Přehled posledních diskuzních příspěvků

Výprava i60 do Dobříně za sněženkami

Jana Šenbergerová 19.3. 11:08
To musela být hezká výprava! Spokojenými úsměvy jste korunovaly to neskutečně krásné předjarní naladění přírody. Určitě to tam muselo i nádherně vonět. Mám vůni bledulek ráda.

Žába, had či škorpion aneb co všechno se vaří ve světě

Jarmila Komberec Jakubcová 19.3. 08:55
přizná se, že žabí stehýnka jsem již několikrát jedla ale v Paříži, kde je to velká delikatesa.Miluji syrové ústřice a v Thajsku jsem ochutnala také žáby. V Peru zase mi chutnalo pečené morče.To je tam velmi oblíbená pochoutka. Na ulici ve Vietnamu je taková směsice všeho co leze nebo létá, že nemůžete moc přemýšlet co je to za maso.Hada jsem snad ale nejedla.Tedy doufám. Asiaté umí vše perfektně upravit. Moje kolegyně ve Vietnamu pila žabí džus, já jsem to odmítla.

Hrátky s češtinou - koniny

Jana Šenbergerová 18.3. 13:53
Heli, tady na íčku jsi naprosto nedostižná jazykovědkyně. V tomto oboru možná i v celém vesmíru. :-)

Tip na výlet: K vodopádům říčky Satiny a Medvědí skále

Hana Rypáčková 18.3. 12:05
V Malenovicích jsem byla, ale k Satině jsem se nedostala a asi už nedostanu... Krásné fotky a zajímavé čtení...Můj šálek čaje.

Poznáte toto nádraží?

Naděžda Špásová 18.3. 10:39
Už to vím, ještě bych dodala, že tu žije jedna z celebrit íčka.

Křehká krása – Kamélie a sklo

Libuše Křapová 18.3. 10:09
Aničko, to je krása. Aranžmá, kamélie i tvé fotky. Pět hvězdiček je skoro málo :-)

Jaro tančí všude

Zuzana Pivcová 18.3. 08:12
Jsem ráda, když příroda umí dát tak krásně najevo, že začíná jaro, a když to umí někdo tak spontánně a citlivě vylíčit. Díky.

Nový Jeruzalém

Jarmila Fialová 17.3. 16:47
Pravidla soutěže Místo mého srdce jsou: Každý čtenář může do soutěže vložit jeden soutěžní příspěvek

Nejen o srdci s kardiologem MUDr. Ivanem Jeřábkem

Jana Šenbergerová 17.3. 14:47
Pohled na pana primáře je dokladem toho, že se sám řídí tím, co radí svým pacientům. Škoda, že člověk většinou začne na dobré rady slyšet, až se setká se zdravotním problémem. Přesto si myslím, že nikdy není pozdě začít dělat něco pro své zdraví. Panu primáři přeji pevné zdraví a moudré pacienty, ať jeho snažení nevychází naprázdno.

Kouzlo časů minulých: Vytoužená Kuba

Zuzana Pivcová 17.3. 10:24
Vzpomínám si, že moje o něco mladší kolegyně letěla s nějakou skupinou svazáků začátkem roku 1983 na Kubu. Opravdu letěli nad New Yorkem a viděli obrovské množství světel. Bylo to v době energetické krize u nás, kdy se omezovalo svícení i třeba vysílání TV. Pobavila nás vyprávěním, že jeden zasloužilý svazák, který si krátil dlouhý let alkoholem, začal vykřikovat: Podívejte se na ty za....kapitalisty, jak si svítí! :-D Jiný soudruh při mezipřistání v Montrealu v tranzitu omylem vyšel z odbaveného prostoru ven a byl v Kanadě, aniž by chtěl. Trvalo několik dní, než ho tamní úřady prošetřily a vrátily do ČSSR. V práci z toho měl malér. Jinak se ale Kuba všem moc líbila.

Poznáte toto nádraží?

Zuzana Pivcová 17.3. 09:58
Bohužel nevím, Rakousko, Švýcarsko??

Život s kolouškem aneb kouzlo nerovných vztahů

Libuše Křapová 17.3. 09:18
S tímhle článkem můžu jen souhlasit. Sama si vedle sebe nedokážu představit muže o hodně mladšího. Nemám to sebevědomí, jako Lucie Bílá a ostatní dámy. Ale proč by to nemohlo u ostatních fungovat? Je to přece jen jejich věc. I kdyby to mělo fungovat na principu - mladší žena hledá otcovský typ, mladší muž zase mateřský. A ostatním do toho nic není. Kdo nejvíce pomlouvá, nejvíc závidí.

Internet a Vy, 5. díl: Chytrý prohlížeč na Seznamu

Josef Soukup 16.3. 16:45
Chybička se vloudila. Ta tečka na koci odkazu musí pryč. Správně má být http://www.seznam.cz/prohlizec

Místo mého srdce: Drahanská vrchovina

Libuše Münsterová 16.3. 11:17
Maruško, moc moc krásné Chytlo mě to za srdíčko. Zdravím do Boskovic.

Poznáte toto nádraží?

Jitka Hašková 16.3. 09:28
Já znám jen Rudolfův pramen a ten je ve velmi známých lázních, což toto město není.

Setkání v Rožnově pod Radhoštěm

Zuzana Pivcová 15.3. 13:07
Program vyznívá velmi lákavě. A Rožnov budeme rozhýbávat speciálně my?? :-D

Čtyřlístek mýtů o chřipce

Jarmila Komberec Jakubcová 15.3. 10:46
Předloni jsem se nechala očkovat proti chřipce - dostala jsem tak silnou, že na ni nezapomenu. V loni žádné očkování nebylo a nebyla ani chřipka. Tak nevím co je dobře a co špatně. Lékař mi říkal že mám nyní asi lepší imunitu. A to nejsem poslankyně - to bych měla teprve tu správnou. Každé ráno piji šťávu z jednoho citronu, používám ještě výtažek z rakytníku - máme ho na zahradě 4 keře a letos měl velkou úrodu.

Je jiná doba

Naděžda Špásová 15.3. 10:14
Jano, s tím, co jste napsala plně souhlasím. Mobil samozřejmě taky používám a jsem ráda, že ho mám, ale když vidím, jak jsou lidé na něm neustále přilepeni, tak mám chuť jim něco říct. To, že je mládež neurvalá a nevychovaná, není dobou, ale bohužel v lidech a hlavně v rodičích.

Poznáte toto nádraží?

Jitka Hašková 15.3. 08:57
Myslím, že jsem poznala město, většinou jsem tam jezdívala autobusem, ale ten vlak přes náměstí si pamatuji. Je tam krásné koupaliště a velká chemička. Jezdila jsem tam za kamarádkou, kteá mi bohužel na podzim zemřela.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.