Přehled posledních diskuzních příspěvků
Písně Věry Špinarové
Anna Čípová 27.3. 10:28
Děkuji redakci. Poslouchám její písně a slzím. Už druhá moje oblíbená zpěvačka nebude rozdávat radost. Tou první byla Zuzana Navarová. Viděla jsem záznam koncertu z Lucerny, který měla společně s Petrou Janů. To byla paráda. Škoda, že už neexistuje možnost, slyšet Věru Špinarovou zpívat naživo. Čest její památce a velké díky za její lidství.
Poznáte nádraží?
Zuzana Pivcová 27.3. 08:53
No, pokud vím, jely jste do ciziny. :-) Ale přes co a kam přesně, tak to fakt nevím.
Nemusím už tajit svoji lásku
Zuzana Pivcová 27.3. 08:48
Myslím, že lásku utajit nejde, že z člověka vyzařuje. A je věčná a také Vy, já a další už nemáme žádný věk. Díky.
Místo mého srdce: Malta -Valletta
Zuzana Pivcová 26.3. 20:19
Maltu jsem si vybrala jako cíl své dovolené na jaře 2002. Moc ráda na ni vzpomínám. Ostrov od severu na jih cca 10km a ze západu na východ asi 30. Když jsem jednou autobusem přejela a skončila na východním cípu, šla jsem pěšky zpátky vlastně pomalu přes třetinu ostrova. Ano, Valetta byla moc hezká. Vy jste připluli z jedné strany, já z autobusu vkročila do města pevnostní branou. Byla jsem tam i (nemoc z povolání) ve vojenském muzeu a v bunkru generálního štábu. Malta vlastně nebyla za války nepřáteli (Němci ani Italy) dobyta a dostala nejvyšší vyznamenání od britského panovníka, otce dnešní královny.
Kouzlo časů minulých: Hotel Nacional v Havaně
Zuzana Pivcová 26.3. 20:09
Na Kubě jsem sice nikdy nebyla, ale Váš zážitek se snídaní mi připomněl mou první snídani v hotelu Hilton v australském Adelaide v květnu 1992. Přiletěla jsem jako členka mezinárodní skupiny archivářů na soud s válečným zločincem s německou dokumentací z našeho archivu. Já, někdejší paní učitelka, která směla jen do NDR, jsem byla na jižní polokouli a ještě v prvotřídním hotelu. Většinu ovoce, zeleniny a dalších pokrmů jsem neznala, neuměla je jíst a navíc ještě nevěděla, kolik si čeho smím vzít. Už je to dávno. Ale ráda si vzpomenu.
Známe všechny vítěze fotosoutěže "Obrázky zimy"
Helena Votíková 26.3. 19:43
Gratuluji všem vítězům, vybrané fotografie jsou nádherné. Svůj hlas dávám fotografii Horský hřbitůvek - Eva Mužíková
Videoreportáž : Bubovice - výchozí místo nejen do Ameriky
Jitka Hašková 26.3. 11:05
Je to zajímavé, ale chtělo by to sestříhat na 2 minuty.
Zázračné účinky neprůstřelné kávy? Ne, jen marketingová bublina!
Jitka Hašková 26.3. 09:30
Když si přečtu co se do té zázračné kávy dává, tak mně to odradí něco takového jenom ochutnat. Po tom množství másla a oleje bych celý den nemohla vstát ze záchoda a tělo by se určitě pročistilo až moc. Myslím, že stačí zdravý rozum, aby člověk domyslel konců.
Svět je malý ...
Alena Tollarová 25.3. 20:16
Svět je opravdu malý a příběh se mi moc líbí, i když jsem si na začátku myslela, že půjde o cestopis. Ostatně, ten by mě zajímal také. Jestlipak se setkáváte i nadále?
Od psacího stroje k počítači
Karel Hyndrák 25.3. 15:21
Počítače pohodička, běda jak dojde na Excelové tabulky. Bývalí desetiprsťáci z mechanických strojů píšou nulu jako velké O (zvednou vozík a dají malé o). Teď se namísto zvedání vozíku mačká klávesa SHIFT. Tabulka, která namísto nul obsahuje velké O, je katastrofa, neb počítač se domnívá, že je to text a nepočítá s tím. Řešením je všechno vybrat (začernit) a dole na liště se podívat na Počet buněk a Počet buněk číselných. V případě, že je neshoda dáme CTRL F (hledej) O. Počítač si je najde. Až budete ve tři ráno dělat závěrku a nepůjdou křížové součty, vzpomeňte si!
Olomoucké oříškové rohlíčky
Danuše Onderková 25.3. 10:18
¨Majko díky, rohlíčky byly "obzvlášť vypečené" moc všem chutnaly, tedy mně určitě :-)
Mužům svědčí samota. Nerušte je.
Miloš Kostka 25.3. 08:47
Krásně napsáno.Plno věcí mohu ze zkušenosti potvrdit.
Místo mého srdce: To místo známé...
Elena Valeriánová 24.3. 14:19
Veršované vyznání. Maruško skvělé. Ty odkazy jsi dobře zařadila alespoň toho uvidíme více.
Kdo se dožije sta let? Vědci už tuší.
Anna Potůčková 24.3. 09:33
Hm, tak to asi vládě vyhovovat moc nebude mít čím dál více důchodců nejen v tomto věku....Tady asi neušetří....
Hrátky s češtinou - Medvědi
Anna Potůčková 24.3. 09:27
No teda. Na tebe jsme opravdu všichni krátcí !!! Zase jedno veledílo !
A co toto nádraží?
Helenka Vambleki 24.3. 08:06
Vím, mám v tom městě vnoučka a díky íčku i několik přítelkyň
Zas přilétá
Elena Valeriánová 24.3. 07:47
Zuzko, děkuji. Zrovna jsem si po probuzení říkala, že už mi chybí nějaká krása od Tebe. A byla jsem vyslyšena, jak milé.
Páteční rvačka
Jana Šenbergerová 23.3. 17:46
Žít ze dne na den vyžaduje pořádnou dávku odvahy. Nic pro závisláky na penězích a pohodlí. Ještě pár článků a váš humor bude možné nazvat laskavým.
Internet a Vy, 9.díl: Jak si založit profil na Instagramu?
Svatava Páleníková 23.3. 14:34
Děkujeme za návod.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.