Přehled posledních diskuzních příspěvků
Čeká nás válka generací?
Soňa Prachfeldová 6.3. 09:24
Pokud se starší generace holedbá svojí zkušeností, měla by být shovívavější k mladé generaci. Mládí má své ohromné přednosti, je dynamické, rozvíjející se , i sebestředné a prostě čas chce využít stoprocentně pro sebe. My jsme měli v mládí také své výhrady ke starší generaci, ale též více úcty, to se už dnes tolik nenosí. A proto jak se říká - svůj k svému, nenaříkat , věnovat se svým zálibám a neplést se přes míru do života mladých, naše životy jsou skutečně velmi kontrastní. Mladým slunce vychází, starým zapadá. Obojí patří k našim životům a když se východy a západy vydaří - jsou nádherné !
Poznáte nádraží?
Zdenka Žichovská 6.3. 08:32
Pokud je to nádraží ČD, je to Ostrava Svinov. Myslím, že do Klimkovic jede jen autobus.
Senioři se již e-shopů přestali bát
Květoslava HOUDKOVÁ 6.3. 07:29
Rodiny mých dětí žijí ve stejném místě. Zboží/cenu si zjistím na internetu, informuji se, zda v blízkosti (Praha) mají také pevnou prodejnu, kde mohu zboží vidět. Pokud ne, pověřím nákupem přes internet člena rodiny. Mám jistotu, že sama nekoupím tzv. "zajíce v pytli" !
Byli jsme rodina
Zuzana Pivcová 6.3. 07:21
Milá paní Lýdie, napsala jste to velmi naturalisticky, ale taková je životní pravda. Sama mám v sobě ten okamžik, kdy nám před téměř 45 lety oznámila naše maminka stejnou věc. Jen lidé, kteří nic takového nezažili, co jste musela prožít a zvládnout třeba právě Vy, si to nepřipouštějí a někdy i se zdravím hazardují. Přeji Vám hodně zdraví a svěžesti.
Místo mého srdce: Panna Maria ve skále
Marie Seitlová 5.3. 14:19
Musím potvrdit, že toto místo je zajímavé. Byla jsem tam před 2 roky z našimi seniory. Jeli jsme vlakem a procházkou došli až ke skále. Také jsme se posadili a vnímali energii, která zde je. K prameni jezdí lidé z okolí na vodu, má být léčivá. Maruško libí se mi tvé srdečné místo.
Poznáte toto nádraží?
Anna Potůčková 5.3. 11:52
Myslím si, že je to město, které se jmenuje stejně, jako je potřeba ke stolování. Po lékaři se v tomto městě jmenuje např: náměstí, památkově chráněné domy, muzeum a pamětní sín, jeho rodný dům.
Žena jako inspirace: Lisa Rinna
Zuzana Pivcová 5.3. 08:14
Účes je pěkný a slušivý, ovšem hodí se jen z hustých kvalitních vlasů, takže jsme opět u problému, co s tím u těch, které hřívou neoplývají. Ale u hvězdy bych se ani nedivila, kdyby si k bohatosti účesu poněkud napomohla zahuštěním. Používá to řada představitelek showbusinessu i u nás.
Život je proměna
Marie Ženatová 5.3. 07:06
Milá Zuzanko, díky za Vaše verše. Jako vždy moc a moc hezké...
Místo mého srdce: Jeruzalém
Anna Potůčková 4.3. 18:27
Krásné místo plné historie. Je to jeden z mých snů toto místo navštívit. A to nejen proto, že jsem věřící....Nedivím se, že je místem Vašeho srdce
Náhrada za výpadek elektrického proudu
Jarmila Komberec Jakubcová 4.3. 15:13
Řešení nemá chybu. Dík za hezké počteníčko
Jarní tipy z Jižního Tyrolska
Zuzana Pivcová 4.3. 08:19
Do Rakouska bych moc ráda, ale protože nejsem lyžařka, tak spíš v létě. Pak si nechám poradit. :-)
Společné stolování. Proč je důležité?
Zuzana Pivcová 3.3. 18:24
Dřív to bylo běžné, pamatuji si to ale jen z dětství. Pokud však vstává a odchází každý jinak, tak je společná snídaně asi vyloučena. Ale alespoň na večeři by si rodina čas udělat mohla. Neškodilo by říct si jednou za den, co hezkého nebo méně hezkého každého potkalo, a být zkrátka "na jedné lodi".
Místo mého srdce: Hradec Králové
Anna Potůčková 3.3. 13:11
Nikdy jsem tu nebyla, ač manžel tady měl svého bratrance, jehož dcera před mnoha lety soutěžila v soutěži MISS Československa, kde tehdy skončila na krásném 6. místě. A dle přiložených fotek bych to měla napravit a zde se také někdy podívat. No snad někdy v důchodě to vyjde.
Poznáte toto nádraží?
Alena Tollarová 3.3. 08:48
Eleno, nevím a určitě jsem tam nebyla. Na oslavy 750 let mi vyjelo x měst a přiznám se, že nemám čas u všech hledat nádraží. Tak jsem zvědavá, protože je fakt hezké.
Nejsme spisovatelé, ale psaní příspěvků můžeme zvládnout na jedničku
Helenka Vambleki 2.3. 20:21
Ano, stoprocentně souhlasím s několikerou kontrolou. Já své příspěvky čtu pětkrát a ještě popáté najdu překlep a někdy ho neuvidím vůbec a jsem ráda, když ho zachytí pozorné oko v redakci.
Nový příval lásky
Zuzana Pivcová 2.3. 15:43
Láska je jako příval a někdy se vrací ve vlnách... Díky.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.