Přehled posledních diskuzních příspěvků

Kaluž

Elena Valeriánová 13.2. 10:09
Úplně tu situaci vidím, malý klučina zcela zaujatý kaluží. Hop ... Cák ... Hop ... Dneska by za ránu deštníkem kolemjdoucí volali sociálku. Hezká čtivá vzpomínka, děkuji.

Hrátky s češtinou - kočka

Jana Šenbergerová 13.2. 09:15
Heli, za tuto vyčerpávající "seminární práci" bys u mě dostala nejen zápočet. A pět hvězdiček je málo. Občas hlídáme přátelům Čičika. Je to ten nejmazlivější a nejvěrnější kocour, jakého znám.

Poznáte toto nádraží?

Jana Šenbergerová 13.2. 08:57
Má-li město, ve kterém se nachází, ve znaku zlatou věž, tak jsme asi doma. :-)

Bydlení v penzi. Jaké zvolit?

Zuzana Pivcová 12.2. 20:11
O rodiče jsem přišla velmi záhy, takže jejich bydlení jsem už nikdy neřešila. Sama jsem se díky tomu, že jsem byla svobodná a ještě navíc učitelka, potloukala po ubytovnách a podnájmech a v jednom hrůzném bytě 4. kategorie v nájmu. Svůj první podnikový byt, ovšem mimo Prahu s dojížděním, jsem získala v 37 letech. Ten jsem pak pracně trojsměnou vyměnila za garsonku na sídlišti v Praze. Zde jsem od svých 44 let. Zprvu patřil byt obci, pak jsme založili družstvo a část paneláku odkoupili, a postupně byty splatili a převedli do os. vlastnictví. Pravdivě říkám, že jsem šťastná, že mám svůj byt, a moc bych si přála, aby to vydrželo co nejdéle. Samozřejmě koukám i dopředu a ráda bych volila variantu v domě s peč. službou nebo v takovém komplexu bytů, jako je třeba v Luštěnicích, kde na sklonku života žila naše známá Olinka. Bohužel však v době odchodu tam již začala trpět Alzh.chorobou a ztrácela samostatnost, takže si toho krásného bydlení moc neužila. Vše samozřejmě záleží hlavně na zdravotním stavu a na financích.

Život se zvířetem ve vyšším věku: Vendův život s důchodci

Lenka Hudečková 12.2. 17:00
Hani, krásné vyznání lásky Vendíkovi...zase mám slzy na krajíčku... :-)

Budu se mít dobře?

Anna Potůčková 12.2. 15:09
Moc hezky napsaný článek, který mně dohnal k slzám. I když to dopadlo dobře, tak při představě, co by-kdyby.......A takových psích osudů je v dnešní době nespočet. Mnohokrát přemýšlím o tom, zda lidé jsou lidmi...Někdy se totiž chovají hůře jak dravá zvěř.

Románek v Kutné Hoře 3

Jana Šenbergerová 12.2. 13:35
Jste pěkně "ohnivá" žena a umíte to velmi decentně "předložit".

Pes, kočky a šneci

Lidmila Nejedlá 12.2. 11:04
To je hezké, jak rozeznáš Bolka od Lolka? Evi, zkus je v létě skamarádit s našimi šneky. Pozdravuji kočičky i pejska.

Fotoreportáž: Mlhavé odpoledne v rožnovském skanzenu

Zuzana Pivcová 12.2. 09:25
To je úplně snová vycházka. Krásné záběry.

Internet a Vy, 6.díl: Jak si vytvořit úložiště pro fotky a dokumenty?

Jarmila Fialová 12.2. 08:49
Úložiště zkrachuje a máme po uložených datech i fotkách - lepší je vše ukládat na externí disk.Ten můžeme v případě potřeby přenést kamkoliv.

Vietnamské mňam

Jarmila Komberec Jakubcová 12.2. 08:36
Při své návštěvě Vietnamu mně překvapilo co všechno jsou vietnamci uvařit, upéci a sníst.Viděla jsem i přípravu hadů (neochutnala jsem) ale různé polévky či grilované pochoutky jsme všichni ze zájezdu jedli na ulicích. Nikdy jsme neměli žádné zažívací potíže a jídlo bylo chutné. Lidé jsou velmi skromní a milí. Projela jsem Vietnam ze severu na jih a všude se mi líbilo. Váš článek je zajímavý.

Myšlenka

Květa Chobotová 12.2. 07:26
Děkuji za příjemné nedělní naladění Zuzko! s láskou zdraví květa

Jak nejlépe vybrat psí krmivo

Anna Potůčková 11.2. 18:27
Pokud můžu doporučit krmivo, tak já krmím granulemi TASTE OF THE WILD jehněčími. A to jak dospělé pejsky tak také štěňátka. Podotýkám, že mám bílé pejsky a žádný z nich nemá růžové cestičky pod očičkama. Když jdou štěňátka do nových rodin, tak toto krmivo dostávají do začátku od nás a noví majitelé si zatím můžou krmivo objednat. Krmivem krmím už několik let.

Život se zvířetem ve vyšším věku: Bertík

Jarmila Komberec Jakubcová 11.2. 14:44
Milá Evičko, krásné vyznání lásky člověka k němému kamarádovi. Poznala jsem Bertíka osobně a přiznám se, že mně okouzlil. Svou hravostí, krásným pohledem a oddaností ke své milující paničce. Přála bych všem pejskům tak hezký "psí" život a tak Tobě i Bertíkovi přeji z celého srdce hlavně zdraví a lásku. Doufám, že právě tento článek bude vítězem. U mně ale , už je jeden vítěz a to krásný BERTÍK

Láska tě najde

Jana Šenbergerová 11.2. 12:12
Mohlo by to tak skončit, ale také pokračovat. Dobré, Eleno. Hezky se to čte a má to co říct. Ty jsi opravdu literární talent.

Poznáte toto nádraží?

Zuzana Pivcová 11.2. 09:07
Nechci nikde hledat, ale sama od sebe opět nevím. :-) Ale i tak je to pro mě cenné, protože se aspoň něco nového dovím.

Modlitba za blízkého člověka

Marie Ženatová 11.2. 07:08
Díky moc za procítěné verše, velmi mne oslovily. I já moc často vzpomínám na své drahé zemřelé a s postupem času jich neustále přibývá...

Zimní cesty

Naděžda Špásová 10.2. 14:11
Maruško, taková zimní procházka musí být bezva a ještě se sportem. Já se v lese sama bojím, ale miluju ho. Tak si to hezky užívej. Fotky jsou moc pěkné.

Příprava na léto

Alena Tollarová 10.2. 10:20
Víš, Evo, že už jsem myslela na to, jestli není brzy na řízkování muškátů? Připomněla jsi to ve správný čas. Dám se taky do toho. Já zase doufám, že zimu přežily "muškáty Tvojí maminky".

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.