Přehled posledních diskuzních příspěvků
Příběh pomníku, který vznikl z lásky
Jitka Hašková 20.6. 10:18
To je dobře, že jste to uveřejnili. V novinách o sporech o autorství byly chybné informace, jako kdyby pan Jiří V. Hampl chtěl být uváděn jako jediný autor a ne spoluautor. Sledovala jsem to zběžně. Panu J.V.Hamplovi patří hluboká úcta.
Když to fouká
Zuzana Pivcová 20.6. 10:11
Vítr v síle orkánu opravdu nemám ráda, ale teď už tam musí být krásně. Obrázky tomu nasvědčují. Koupání tohoto typu mě vyloženě láká, kdepak moře!
Léto, léto, léto
Jana Šenbergerová 20.6. 09:59
Kdo by se neradoval ze všech těch lákavých letních možností! Snad jen ti, kteří pro samou práci nic z toho nevidí, nebo vyložení škarohlídi.
Island – putování mrazivým sídlem severských bohů
Zuzana Pivcová 19.6. 18:49
Island vždy lákal mou sestru, ale protože se bojí cestovat letadlem, tak se tam asi nedostane. A já asi také ne, ale musí tam být krásně.
Po valašských chodníčkách
Hana Rypáčková 19.6. 14:12
Očekávala jsem sobotní slavnost s vyparáděnými dámami a uhlazeným mužským doprovodem. Ale vrátili jsme se z kopců a už byli všichni v civilních šatech, převlečeni do suchého. Hezké doplňujíci fotky. Dámy pod stromem a kostelíček...
Ze západu na východ a zase zpět, aneb Setkání i60 Rožnov 2017
Zuzana Pivcová 19.6. 13:36
Na tohle zrcadlo si pamatuji, to bylo při cestě z hotelu hned v pátek odpoledne. Jenže vy jste šli turisticky na rozhlednu, zatímco nás pár skončilo jako lenoši v cukrárně. Hezké vyprávění a právě tak super fotky!
Ráno v lese
Zuzana Pivcová 19.6. 10:07
To je krásné vylíčení ranního probuzení a vycházky. Chtěla bych se taky takto probouzet. Vstát a moci jít rovnou do přírody.
Ivo Šmoldas: Starší lidé jsou životaschopnější
Jitka Hašková 19.6. 09:41
Vynikající, pana Šmoldase si vždy ráda, přečtu, poslechnu i zhlédnu. Pravidelně sleduji jeho Lenošky na Dvojce (rádio 3. neděle v měsíci).
Poznáš toto nádraží?
Lenka Hudečková 19.6. 09:30
Myslím si, že to mám, ale jistá si nejsem , tak uvidím po odtajnění.
Svět podléhá špatné náladě. Co s tím?
Redakce i60 19.6. 06:25
Je to s naším světem opravdu tak špatné? Máte také "blbou" náladu? Jak se podle vás bude žít vašim dětem a vnoučatům? N\pište na toto Téma týdne vlastní příspěvek. Ten nejzajímavější odměníme.
Startuje fotosoutěž "Obrázky léta"
Zuzana Pivcová 18.6. 20:03
Přeji vám hodně krásných zážitků, nejen jako příležitostí k fotografování. A blahopřeji výherkyním.
Slova v přeneseném významu - Domácí úkol pro Rožnov
Alena Tollarová 18.6. 16:10
Maruško, máš to za *****! Můžeš se posadit.
Ohlédnutí za víkendem na Valašsku
Marie Novotná 18.6. 14:30
Je škoda,že oba chybíte na společném fotu.Tvoje filmíky jsem zhlédla na FB i tady.Nemají jedinou chybičku.Jsou super dokumentací jak bylo . I nám bylo moc fajnově.Díky za společnost a někdy příště na viděnou.
Příběh dvou zamilovaných
Jitka Hašková 18.6. 13:43
Chtěla jsem dát 5 hvězdiček, protože se mi článek moc líbí, ale byla jsem nějak nepozorná.
Hrátky s češtinou - háčky
Jana Šenbergerová 18.6. 12:08
Heli, přemýšlím, s čím přijdeš příště. Jsi jako Zuzka s básněmi - nevysychající pramen.
Indická Goa: exotika pro začátečníky, děti i seniory
pavel borita 18.6. 08:59
Oblast Goa jsem navstivil cca 3 mesice zpatky a clanek je v mnohych ohledech zavadejici...vsude spina a smrad, uroven sluzeb ve srovnani s tradicnimi turistickymi destinacemi mizerna, na jednom z mistnimi organizovanem vyletu lodi jsme zazili opravdove ztroskotani (normalne utopili lod ve vysokych vlnach), spodni oceansky proud byl hodne silny a koupani vic jak 1 metr od brehu se nedoporucovano a co se etnickeho slozeni tyce, tak aktualne zhruba 50% obyvatel jsou muslimove (staci se dat do hovoru s rodilym Goanem a myslim, ze byste se nestacili divit)...to jen pro dopresneni, rozhodne bych zacatecnikum nedoporucoval..
Vezmi ukulele a...
Zuzana Pivcová 17.6. 20:49
Zmínka o dvou akordech a trpělivé sestře nepochybně vzešla ode mě, i když si už nepamatuji, co jsem o svém tréninku psala. Vím jen bezpečně, že jsem dala svou fotku s uke jako vánoční přání na Foto dne. Je to asi tak, že si brnkám pro sebe doma před spaním a tiše si zpívám. Velmi mě to uklidňuje, ten krásný strunný zvuk, byť stvořený z pár základních akordů. A nějak nemám potřebu o tom víc psát.
Pohádka - Prasátko Robík a červená řepa
Libuše Křapová 17.6. 19:01
Naděždo, bezva, další pohádkářka :-) Máte krásné obrázky. Já vám totiž koukla na profil a přečetla jsem si i ty, co už máte nachystané. Pokud nevíte - když si na profilu odkliknete u článku zveřejnit, jsou viditelné i pro návštěvníky. Mám taky na profilu některé pohádky, ale teď je už zveřejňuji na blogu. Zvu vás na návštěvu :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.