Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kolik přátel je tak akorát?
Zuzana Pivcová 26.5. 11:46
Jsem čas od času ráda ve větší kamarádské společnosti, ale přátele jsem měla a mám vždy jen jednotlivce.
Začínají růst první hřibovité houby
Zuzana Pivcová 26.5. 11:07
Článek je mistrovský a houby nádherné. Já se budu radovat, jestliže se mi v létě na jihu podaří najít alespoň pár kousků.
Horoskop na patnáct let bydlení
Danuše Onderková 26.5. 09:13
Já jsem zažila trochu jinou příhodu, i když to nebyl horoskop, ale přes Skype jsem si nechala vyložit karty, abych zjistila jestli budu mít konečně štěstí na nějakou slušnou brigádu. Paní mi už mailem poslala 2x výklad na danou otázku a vždy to vyšlo, přestože jsem to po přečtení vypustila z hlavy, připomenulo se to pokaždé, když se něco vyplnilo. A tak mi mimo jiné přes Skype vyložila z karet, že nejpozději do 14ti dní budu mít brigádu a budu maximálně spokojená a bude to na delší dobu. Měla pravdu, za dva dny mi volal můj nynější šéf a zmrzlinu brigádně prodávám už pátou sezónu a opravdu jsem maximálně spokojená.
Jarní brynza je tady, nastal čas halušek a demikátu
Míla Hyhlíková 25.5. 21:45
Brynzu miluju. Na čerstvém chlebu s pažitkou, nebo nové brambory s máslem a brynzou, ovšem halušky jsou číslo jedna. Škoda, že u nás na brynzu narazím jen velmi zřídka.
Tip na výlet: Za vyhlídkami na Labe v Českém středohoří
Mirek Hahn 25.5. 14:56
Prima. A cestou se můžu stavit v Žernosekách pro víno :-)
Objevení zapomenutého
Marie Novotná 25.5. 11:37
Moc hezky napsané.I já jsem na íčku zdomácněla a jsem tomu moc ráda.Není den,kdy bych se alespoň nepodívala na FD.I60tka mi moc pomohla a pomáhá-už jen tím,že je.Děkuji.
Poklady naší přírody: Hloh obecný
Eva Mužíková 25.5. 11:34
Elen díky za typ, květy hlohu jsou opravdu překrásné.....Ty ať píšeš o čemkoliv, dokážeš zaujmout. Díky
Den blbec
Eva Mužíková 25.5. 11:08
Zdeni, tleskám, člověk nesmí být stále za slušňáka.... Mne takto vytočil chlap z vedlejšího domu. Sebrala jsem velký hadr z trávy, který tam na trávníku naproti jejich domu ležel několik týdnů. Hodila do kontejneru před tím domem a najednou se na mne doslova rozeřval chlap vystupující z auta. " To si to nemůžeš dát do vaší popelnice dámo !!!! : No a další průpovídky. Tak jsem se nadechla a dosti důrazně mu sdělila, jak se věci mají. Nakonec jsem mu řekla, že když denně chodil kolem, mohl to sebrat sám. Byla jsem tak rozzlobenà, že prchnul po mé " sebeobraně " do domu a několik obyvatel naopak vykouklo z oken, aby zjistili co se venku děje. Odcházela jsem krokem vítěze, ale stejně mne to ještě dlouho štvalo.....
Poznáte toto nádraží?
Zuzana Pivcová 25.5. 09:24
To ne, ten krátkodobý velitel 312. stíhací perutě (až do smrti v boji) je někdo jiný, iniciály má AV.
Slunci, dešti, větru
Zuzana Pivcová 25.5. 09:20
Už se tu objevila řada básní s tematikou ročních období, měsíců, přírodních krás, tahle je zase jiná. Citlivá a otevřená. Pro mě daleko víc než o počasí je to vlastní charakteristika jako na dlani.
Poznáte tento kostel?
Jana Kovářová 25.5. 09:20
Rychle nalezeno podle nápovědy. Město je členěno na 3 části, leží v jedné CHKO.
Tip pro nejlepší prarodiče na světě: Legoland
Antonín Vácha 24.5. 08:35
To by se jistě vnukovi líbilo.
Slavná pražská lahůdkářství: Lippert
Antonín Vácha 24.5. 08:34
Skvělé. Tyto výlety do historie mám moc rád. Bude to jeden díl nebo nějaký seriál?
Otázky
Věra Ježková 24.5. 07:38
Hezké, milé. Přeji vám hodně radosti z cest do míst, která máte ráda.
Muži neradi stárnou. Často jsou pak terčem posměchu
Zuzana Pivcová 23.5. 18:12
Já neříkám, když si starší muž namluví podstatně mladší ženu, je zájem asi oboustranný, ale takové to kohoutí naparování před skoro mládeží je opravdu k smíchu. Ano, můžu se bavit nebo do určité míry, v práci nebo při nějaké aktivitě, přátelit s mladými, ale musím dát najevo, že jsem si vědoma našeho věkového rozdílu. A to některým mužům jaksi ujde. A pak dojde k tomu známému prohlášení Vrať se do hrobu.
Tip na výlet: Luhačovice
Zuzana Pivcová 23.5. 14:09
Nedávno jsem se tu někde zmínila, že lázeňská města mají v sobě dodnes určitou noblesu. Luhačovice asi nebudou výjimkou. Zaujaly mě i ty popsané slavnosti.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.