Přehled posledních diskuzních příspěvků

Týden ve Vysokých Tatrách III. aneb Jak na medvěda

Eva Mužíková 17.6. 12:39
LIBUŠKO, ve Tvém podání to musel být pro Lidmilku přímo horor:))))

Jak na ošklivé paty? Tvaroh, banán, syrovátka

Jitka Hašková 17.6. 10:02
Stačí mi lékařská vazelína, kterou si kupuji už 30 let v lékárně a denně večer po mytí nohou si chodila i paty jí namažu. Poradila mně to kdysi jedna pedikérka. Levné a účinné. Také mi poradila zbavovat se tvrdé kůže pedikérskou žiletkou, ne žádnou škrabkou. Tvrdá kůže se mi přestala dělat, na pedikůru ve 73 letech nemusím chodit.

Naděje, dítě, bezmoc a vítězství

Naděžda Špásová 16.6. 15:36
Maruško, smutné, ale se šťastným koncem. Člověk se nesmí nechat odbýt. Naštěstí je většina lékařů dnes přístupnější k potřebám pacienta. Je pravda, že my z města máme oproti obyvatelům vesnic dost velkou výhodu. Když mi moje sestra vypráví poměry u doktora u nich, tak se mi ježí vlasy zlostí. A nikdo s tím nic neudělá. Vaší dcerce, tedy už velké slečně, přeju hodně štěstí a lásky, jakou jste jí dali vy.

Loděnické třešně

Zuzana Pivcová 16.6. 13:29
Mílo, my jsme chodily jako holky tajně na třeště do Aleje čs.-sovětského přátelství. To byla obzvlášť velká drzost. Hlídač nás ale naštěstí honil jen jednou a žádný malér z toho nebyl. Zdá se, že ten váš Wächter byl přece jen rozumný. Hezké úsměvné vyprávění.

Závěrečný den setkání v Rožnově

Zuzana Pivcová 16.6. 12:10
Jsem vděčná i za tenhle výletní příspěvek, díky, Aničko. Vidím, o co jsem přišla. Asi pojedu znovu sólo do Rožnova a ubytuji se u pivovaru jako Hanka s Vendíkem. :-)

Hrátky s češtinou: Samá a

Zuzana Pivcová 16.6. 12:06
Ajta krajta, to bude zase dřina! Musím si na to vzít volno. :-D

Pozor na čtení při ostrém slunci. Oči trpí.

Zuzana Pivcová 16.6. 10:48
Souhlasím, že čtení na slunci je velmi zákeřné. Vzpomínám si, že kdysi coby začínající němčinářka jsem seděla na lavičce v budějovickém parku a četla si. Přišel ke mně starší pán a řekl mi, že to nemám dělat, že si uškodím. Tak jsem nějak kývla a čekala, že odejde. On u mě stál a důrazně mi znovu řekl, ať toho čtení nechám. Nebyla jsem drzá, tak jsem knihu zavřela a šla. Škoda, že jsem takových rádců nepotkala v životě víc.

Ráno na Islandu

Zuzana Pivcová 16.6. 10:18
To je velmi malebné a barvité vylíčení, řekla bych, že takové osobní vyznání Islandu. Sever je velmi osobitý.

Poznáte kapli?

Jitka Hašková 16.6. 09:05
Výborná nápověda, našla jsem hned.

Jak korálky

Hana Rypáčková 16.6. 07:40
Tedy Zuzko, to je skvost...

Malacky už veseleji: Svítící Oktávie z ptačí perspektivy

Zuzana Pivcová 15.6. 18:53
Čím dál lepší, ale po letech se to čte dobře, jako humorný příběh!

Hrátky s češtinou - Sport

Zuzana Pivcová 15.6. 12:55
Hned jsem si vybavila, jak sedíme v restauraci a Ty nám to předčítáš. Legrace, ale kumšt!

Kamarádky. Které jsou ty nejlepší?

Jaroslava Handlová 15.6. 11:37
Takovému rozboru a členění jsem svoje kamarádky nepodrobila. Bez ohledu na zmíněné čtyři skupiny jsou kamarádky prima, když se vzájemně cítíme spolu dobře a vesele optimisticky i v těžších chvílích a umíme se radovat ze života.

Malá módní inspirace aneb Co si vzít k moři

Zuzana Pivcová 15.6. 11:28
Pokud někam na dovolenou k moři jedu, oblékám se tam stejně jako doma. Není to pro mě žádná společenská událost, takže si vystačím s různými tričky a kalhotami, pro ochlazení lehký svetřík nebo bundičku.

Poznáte tento kostel?

Marie Seitlová 15.6. 09:22
Aničko vím, ani jsem nehledala. Podle legendární postavy, zasvěcen sv. J.

Příběh na 50 slov: Medicína

Zuzana Pivcová 14.6. 16:49
To je překvapivý konec, ale pivo skutečně medicína je. A Tys to v téhle zkratce řekla jednoznačně.

Moje rožnovská single neděle

Hana Rypáčková 14.6. 12:22
V neděli nás bylo v Rožnově ještě dost, jen v pondělí už méně. S tebou a Jiřím jsem první den poseděla v pivnici rožnovského pivovaru a bylo mi s vámi moc hezky, Zuzko. Kdybychom se potkaly, mohla jsi se ubytovat u mne a Vendy.

Slavná pražská lahůdkářství: Legenda z Národní má jméno Paukert

Zuzana Pivcová 14.6. 11:43
Paukert byl pro mě po listopadu jednička, především úžasnými chlebíčky, které jsem si, i když ne často, protože tudy nechodím, dopřála. Teď je tam nějaká restaurace, kde jsem jednou byla na čtvrtečním srazu.

Čas jahod a třešní

Zuzana Pivcová 14.6. 10:13
Myslím, že je to báseň "archivní", nebo ne? Každopádně ale příjemná a plná léta, které láká.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.