Přehled posledních diskuzních příspěvků
Poznáte toto nádraží?
Lenka Hudečková 20.5. 07:05
Poznala jsem, byla jsem nejednou na AN v tomto městě na střeše a shlížela dolů na vlakové nádraží :-)
O vaření - oprášeno z domácího archivu
Naděžda Špásová 19.5. 19:41
Kromě uzeného, dávám do šunkofleků ještě trochu koření, jako je libeček a troška bazalky. Používám Zátkovy vaječné fleky a můžu říct, že chutnají všem. Jinak jsem na tom byla v začátcích podobně.
Setkání
Elena Valeriánová 19.5. 11:36
Mrzí mě, že jsem na brněnské setkání nemohla. Brno neznám, vždy jen projíždíme. Ale na letošek máme plán Brno na pár dní navštívit. Tak doufám, že to vyjde. Evičko, sdílím Tvůj názor, že ta setkávání jsou skvělá. A každý, kdo takové setkání zorganizuje si zaslouží alespoň: děkujeme.
Jedna velká vesnice
Jana Šenbergerová 19.5. 10:43
A kdybychom viděli tu naši malou Zemičku z vesmíru, možná by nám došlo, jak spolu žít, aby nám bylo všem co nejlíp. Pěkně jsem si početla a znovu si uvědomila, že komu jde o porozumění, domluví se vždy a všude.
Pozor na přátele. Často nás ovlivňují více, než je zdrávo
Jana Šenbergerová 19.5. 10:34
Pořád tvrdím, že mnohem víc než zděděné geny nás ovlivňuje zděděná "kuchyně". O těch přátelích budu muset popřemýšlet. :-))
Splnilo se přání
Zuzana Pivcová 19.5. 09:55
Světlo je život a není ho nikdy dost. Člověk, který vyzařuje světlo, může pak prosvětlovat cestu těm, kteří ještě bloudí ve tmě. Díky.
Poznáte tento kostel?
Mirek Hahn 19.5. 09:20
To nebylo lehké. Stáli při mně všichni andělé, že jsem to našel.
Tip na výlet: Rychleby
Lenka Hudečková 18.5. 12:14
Elenko, díky za krásný zvací článek a ještě krásnější fotky :-)... :-)
Pohádkové krajinky ze sukulentních rostlin
Zuzana Pivcová 18.5. 10:22
Od té doby, co existuje trojská botanická zahrada, tak tu původní Na Slupi trochu zanedbávám, ale je pravda, že svými tematickými výstavami někdy velmi mile překvapí. Viz i tyhle snímky!!
Kde se nachází tato zahrada?
Lenka Hudečková 18.5. 09:19
Tuším, že je to zahrada (podle jedné zeleniny) a nachází se v jedné čtvrti, kde po věži lezou děti. Osobně to neznám, ale dovedly mne indície a fotky :-)
Kdo zapomněl
Květa Chobotová 18.5. 08:05
Milá Zuzko, vždycky jsem z Vaší poezie nadšená, vřelé díky, s láskou zdraví květa
Ženy, nebo šedé myši
Jitka Hašková 17.5. 18:28
Máte pravdu. Asi před rokem mně šokovalo, když mně kamarádka řekla, že její známá - psycholožka, která radí v manželských krizích - se sama vrátila k manželovi tyranovi, který ji bil.
Tip na výlet: Plitvická jezera v Chorvatsku
Jarmila Komberec Jakubcová 17.5. 15:16
"Plitvičky" jsou krásné letos se na jedu podívat po 20 letech, chci se podívat "co přibylo a co ubylo". prostě vidět opět tu krásu, nafotit si ji, z minula fotky bohužel už nemám.Tak dík za připomenutí a za fotky. Doufám, že se mi také povedou tak hezké jako máte vy.
Někteří muži nejspíš nestárnou. Nebo si jen připisují roky k mládí
Jiří Bárta 17.5. 13:45
Kliknul jsem omylem na první hvězdičku, namísto na tu pátou. Omlouvám se, ale neumím hodnocení změnit.
Žena jako inspirace: Brigitte Macron
Zuzana Pivcová 17.5. 12:46
To mají zase média i jednotlivci všude na internetu co řešit! I v celkem seriózním deníku Metro je článek s tučným titulkem První dáma je ikonou, ale také terčem posměchu kvůli věku. ....To je problém, který opravdu hýbe dnešním světem.
Poznáte tento kostel?
Jana Kovářová 17.5. 09:46
Také jsem našla, okolí je bohaté na minerální prameny a jsou tm studánky v lesích.
Poznáš toto nádraží?
Lenka Hudečková 17.5. 08:41
Lovila jsem, ale špatně...a nakonec jsem našla...Nikdy jsem tam nebyla.... Jen u přehrady a na hradě nedaleko...
Smutnému srdci
Alena Tollarová 17.5. 07:54
Obdivuji všechny, kdo dovedou své pocity vtělit do krásných veršů. A Ty k nim patříš, Eleno.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.