Přehled posledních diskuzních příspěvků

Předletní toulání – Innsbruck a domů

Naděžda Špásová 10.6. 19:30
Helo, jste cestovatelé jak se patří. Vidět Giro, no komu z nás se to povede. A fotky jsou moc pěkné.

Hrníčkové bratrstvo

Věra Lišková 9.6. 20:18
Pane Františku, při čtení článku jsem Vás v duchu viděla jak pochodujete s kamarády po lese. Pěkně jste to popsal a ukradené lyže nemají chybu.

Výlet do ZOO Praha

Naděžda Špásová 9.6. 14:35
Maruško, pražská ZOO je vždycky zážitek. Taky jsem to před pár lety s vnučkou a jejími rodiči absolvovala. Byl to výlet na celý den a odpoledne už jsem toho měla plný brejle. Věřím, že se to vnoučkovi moc líbilo. Vypadá spokojeně, pro děti je to ráj. Fotky jsou moc pěkné.

Dovolená je za dveřmi. Zkontrolovali jste si, zda máte platný pas?

Svatava Páleníková 9.6. 14:11
Tento problém řešila dcera před loňskou dovolenou. Asi měsíc před odjezdem zjistila, že jednomiu z dětí prošel pas. Naštěstí stihla ještě vyřídit nový.

Umíte naslouchat druhým?

Svatava Páleníková 9.6. 14:10
Vyslechnout názor toho druhého je důležitá součást vztahu. Dost často se to v manželstvích nedaří. S mým mužem to také nebylo jednoduché, mnohdy se mu nechtělo sdílet moje starosti, protože je za starosti nepovažoval. Nebyl to moc povídavý typ, ale manželství jsme měli až do jeho smtri krásné.

Ochutnejte myši: smažené květy akátu

Marie Ženatová 9.6. 12:38
Děkuji za milý pro mne neznámý lahodný tip. Já skutečně znám jen ty kosmatice - v těstíčku smažené květy černého bezu, dělávám je většinou jen jednou za rok...

Poznáte tuto stavbu?

Lenka Hudečková 9.6. 08:42
Super hádanka, poznala jsem jen podle fotky, ještě jsem si ani zadání nečetla. Byli jsme tam už asi 3x - naposledy vloni :-), je zde i muzeum

Jídla, po kterých zkrásníme

Jana Šenbergerová 8.6. 17:49
Dokud jsem byla na syrové stravě, neměla jsem žádné zdravotní potíže a vypadala jsem mnohem mladší než moje vrstevnice. Po několika letech vařeného jídla jsem zestárla nejmíň o 10 let a cítím se mnohem hůř, přestože jsem v pohodě a jinak spokojená. Ono platí, že jsme to, co jíme. Vařené = mrtvoly. Zkuste si povařit ruku. Bude stejně k ničemu jako vařené jídlo. Co si o tom myslíte, je úplně jedno. Na výsledku to nic nezmění. A proč vařím? Nejsem sama. :-)

Mým přátelům na íčku

Lenka Hudečková 8.6. 16:08
Krásná slova Lidmilko a my jsme asi nepřáli k narozeninám, tak dodatečně všechno nejlepší :-) Leni a Jiřík

Česnekové výhonky nevyhazujte. Jsou ideální pro přípravu pokrmů

Marie Ženatová 8.6. 13:08
Česnek jsem ještě letos nazaštipovala, díky za dobré rady a skvělé nápady. Já je budu asi víc jen mixovat - tak je to pro mne nejjednodušší využítí...

Se sportem je možné začít i po šedesátce

Zuzana Pivcová 8.6. 12:03
Ráda bych souhlasila všemi deseti, ale přece jen bych to raději formulovala tak, že si člověk může oživit sportovní schopnosti z mládí. Jestli úplné sportovní "dřevo" může začít po šedesátce něco pěstovat úplně od začátku, to si netroufám tvrdit. Možná běhat. Nevím, soudím dost podle sebe. Ale Vám fandím.

Tři Trubky

Zuzana Pivcová 8.6. 11:58
V Brdech jsem byla všehovšudy jednou. Snažili jsme se tam najít trilobity. Lezli jsme i do vojenského prostoru, kam byl ještě vstup zakázán. Tvé informace a fotky jsou moc hezké.

Jak se jmenuje tato kaple a kde stojí?

Jana Kovářová 8.6. 09:40
Kapli mám, v okolí stojí několik menších kaplí.

Hrátky s češtinou - čárky

Lenka Hudečková 7.6. 16:34
Helčo, co ještě doplnit, když tam máš snad vše :-)

Téma týdne: Telefon, to býval občas horor!

Hana Rypáčková 7.6. 14:18
Měli jsme telefon, ale nesměla jsem se vykecávat a stejně nebylo komu. Vážně vždy fungoval jen jako pokyny udávající zařízení. Setkala jsem se na vsi s budkou. Když tam není signál a musí se běhat na kopec. A syn nedávno vzpomínal, jak si vyráběli s klukama žetonky do tel. automatu . Žasla jsem..

Těšíte se na jahody?

Zuzana Pivcová 7.6. 11:43
Nemám, Jituš, možnost natrhat si jahody sama, jako je to u vás. Ale několikrát jsem si je už na trhu koupila. Teď už jsou opravdu od nás a ne dovezené z ciziny a bez chuti.

Dotaz malého muže

Zuzana Pivcová 7.6. 10:08
Děti mají bohatou fantazii a někdy svým chápáním velmi překvapí. Určitě to nějaká budoucí nevěsta byla!

Poznáte místo?

Jana Kovářová 7.6. 09:18
Mám to, kostel má jméno bývalého prezidenta, ta květina opravdu velmi silně voní...

Slavná pražská lahůdkářství: Zoufalý

Jana Šenbergerová 7.6. 08:53
Nakoukla jsem na stránky uvedené na výkladní skříni lahůdkářství. Sliny se sbíhají, ale peněženka by úpěla. :-) Není divu, je-li všechno, jak uvádějí, z přírodních surovin.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.