Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vydařený den
Zuzana Pivcová 10.3. 09:29
Kdyby každý vnímal den jako Vy, byl by určitě pokaždé vydařený.
Výstava kamélií v Kroměříži
Elena Valeriánová 9.3. 16:03
Do Kroměříže se určitě v daném čase nedostanu a tak děkuji za tu krásu na Vašich skvělých fotkách.
Bába z ledu
Zuzana Pivcová 9.3. 14:03
Viděla jsem pouze upoutávku, ale možná to bude jeden z mála současných filmů, které navštívím. Také jsem někde četla o zážitcích při natáčení. Pro zmrzlíka jako já by to bylo k nepřežití. :-)
Internet a Vy, 8. díl: Jak získat zdarma antivirový program?
Radovan Cakl 9.3. 09:24
Děkuji za tento seriál, každý tam najdeme něco zajímavého. Dovolím si poznámku, snad mi to autorka promine a potvrdí tuto informaci. Pokud máte na počítači antivirový program, který nainstaloval výrobce počítače na zkušební dobu (většinou 1 měsíc), je potřeba ho odinstalovat před instalací nového. Ve Windows 7 je to přes Start – Ovládací panely – Programy a funkce. Pokud je již nefunkční, zbytečně zabírá místo na disku, pokud na novém počítači ještě běží a chcete ho vyměnit za tento, je to nutnost.
Románek v Kutné Hoře 7
Naděžda Špásová 8.3. 14:50
No, Zdeno, to jste mě tedy dostala. Ze začátku se mi to nezdálo, ale pak jsem nalítla. Jen se trochu obávám, že příště už věřit nebudu. Nemám ráda, když si ze mě někdo dělá srandu, ale musím uznat, že to bylo aspoň vtipné.
Poznáte toto nádraží?
Anna Potůčková 8.3. 12:03
Nepoznala, nikdy jsem tu nebyla a dle nápovědy Ilonky to asi budou VOLARY
Introvertům se lépe stárne
Jitka Hašková 8.3. 09:19
Naprosto souhlasím. Jsem velmi ráda sama se sebou, s ostatními také. Myslím, že je důležité být ráda sama se sebou a umět se přijmout jaká jsem. Lépe člověk chápe ostatní a dokáže přijmout a tolerovat jinakost druhých.
Poznáte nádraží?
Alena Tollarová 7.3. 17:33
SM nepěstuji. Leda jako nevyžádanou součást jízdy přeplněným vlakem :-)
Zabijáci v módě zralých žen
Květoslava HOUDKOVÁ 7.3. 08:57
V TV je reklama (myslím,že na Národní muzeum). Dva mladí komentují ženskou: "No jo - zezadu lyceum, zepředu muzeum!" (Možná, že to byla právě ta z obrázku u článku).
Jednou večer
Jana Šenbergerová 6.3. 18:15
Moc hezké, jen přemýšlím, jestli tam náhodou nemělo být "Je třeba v srdci nebloudit ... i když by tam mohlo být i to "loudění".
Kde je to štěstí?
Jana Šenbergerová 6.3. 17:59
Než si odpovím na otázku, kde je to štěstí, musím si uvědomit, co je to štěstí. Jsem živa dost dlouho na to, abych mi došlo, že mimo sebe štěstí nenajdu. I když jsem mockrát byla šťastná, víckrát jsem byla nešťastná, protože věci nebyly, jak bych si přála, ba i lidé mě nejednou zklamali, protože nebyli takoví, jaké bych je chtěla mít. Dnes jsem objevila lísteček, na který jsem si v roce 2009 napsala toto: "Ať jsem, kdo jsem, jsem ráda, že jsem, že cítím život v sobě i mimo sebe a chci si to užívat, jak nejlépe dovedu." A kupodivu jsem šťastná, i když mé tělo zjevně chátrá, včera jsem si zlomila zub a dnes při úklidu dříví z poražených stromů nepříjemně poranila nohu. Pokládám za úžasné, že mohu pozorovat, jak život běží a často se vymyká všemu, co bych dřív pokládala za příjemné. Jsem u všech zázraků, které se denně dějí, aniž bychom jim věnovali pozornost. Jen si představte, jakou rychlostí se řítíme prostorem v rámci naší sluneční soustavy, jsme současníky vzniku i zániku vesmírných těles, příchodu i odchodu jiných lidských bytostí, východů i západů slunce, měsíce a tisíců hvězd které vidíme pouhým zrakem, ale i těch, které vlastním okem nikdy nespatříme. A to jsem se nezmínila o spoustě malých i větších zázraků, kreré míjíme bez povšimnutí, protože je pokládáme za samozřejmé a tím obyčejné. A to jsem se nezmínila o spoustě úžasných skutečností, o kterých většina z nás nemá ani ponětí. :-)
Poznáš toto nádraží?
Jaroslava Handlová 6.3. 12:06
Toto by mohlo být v malém městečku, které má shodný název s jednou obcí na Havlíčkobrodsku. Ten název končí na .....ín. Doufám, že nezavádím další hadače na špatnou cestu?
Místo mého srdce: Svatý Hostýn
Květa Chobotová 6.3. 12:01
Děkuji pěkně za sdílení,v úctě zdraví květa
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.