Přehled posledních diskuzních příspěvků
Moraváci a okolí, přijďte na pokec :-)
Zuzana Pivcová 5.4. 13:49
To jsem zvědavá, ale je dost pravděpodobné, že strčíte Pražáky do kapsy!! Přeji vám velikou sešlost.
Toulky kolem Kamenice
Zuzana Pivcová 5.4. 11:30
Přes Štiřín jsme někdy jeli autem po původní benešovské silnici do Prahy. Blíže jsem ho ale nepoznala. Vím, že v době, kdy jsem učila na jazykové škole, se tam konaly tuzemské kurzy vyučujících angličtiny, kterých se pravidelně účastnil lektor, známý z filmu s Kolářovou a Kaiserem "Setkání v červenci" (hrál tam sám sebe, skotského lektora s dudami).
Černá Ostrava? Už dávno ne. Poznejte Ostravu barevnou!
Elena Valeriánová 5.4. 09:08
Ostravu mám velmi ráda, je to krásné město, pro každého, kdo tady nehledá tu "černou Ostravu". Před lety jsem si prohlížela knihu fotografií Ostravy. Jedny z nejkrásnějších fotek města jaké jsem kdy viděla. A když jsem byla v OVĚ letos v únoru viděla jsem tam úžasný západ slunce a já neměla, k mé obrovské lítosti, sebou fotoaparát. Děkuji za krásný článek. Chtěla bych s autorem jako průvodcem na procházku Ostravou, určitě by se někdo přidal. Co Vy na to, pane Žižkov?
Přeji ti čas
Lidmila Nejedlá 5.4. 07:35
Ano, paní Věro, líbí se mi. Je to krásné přání, i já přeji čas Vám a všem dobrým lidem.
Kouzlo časů minulých: Havanou s pesetami v kapse
Zuzana Pivcová 4.4. 18:01
Zajímavé. A tu druhou měnu dostávali třeba sportovci nebo nějací delegáti? Pochybuji, že by tam byli veksláci jako u nás.
Výstava motýlů ve Fata Morganě v Praze v Troji
Jana Šenbergerová 4.4. 11:18
Tak tam bych se někdy ráda podívala. Díky za informaci. :-)
Poznáš toto nádraží?
Zuzana Pivcová 4.4. 09:02
To vím. Ale nebudu zatím napovídat nijak, abych to nezkazila.
Jaro v zámeckých parcích
Jarmila Komberec Jakubcová 3.4. 19:43
Moc krásné fotky - Manětín velmi dobře znám ale fotky s kocourem prostě nemají chybu. Článek s fotkami by si zasloužil ne 5 ale více hvězdiček. A protože jich víc nemám, tak dávám jen těch 5. Dík
Chatařů a chalupářů zase přibývá
Helenka Vambleki 3.4. 16:52
Dodala bych ještě jednu možnost-po odchodu do důchodu na chatě či chalupě dožít. Majetní s možností zimu strávit v bytě ve městě, pro méně majetné pustit/prodat byt a žít celoročně. Znám takových manželských párů několik.
Máš vocap?
Zuzana Pivcová 3.4. 14:15
I když je to dost na pováženou, dávat o sobě průběžně informace, tak u těch mladých to ještě chápu, zatím jsou bezstarostní a nenarazili. Co mě dost překvapuje, že na Facebooku visí i mnozí dospělí, mají to jako soukromý deník, ovšem určený široké veřejnosti. Všichni jejich "přátelé" jsou informováni o každé změně, každé novince, slušností přátel je na to reagovat, slušností je za tu reakci poděkovat, kde na to ti zmiňovaní lidé berou čas? Vždyť mnozí mají stovky přátel!! Jsem ráda, Oldřichu, že podobná situace jako ta Vaše mi nehrozí. To tedy opravdu.
Velikonoce 2017
Zuzana Pivcová 3.4. 13:56
Jednotlivé dny a převedení jejich symboliky do naší lidské roviny, to se mi moc líbí. Díky.
Místo mého srdce: vítězí Malenovice Jiřího Bárty a Veselí Heleny Červenkové
Elena Valeriánová 2.4. 19:59
Pane Bárto, gratuluji. A všem ostatním potvrzuji, že v Malenovicích je opravdu krásně.
Startuje fotosoutěž "Obrázky jara"
Elena Valeriánová 2.4. 16:28
A je to tady! Stručně, jasně, srozumitelně! Jsem zvědavá kolik z nás se zase nebude řídit danými pravidly a tím se připraví o možnost soutěžit. DOBRÉ SVĚTLO.
Adrenalin může být i ...
Mirek Hahn 2.4. 15:30
Dobře a otevřeně napsané :-) (zejména té otevřenosti si cením). Málokdy se podaří praktikovat něco takového dlouhodobě.
Hrátky s češtinou: Nomen omen aneb S čím kdo zachází
Eva Mužíková 1.4. 18:28
Marcelo, přemýšlím, až mi chrupe v hlavě, ale zatím pusto a prázdno. Super dílo.
Manuál, jak v penzi nepřizabít partnera
Soňa Prachfeldová 1.4. 09:00
Moudrý článek. Ó , jak je mi vše známé. Co bylo včera konfliktní, už by mělo být dnes zapomenuto , jen nebýt pořád naštvaná, to nevede k ničemu Znala jsem pár a ona na něho vydržela nemluvit několik měsíců a pán se trápil, přesto spolu neutěšeně dožili v malém domku. Ano je lepší vysednout z vlaku, který má tak špatný cíl, opačně vážit si těch, které na své životní pouti potkáme a s kterými je nám i přes určité střety a názory dobře.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.