Přehled posledních diskuzních příspěvků
Naši pejsci
Jarmila Komberec Jakubcová 10.2. 09:18
Moc hezcí pejskové - trochu mi připadají jako malí rošťáci. Asi jsou hraví
Fotoreportáž: Z Výrovky na Friesovy boudy
Elena Valeriánová 10.2. 07:15
To je krása, zpříjemnil jste mi dnešní ráno. Děkuji.
Naše romantické "Ano"
Elena Valeriánová 9.2. 16:56
Tak nějak podobně jsme to měli v těch dobách všichni. Blahopřeji vám k tomu letošnímu krásnému jubileu.
Masopust
Naděžda Špásová 9.2. 15:01
Masopust samozřejmě znám, jsem z vesnice, ale to období moc nemusím. Jarmilko, ta pranostika by mohla vyjít. Velikonoce potřebuju mít slunné a teplé. Hezky jsi nám to napsala.
Martin Topol: Senioři si žádají kvalitní hotely a služby
Zuzana Pivcová 9.2. 09:29
Je pravda, že služby pro naše turisty se opravdu hodně zlepšily. Když jsem byla dřív třeba v Tunisu nebo i zpočátku v Řecku, připadalo mi, že v rámci hotelu nebo hotelového komplexu mají Češi daleko horší ubytování než jiné národy. Zřejmě to bylo pro podnikatele levnější. Mnozí naši lidé si to museli nechat líbit, protože se nedokázali v destinaci domluvit cizím jazykem. Já osobně jsem měnila pokoj několikrát a vyřizovala i různé opravy zařízení. V poslední době jsem již spokojená. Věřím, že je uvedená CK, o které hovoří majitel, také kvalitní, nejen podle názvu. Ráda se s ní dejme tomu příští rok také někam vydám.
Nepohodlný vánoční dárek - napsáno ze života
Zuzana Pivcová 9.2. 09:19
Je to hrozné, o takových případech vůbec nemůžu slyšet nebo číst. Naproti tomu jsou lidé, kteří o zvířata pečují, i když sami nemají peněz nazbyt. Díky za článek.
Hrátky s češtinou: Máme rádi zvířata - a podobáme se jim!
Zuzana Pivcová 8.2. 14:05
To tedy čučím jak vrána. Moc se Ti to povedlo!
Biatlonová tipovačka o nordic walking hole!
Lenka Hudečková 8.2. 12:56
Paráda, už se moc těším na biatlon... nevím, zda budu tipovat, ale na Gábinu, Michala a ostatní se těším... :-)
Zpět do školy2: Čtenářský deník
Hana Rypáčková 8.2. 10:46
Tak to jsem ještě nikdy neviděla - geometrické ztvárnění díla.. :-) Pobavilo mě to...Čtenářské deníky - často dětmi nenáviděné . Už ve druhé třídě si dcerka zapisovala obsah knížek . Pamatuji zápis: "Elišce boleli uši" pečlivě paní učitelkou opraveno červeně a následoval odpor zapisovat víc než jen název knihy.
Psi, prasátka a kocour Felix
Zuzana Pivcová 8.2. 09:58
Mám ráda každý příspěvek, který se týká pěkného vztahu ke zvířatům. Mám, Lenko, také obdobné zkušenosti (to asi i ostatní), že se zvíře někdy "urazí a nemluví".
Eva Jiříková: Své fotografické úlovky pořizuji v okolí naší chaty
Zuzana Pivcová 8.2. 07:41
Tento rozhovor s paní Evou, která se jako blesk z čistého nebe objevila na portálu se svými přírodními fotografickými úlovky, je pro mě Počin týdne.
Pátek 13.
Věra Lišková 7.2. 18:10
Jsem ráda, že jste se po delší době zase objevil se svými horory všedního dne.
Nebeské setkání
Lidmila Nejedlá 7.2. 15:23
Romane, zajímavý příběh. Seznamování přináší nevídané zápletky. Hezky jsi to popsal.
MVDr. Vladimír Vlášek: Zvíře dává člověku obrovskou energii
Jarmila Komberec Jakubcová 7.2. 14:20
Velmi zajímavý a poučný rozhovor. Zuzanko je to za 5 bodů
Vyznání básníka
Hana Rypáčková 7.2. 10:18
To jsem tu ještě nebyla a tak jsem si ráda přečetla i první článek z roku 2013 . Velmi citlivý člověk a dobrý básník Růženko... Máš na něj hezkou památku...
Žena jako inspirace: Judi Dench
Zuzana Pivcová 7.2. 09:47
Připomíná mi typově Hanku Novotnou nebo Evu Riedl. Líbí se mi.
Poznáte toto nádraží?
Zuzana Pivcová 7.2. 08:29
Mě napadlo, že je to Loučná, kde jsme loni byli, ale to je asi nesmysl???
I velký pes má stres
Zuzana Pivcová 6.2. 14:29
Od pohledu a podle vyprávění máte určitě úžasného psa. Já bych asi nedokázala přimět psa k poslušnosti nějakým drillem. Pro mě to je živá bytost, s kterou svým způsobem rovnocenně komunikuji jako s člověkem. Alespoň tak to bylo kdysi v případě naší venkovské fenky (viz můj někdejší příspěvek Lesánek byl fenka...). Se psy se teď setkávám minimálně, povětšinou jen v létě na chalupě, ale vycházíme spolu velmi dobře, protože po nich nic nechci, jen na ně mluvím a něco jim přinesu. Když ale přijedu, tak mě vítají jásotem. Ani od našeho nájemníka nejsou cvičení. Já zkrátka nejsem chovatelka, ale jen spřízněná duše psů. Díky za článek.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.