Přehled posledních diskuzních příspěvků

Autorce příběhů o lvici Else přirostla k srdci krajina kolem Budišova

Zuzana Pivcová 13.4. 10:50
Ačkoliv mám příběhy lvice Elsy ráda, a to i ve zfilmované podobě, tak vlastně jsem dodneška věděla jen o konci cestovatelky spisovatelky, nikoliv o jejím původu. Velmi zajímavý článek, díky.

Poplach u Kosů

Oldřich Čepelka 13.4. 10:02
Milý článek, děkujeme.

Nekřičte na lásku

Hana Rypáčková 13.4. 07:26
Jsem pro, promlouvat jen tiše, jinak neuslyší.

Sypu štěstí

Zuzana Pivcová 12.4. 18:14
Přála bych si. aby hodně lidí bylo takhle pozitivně životně naladěných! Protože to je nakažlivé. Díky!

Tip na výlet: Národní památník odposlechu

Marie Novotná 12.4. 16:35
Tato nabídka výletu je opravdu nádherná.Kdo byl na prvním íčkosrazu,viděl tyto nádhery na vlastní oči.Dovoluji si doplnit ještě jednu-Vámi opomenutou-památku a to: Hlava XXII vytvořenou stejným autorem jako jsou ,,Ucho,Oči a Ústa sochařem R.Dvořákem.Je na louce v levo směrem k Dolnímu Městu.Ubytování je možné i v chatkách a na koupání : Kamenná trouba asi 2km ,silnice dolů pod hřiště a nový hřbitov.Nebo opačný směr-k lesu je rybník Pelhřimák.

Vyletěl 12. dubna

Libuše Křapová 12.4. 11:09
Taky se na to pamatuji. Paní učitelka nám něco říkala, a přerušil ji školní rozhlas s mimořádným hlášením. My se tedy už ten den neučili, jen se povídalo. A druhý den - aspoň si myslím - už v rozhlase hráli písničku Dobrý den, majore Gagarine :-) .

Taxíky, poradny, slevy aneb Život zlepší maličkosti.

Jitka Hašková 12.4. 10:29
V Praze existuje služba Societa (nejdete na webu), která je určena lidem s průkazkou ZTP. Dá se telefonicky objednat a nechat se odvézt asi za 50 Kč kamkoliv dotyčný potřebuje - k lékaři, do divadla atp. Dá se objednat i odvoz domů. Praha 5 má službu pro seniory Taxík Maxík za 60 Kč za odvoz k lékaři a pod.

Poznáte toto nádraží?

Zdenka Žichovská 12.4. 08:20
Také jsem poznala, další nápověda, myslím, není třeba.

Oranžová Vietnamka

Lidmila Nejedlá 11.4. 20:37
Člověk v nesnázích. Je jedno, jaké je národnosti, je třeba mu pomoci. To jste nám chtěl, Miloši, sdělit?

Když se synek potatí

Jana Šenbergerová 11.4. 18:29
Moc pěkně jsi to. Eleno, napsala. Oběma fotografům přeji nejen dobré světlo, ale také dobré zdraví, aby toho světla mohli co nejvíce zachytit pro ostatní.

Všechno je jednou poprvé

Jana Šenbergerová 11.4. 18:11
Po nočním letu jsem zažila úchvatné rozednívání a vůbec jsem nechápala, jak mohli všichni spát. Krásně jste to popsala.

Žijí mezi námi

Elena Valeriánová 11.4. 14:03
A co takhle po!Icie? Určitě bych nemlčela, zvlášť když víte i o jiné paní, na kterou to zkoušel. A nemyslete si, že budete jediné, ale pokud si to necháme líbit a budeme tyto darebáky vlastně krýt, dobré nám tak. Neadresné varování v clanku, to není to pravé řešení.

Tip na výlet: Mandloňové sady v Hustopečích

Marie Seitlová 11.4. 09:40
Aničko děkuji za krásnou procházku mandloňovým sadem i městem Hustopeče. Fotky procházku dokreslují.

Miláčku, budeme spolu bydlet?

Květoslava HOUDKOVÁ 11.4. 08:02
Ani náhodou ! - být dobří přátelé, ale každý mít své - a být rád, že to tak je.

Svátky jara

Zuzana Pivcová 10.4. 20:23
Mnoho dnešních lidí už původní smysl velikonoc nezná. Je hezké si jednotlivé symboly a pojmy osvěžit, díky.

Jak můj kamarád vyhrál v loterii

Roman Procházka 10.4. 16:08
Taky mám kamaráda co vyhrál, tentokráte ve sportce. Jak ten se radoval. Dnes když ho potkám a zavspomínáme říká... kdybych věděl co za tím je, tak ti ji dám nebo roztrhám. To by byl článek co to udělá v rodině a v okolí s lidmy... Ono dnes i ranní usměv jen tak v práci na druhé dokáže některé lidi dost vytočit...co za tím je, proč, nač, ,,, jéjé to by byl článek

Velikonoční

Zuzana Pivcová 10.4. 13:19
Krásná podívaná. A byly tam i Tvé výrobky, Růženko?

Jak jsem jela do Říma I.

Elena Valeriánová 10.4. 11:06
Libuško, já teď přemýšlím, jestli jsem tu mincí do Fontány di Trevi hodila a nebo nehodila. Hezké čtení.

Jsou města přátelská k seniorům?

Jana Šenbergerová 9.4. 23:24
Starých lidí ve velkých městech je mi upřímně líto. Jsem ráda, že žiju na konci světa, kde dávají lišky dobrou noc a kohouti ohlašují ráno.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.