Přehled posledních diskuzních příspěvků
Krásná Šumava
Jitka Hašková 4.5. 09:15
Šumava je překrásná kdykoliv. Mám krásné zážitky když jsme jeli s kurzem turistů v roce 1964 Vltavu z Lenory přes Český Krumlov, Zlatou korunu do Budějovic. Také jsem byla několikrát v létě na Špičáku, na běžkách v zimě v Železné Rudě v Srní.
Ženy zpravidla snášejí stárnutí lépe než muži
Mirek Hahn 4.5. 08:35
Je to, jako vždy, pěkně napsané, čtivé... Ale zkušennosti mi říkají, že pouze asi s polovinou obsahu mohu souhlasit. Bude to tím, že každý je jiný a u některých témat paušalizace nesedí... :-)
Tip na výlet: Královna Českého středohoří - Milešovka
Naděžda Špásová 3.5. 15:39
Soni, na Milešovku se dívám každý den. Vidím na ní z našeho bytu a říkám si, že bych se měla pokusit na ní vylézt, ale pak si řeknu, že nemusím mít všechno. Najdu si nějaký nižší kopec v okolí a na ten vylezu. Ale pozvánka je to to hezká a fotky jsou taky pěkné
Sbíráte a znáte jarní houby?
Zuzana Pivcová 3.5. 13:38
Za nás byl pan Smotlacha odborník na slovo vzatý, ale vidím, že tu máme dalšího. :-)
Čarodějnický den ve Vratislavicích
Zuzana Pivcová 3.5. 13:34
Pestré fotky dokreslily zábavnou podvečerní atmosféru. Kde jsou ty časy, kdy my jsme chodili na kopec nad Lomnici a tam se zúčastnili pálení čarodějnic. Byla tam nachystána vysoká hranice, kterou obsluhovali dospělí muži. Děti se musely držet v bezpečné vzdálenosti. Tehdy se pálila nejen košťátka, dospělí často točili hadrovými koulemi, napuštěnými benzínem nebo čím. To byl zážitek!
Budu mít právo nosit rondon
Jitka Hašková 3.5. 13:20
Gratuluji a držím palce, aby zkouška dobře dopadla.
Snad se z toho vyspím
Zuzana Pivcová 2.5. 18:45
Já myslím, že jste tam stejně s těmi všemi ženami rád a ony s Vámi, včetně paní vedoucí. Samé ženy, to by nebylo ono!
Fotoreportáž: Dubnové proměny
Jitka Hašková 2.5. 10:14
Překrásné fotky. Díky. Byl to opravdu bláznivý duben vypadá to, že to pokračuje. Doufám, že čápi neměli ještě čápata, aby jim nezmrzla. Byl jeden článek o zmrzlých čápatech. V rádiu jsem slyšela říkat ornitologa, že když uhynou ptáčata takto brzy, tak si rodiče pořídí novou snůšku vajec a nečekají na další jaro.
Dnes cítil jsem nemoc
Zuzana Pivcová 2.5. 10:02
Hodně Vám rozumím, ale věřím, že svou zchuravělou duši si musí nebo může vyléčit každý sám. Pokud sám sebe pochopí jako pacienta i jako léčitele.
Poznáte tento kostel?
Jitka Hašková 2.5. 09:42
Vzpomněla jsem si hned, protože jsem tam před lety byla s jedním návštěvníkem ze zahraničí. Poutní místo na mně udělalo velký dojem. Pustili nás se podívat i dovnitř části kláštera, kde ubytovávají poutníky. Hlídá "Strážkyně pohraničí" nebo jinak "Sličná matka".
Glosa: Lidské mraveniště
Hana Rypáčková 1.5. 20:19
Jenže mravenci se řídí instinkty a ne rozumem. Proto jim nevadí vynášet celý svůj život odpadky, přinášet vodu, bojovat...Člověk chce něčeho dosáhnout...Ale měl by nést za své činy odpovědnost.
Tip na výlet: Město Kunštát a vesnička Rudka
Naděžda Špásová 1.5. 18:17
Maruško, hezká pozvánka na výlet. A fotky jsou taky moc pěkné. Je vidět, že Kunštát za výlet určitě stojí.
Setkání čtenářů i60 v Rožnově pod Radhoštěm
Jana Šenbergerová 1.5. 13:35
Aničko, rádi bychom svůj požadavek rozšířili na 3 noci - ještě z neděle na pondělí + polopenze. Pokud bude záloha vyšší, dej vědět co nejdřív, hned pošleme. Už se těšíme. :-)
Poznáte, kde stojím?
Mirek Hahn 1.5. 10:09
Vzdávám to, informací málo, na náměstí jsem pravděpodobně nebyl. prošel jsem ze zoufalství seznam měst s 3000-5000 obyvateli, buď se nejmenují po svatém nebo nejsou ve středočeském kraji. Přeji víc štěstí dalším detektivům.
Bylo mi padesát. Co na sebe?
Květoslava HOUDKOVÁ 1.5. 08:44
I zde musí být zdravý rozum. Aby nevzniklo: zezadu LYCEUM - zepředu MUZEUM.
Poznáš toto nádraží
Zuzana Pivcová 1.5. 08:22
Co bývá pro jiné lehké, já obvykle nevím. Tohle díky okolnostem vím. Pomalu se tam plouží motorák i autobus z města známého loupežníka. Přála bych si jít zase na blízký kopec s restaurací a rozhlednou a dívat se do krásného kraje.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.