Přehled posledních diskuzních příspěvků
Tip na výlet: nová soutěž magazínu i60 o digitální krokoměry!
Alena Tollarová 9.4. 20:36
Blahopřeji paní Šormové. A teď už hurá na výlet!
Vzpomínka na vojnu a Bleska
Hana Rypáčková 9.4. 19:11
Byla jsem jednou v porodnici s jednou starší paní, kolem které tehdy lékaři lítali, byla starší rodičks.Její manžel byl voják z povolání a z nezajištěné pistole v kapse mu vyšla rána.Všichni kolegové si z něj dělali legraci,hlavně že už má děti. Paní mu nemohla pdmítnout další dítě jako důkaz,że jako chlap je v pořádku.
Hrátky s češtinou: PPPPP
Hana Rypáčková 9.4. 11:13
Posedávám při polednįm papání ,poukazuji přátelům .Pokyvují ,polohlasně pošeptávají po pravici přísedícím:"Prdlá! Padla na palici.". Jsem ráda prdlá a duchem mladá,
Chata může vydělávat. Má to pro i proti.
Alena Tollarová 9.4. 08:40
My jsme takto byli na dovolené asi 3x nebo 4x a moc jsme si to pochvalovali. V Třeboni, v Hnačově, v Horní Cerekvi i na Slovensku. Fakt je, že jsme se tam chovali jako doma, tj. slušně. A když mi ukázali na skříň, kde mají svoje věci tak nás ani nenapadlo se do ní dívat. Ale kdybych já měla vhodnou chatu, nevím, jestli bych ji "dala v plen".
Už usínáš
Jarmila Komberec Jakubcová 9.4. 07:25
Krásná slova a velké poděkování, jenže já jsem se Zuzanko uklepla a místo 5 mi naskočilo hodnocení 4 - vím, že nejsi ješitná ale mně to mrzí, protože zrovna u tebe se mi t muselo stát
Štiřínské studánky
Marie Ženatová 8.4. 17:44
Ve svém mládí jsem také někdy s dětmi na jaře čistila studánky a v pěveckém sboru o studánkách zpívala... Díky za Vaše hezké fotečky.
Moje noci s Andersenem
Marie Ženatová 8.4. 10:55
Mnoho mých menších vnoučátek často knihovnu u nás v Boskovicích rádo navštěvuje a ihned jak zde začaly "Noci s Andersenem" tak si to také s nadšením vyzkoušely. Také rády soutěžily v počtu obdržených "korálků" . Mívám je u sebe v domku každou středu odpoledne a tak mi často o svých aktivitách v knihovně vyprávějí - občas se jdu za nimi podívat - jsem nadšená... Dětské knihovny mají v dnešní době velikou úroveń, ale i oddělení pro dospělé i studovny v knihovnách... Proto za všechny děti, které mají rády knížky všem obětavým knihovnicím, Vám i jiným "knihovnickým babičkám" ze srdce za prospěšnou práci moc a moc děkuji...
Myšlenka je ta nejvyšší kosmická magie
Zuzana Pivcová 8.4. 07:59
Kéž by létaly pouze myšlenky pozitivní jako ta ve Vaší básni! Díky.
Veselé velikonoce
Jarmila Komberec Jakubcová 7.4. 15:56
Moc hezké vyprávění - máte paní Marie hezké postřehy. Skvělé a pište - dávám 5 hvězdiček
Sešla jsem se s "čertíkem"
Jarmila Komberec Jakubcová 7.4. 15:55
Paní Zdeno, moc se mi líbí Vaše příběhy ze života, svoji tvorbou oživujete íčko, máte dar vyprávění - prosím pište dál. Super.
Písničky s pomlázkou
Zuzana Pivcová 7.4. 11:36
Myslím, Jituš, že i s takovým krátkým, ale optimisticky výstižným příspěvkem jde všechno lépe.
Jak jsem přišla o dávnou lásku
Anna Potůčková 7.4. 11:04
Krásný článek s napětím jak to dopadne na konci. I já měla svoji velkou lásku, která trvala 2 roky a do dnes když jej uvidím jsem na měkko. Bohužel spolu nekomunikujeme. Za to s mojí úplně první láskou jsme velcí přátelé, a rádi vzpomínáme na své společné chvíle, které jsme většinou trávili na tenečním parketě při vesnických tanečních zábavách.
Vrabci, kaše, hrách. Co jedli naši předci?
Květoslava HOUDKOVÁ 7.4. 09:39
Naši předci měli jídlo chudé i bohatší, občas se jim "přichomýtla" i hoblina-peří-sláma-hlína - podstatné však je, že nežrali chemii !
Hana Maciuchová má cenu za čtení
Jana Šenbergerová 6.4. 23:51
Milovala jsem rozhlasové hry a četbu z knih na pokračování. Dávám svůj hlas mé oblíbené knize.
Velikonoce a jejich lidové tradice
Libuše Křapová 6.4. 14:45
Jarmilo, obdivuji tenhle druh článků. Vyhledávat informace, ověřit si je, podat všechno tak, aby bylo zajímavé a čtivé :-) . Asi proto radši vymýšlím pohádky :-)
Děkuji za poučení :-) .
Zdravím vás
Anna Potůčková 6.4. 14:26
Ano, každý si přeje, sní a plánuje a i z obyčejných věcí necht se každý raduje !
Internet a Vy, 12.díl: Sledování filmů online
Jan Fencak 6.4. 12:29
ak zvladate pozerat filmy cez pocitac potom ja by som poradil vyšši level, pozerat filmy z počítača na TV obrazovke , je vsak nutná investícia 49 Eur na zakupenie zariadenia Chromecast, funguje to uplne jednoducho...
Poznáte toto nádraží?
Zuzana Pivcová 6.4. 08:30
Taky mi hledání vyšlo, sama bych to nepoznala. Věděla jsem spíš o vojenské posádce v blízkém větším městě, protože odtamtud byl jeden pracovník resortu obrany, kterého jsem znala. Ale teď mi neomylně pomohl vůdce proletariátu. :-D
Díky vám a díky živote
Elena Valeriánová 6.4. 07:44
Krásná slova a díky za přání v nich. Sto let bych chtěla žít, aby se vyplnila. Duši mi pohladila, oči i srdce se kochají nádhernými fotečkami.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.