Přehled posledních diskuzních příspěvků

Fresh senior festival ve Ville Pellé

Jana Šenbergerová 13.6. 22:00
Haló, haló! Pražáci, kde jste? Pro mě je to daleko, tak doufám, že tam někdo zabrousíte a dáte nám vědět "vo co go", jak dnes říkají mladí. :-)

Nehty jako zpráva o zdraví či nemoci

Jitka Hašková 13.6. 15:27
Velmi zajímavé a důležité. Jsem zvyklá se o nehty starat, zásadně je nelakuji - to jsem dělala v mládí a vůbec to neprospělo - na plísně dávám velký pozor, to se objeví hned , jak jdu plavat někam do bazénu. Bazén bez plísní neexistuje. Dobrá mast proti plísním je základem vybavení . Bílé skvrnky se objeví, když člověk jí moc sladkého. To mám na sobě otestované.

Poznáte kostel?

Zuzana Pivcová 13.6. 12:12
Dobře jsem to našla. Zůstala jsem zírat, že se v místě údajně nacházejí tuny zlata, které by nám cizí těžební společnosti rády vyfoukly. To věřím.

Fotoreportáž: Z měst ač jsme různých

Eva Mužíková 13.6. 10:25
Tak to jsem si početla a pokoukala, Elen díky. Při popisování zážitků z výstupu v lijáku se do mne dala jaksi zima, byli jste opravdu odvážní, včetně Vendíka.

Vitamíny nabítá moringa, kterou na různé neduhy využívá indická ajurvéda

Elena Valeriánová 13.6. 00:20
Člověk se pořád něco učií. Nikdy jsem o tomto zázraku neslyšela. Možna vyzkouším.

Soutěž pro nováčky portálu i60 o tablet Lenovo!

Zuzana Pivcová 12.6. 21:22
Bylo by hezké, kdyby tato nabídka oslovila hodně nově přihlášených a zatím neznámých lidí. Ono se zdá, že pro zdejší "stálice" je psaní hračkou, ale ve skutečnosti mnohdy dochází inspirace. A opakovat to, co už tady bylo, byť třeba před určitou dobou, autora moc netěší. Nová krev přinese nové nápady. Tak s chutí do toho!

Starobní důchod, aneb umění odejít včas

Naděžda Špásová 12.6. 14:50
Do důchodu jsem odešla pomalu ze dne den. Moje poslední zaměstnání mě tak otrávilo, že odejití byl jeden z nejlepších kroků v mém životě. Nezalitovala jsem ani jedinkrát. Teď mám brigádu a jsem spokojená.

Móda pro léto 2017 nabízí svobodu a volnost

Naděžda Špásová 12.6. 14:31
Volná trika, 3/4 kalhoty a tenisky a sandály nosím už léta. Musí to ladit. K tomu nepotřebuji ani sledovat módní trendy. Na níže uvedených fotkách bych brala kabelky.

Otoky nohou. Proč nás trápí?

Zuzana Pivcová 12.6. 11:05
Roli v tom hraje dědičnost, s kterou nic neuděláme, u někoho samozřejmě nadváha, dlouhé stání, léky na srdce nebo antidepresiva, která vedou k zadržování tekutin. Ale napsat prášky, aby žena začala víc pít a lépe se odvodnila, to je skoro zvěrstvo. Tady už se mi vybavuje jen lidové: Vyhánět čerta ďáblem.

Ztratili jste něco? Svatý Antonín z Padovy Vám to najde

Věra Ježková 12.6. 10:28
Článek mne potěšil. V tomto kostele se vdávala moje maminka, já tam chodím relativně často. Nedávno jsem si ho vyfotila. Takže zítra můžu fotku zveřejnit ve fotu dne.

Poznáte kostel?

Dana Tomanová 12.6. 09:16
Mám ho, Karmelitky odešly na Hradčany, využívaly ho pak Anglické panny do roku 1920. Uvnitř jsou 3 obrazy od Petra Brandla. Má krásné oltáře.

Eva Kalhousová: Jediným kritériem pro umístění v domově je naléhavost

Mirek Hahn 12.6. 08:29
Dobrý článek, užitečné informace, pár věcí jsem nevěděl.

Jak si připravit domácí pečený čaj

Věra Lišková 11.6. 21:26
Konečně vím o co jde. Ten název mi mátl,. marně jsem přemýšlela co může být na čaji pečeného a nijak mi ta sklenička nelákala a ona je to přitom taková dobrota.

Skončila fotosoutěž Obrázky jara. Kdo jsou vítězové?

Helena Votíková 11.6. 18:54
Vybrané fotografie jsou nádherné. Gratuluji všem vítězům.

Malacky ještě jednou (a zase nevesele)

Margita Melegova 11.6. 13:30
Prvni psani o Malackach bylo usmevne i kdyz pro Vas bolestive, zavolala jsem manzela, aby si to precetl, to misto zna, smali jsme se oba pri otevrenem okne takovou razanci, ze si sousedi na sidlisti mysleli, ze jsme se zblaznili, mne to pripomnelo Achille Gregora Muz v zastere. Druha vzpominka je trochu smutnejsi, ale konec dobry vsechno dobre. Preji Vam hezky den a budu se tesit na dalsi vzpominku.

Jak "Bylo - nebylo"

Lidmila Nejedlá 11.6. 10:32
Už nesmutni, Zuzko! Báseň je ale velmi krásná.

Poznáte klášter?

Jitka Hašková 11.6. 09:35
Našla jsem, nápověda dobrá. Město, kde stojí, je známé vodákům.

Den otců 11.6.

Jitka Hašková 11.6. 09:26
To je moudré, málokdo si je toho vědom.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.