. Takže raději chodím drobnými neelegantními krůčky, skutečně asi jako tučňák. :-)))
Česká lázeňská města aneb Jak trávit důchodové letní dny?
Jana Baloušková 19.1. 17:40
Byla jsem v několika lázních a nejlepší byly Mariánky. Koupání v bazénech podle vlastního výběru v ceně pobytu, stravování velmi dobré, úžasné koncerty, dobrá dopravní obslužnost, les vedle hotelu. Vlakem za chvilku v Chebu, Kynžvartu ve Frantovkách.
Mrazivý víkend
Zuzana Pivcová 19.1. 10:08
Kouzelná zimní vycházka, asi by mi nevadil ani mráz. Zima má u vás úplně jinou podobu než v Praze. Krásné fotky!
Máte doma peníze?
Jarmila Komberec Jakubcová 18.1. 16:02
K placení čehokoliv využívám platební karty, které mám dvě. T o pro případ, že třeba Tesco nechtělo Master card z důvodu poruchy zařízení. Doma tudíž nemám ani korunu a v peněžence občas mam dvě stovky + drobné. Faktury platím z domova či z práce přes internet. Maximálně mi vyhovuje bezhotovostní platba. Papírové či kovové peníze užívám jen v zahraničí (pokud nelze kartu akceptovat).
Tipujte na výsledky Australian Open
Hana Švecová 18.1. 13:40
Pěkná soutěž ale v nápovědě chybí na kolik setů se hraje čtyřhra
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.