Přehled posledních diskuzních příspěvků

Casual outfit. Jak na to, aby slušel?

Mirek Hahn 23.5. 13:27
Galerie pěkná, i když trochu "modelkovská". Potkávám na ulici málo lidí, kteří vypadají jako ti v magazínech. V magazínech se věnuje spousta úsilí na vymazlení jednoho aranžmá pouze pro fotku, tak není divu, že v denním životě to neudržíme na magazínové úrovni. I v neformálním stylu se mi líbí jednoduchost, dobře sladěné barvy či odstíny, nepřehánět to s jejich množstvím, zajímavé tašky či batohy, pohodlné boty, šátky, opasky, náramky... dává to velkou volnost uplatnit svůj vlastní styl. Pouze když potkám někoho, kdo na sebe navěsil dvanáct různých barev, včetně fialové, vzpomenu si na papouška.... :-)

Hrátky s češtinou: Jak "mluví" zvířata

Elena Valeriánová 23.5. 12:56
Kočka přede, drozd trylkuje, ptáci pípají, ... Hrátky s češtinou jsou skvělé a najdete je jen na našem portálu.

Setkání v Rožnově p.R. - výlet na vrchol Soláň

Zuzana Pivcová 23.5. 11:08
Včera už mě namlsala svým Tipem na výlet Drahuška, dnes v tom pokračuje Anička. Nabízí se tolik možností a všechny jsou pěkné. A nepochybuji, že počasí se s námi bude kamarádit.

Poznáte tento kostel?

Mirek Hahn 23.5. 10:00
Boha ! To bylo těžké.... Jsem procestoval celé Jeseníky a Kralický Sněžník a tam to samozřejmě není. Ale našel jsem.

"Totalitní" povídka z letiště: Planý poplach

Zuzana Pivcová 22.5. 20:09
Slyšela jsem, že u různých útvarů občas někdo předem vynesl, že bude poplach, takže se už s tím počítalo. A měli jste podle hvízdnutí poplachu čas, do kterého nejpozději jste se museli dostavit?

Tip na výlet: Za tajemnem, krásnou přírodou a folklórem na Soláň

Zuzana Pivcová 22.5. 11:07
Je to podle snímků moc hezký kout země. A líbí se mi i pověst, která se váže k místnímu jménu.

Máj jak má být

Zuzana Pivcová 22.5. 09:31
Je pravda, že většina lidí má nejraději máj, protože je spjat se sluncem, rozkvetlou přírodou, mláďaty, láskou. A také inspiruje básníky!!

Poznáte tento kostel?

Marie Seitlová 22.5. 09:26
Poznala jsem hned podle úvodní fotky. Osobně jsem tam nebyla,ale maminka toto místo navštívila a přivezla brožurku, kterou jsem si četla.

Milujeme horoskopy. A věříme jim

Mirek Hahn 22.5. 08:56
To mi připomělo, že jsem někde četl : ... sebelepší homeopatikum nenahradí odborné vyšetření astrologem :-) Hromadné horoskopy v tisku a TV považuji za směšné. Pokud je v horoskopu zveřejněno, pro celé znamení, doporučení dne k návštěvě kulturní akce, napadne mne, že někdo se možná snaží zvýšit tržby pořadatelům kulturních akcí :-) Individuální horoskop od renomovaného astrologa/senzibila nechápu doslovně (že se něco určitě stane) ale jako naznačení otevřených možností, které svým rozhodnutím a snahou o realizaci mohu využít nebo ne. Chápu prostor "mezi nebem a zemí" jako otevřené dveře do širšího světa ale spoléhám se hlavně na sebe a své přičinění.

Nastal čas sběru květů bezu černého, který je lékem proti devíti nemocem

Helenka Vambleki 21.5. 13:42
Ano, dá se to v těstíčku i osmažit. Když to kdysi moje mamka udělala, otec to pojmenoval brezle na šťopce/brezle je u nás strouhanka/

Tip na výlet: Koněpruské jeskyně

Zuzana Pivcová 21.5. 10:24
V Koněpruských jeskyních jsem byla kdysi v mládí a pamatuji si dodnes, že nám průvodce na jednom místě říkal, že je tam absolutní tma. Tak ani dnes nevím, jestli je to možné?

Rhodos není jen ostrov. Je to kouzelné město

Zuzana Pivcová 21.5. 10:16
Pod článek se mohu klidně podepsat. Ačkoliv jsem sama bydlela v Afandou, v hlavním městě jsem dvakrát byla. Co jsem stihla, jsem prohlédla. V paměti mi utkvělo, jak jsem u pevnosti u přístavu krmila místní kočky granulemi, které jsem vezla z domova. Přijel mladý muž na motorce a dával kočkám podobné krmení na různá místa. Pak mi s úsměvem říkal, že jsem měla raději donést "peppersteak". Kdo ví, třeba to byl ten, o kterém píšete v článku. Útulek jsem tam ale tehdy neviděla.

Kam vás zvu?

Jana Kovářová 21.5. 08:12
Vyčerpávající nápověda, město mám docela rychle:)

Vzpomínka

Jana Šenbergerová 20.5. 20:53
Pěkná vzpomínka. Kde ty krásné máje jsou!

Která babička je lepší? Boj o přízeň vnoučat přináší neshody v rodině

Jana Šenbergerová 20.5. 13:24
Tohle mě minulo. Jsem jediná babička a v současnosti dost nepoužitelná. Moje starší vnoučata vyrůstala v péči druhého dědečka, který s nimi žil a rád mi je půjčoval, když jsem za nimi přijela, aspoň si mohl vydechnout. Asi jsem divná, ale toto "Takže je celkem pochopitelné, že některé babičky, pro které jsou vnoučata zdrojem absolutního štěstí, dělají vše pro to, aby je vnoučata zbožňovala. Je to vlastně přirozené. A přirozený je i určitý konkurenční boj mezi ženami." vnímám jako nedospělost babiček. Bohužel to není jediný projev nedospělosti dospělých.

Poznáte tento kostel?

Jana Kovářová 20.5. 11:22
Neznám, ale našla jsem. V okolí se natáčelo několik českých filmů.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.