Přehled posledních diskuzních příspěvků

Po valašských chodníčkách podruhé

Naděžda Špásová 23.6. 11:18
Jano, fotky jsou moc pěkné. Je vidět, že je na Valašsku opravdu krásně. Bohužel, od nás trochu daleko.

Rozkvetlé zahrady

Naděžda Špásová 23.6. 11:13
Dano, krásné fotky. Taky mám ráda kvetoucí zahrady a mám radost, když mi to na zahradě a balkoně září.

V Chlumci nad Cidlinou

Blanka Macháčková 23.6. 07:52
Jednoduché, vtipné, milé. Gratuluji.

Vysvědčení - přiměřeně, přiměřeně…

Zuzana Pivcová 22.6. 19:41
Hezká úvaha, Blanko, moje sestra měla v 1. třídě dvojku ze zpěvu, pak v rámci učitelství vystudovala hudební výchovu, kromě klavíru hraje i na varhany a dodnes učí kroužek hry na kytaru a písní k táboráku. Já jsem se učila stále dobře a dnes toho mnoho neumím. Kluci u nás na SVVŠ sotva průměr, ale vzalo je to později a byli z nich inženýři. Naše maminka málem plakala, když jsem dostala dvojku. Bylo to velmi zavazující. To není dobře.

Pohádka - Zajíček se učí vázat tkaničky u bot

Zuzana Pivcová 22.6. 19:33
Další povedená pohádka, škoda, že ji nemám komu předčítat. :-)

Poklady naší přírody: Hadinec obecný

Eva Mužíková 22.6. 11:45
Elen,Ty jsi naše zlatá " bába kořenářka ". Zase jsem o poznání moudřejší, díky. Popenec mám díky Tobě v mrazničce na zimní čas, čerstvý používám velmi často, naposledy na míchaná vajíčka....

Pejsci stárnou. Stejně jako my

Zuzana Pivcová 22.6. 09:39
Přiznám se, že je mi mnohdy smutno, když vidím lidi venčit staré pejsky, kteří sotva jdou, hlavu svěšenou, už cestou nečenichají jako dřív. Zkrátka už nemají z procházky radost. Ale je to život, co s tím? Totéž se týká i starých kočiček.

Mně čas nic nedluží

Marie Ženatová 22.6. 07:30
Nádherná slova, díky moc...

Jídlo jako inspirace slouží už po generace (slova v přeneseném smyslu - úkol dálkové studentky pro Rožnov)

Naděžda Špásová 21.6. 18:42
Hezké, vtipné a že života. Rozkol mezi kamarádkami kvůli klukovi jsem zažila na vlastní kůži. Bohužel, já byla ta oklamaná.

Jak se ze mne stala ekologická aktivistka

Zuzana Pivcová 21.6. 11:10
To je dobře, určitě z toho máš radost a motýli taky.

První letní den

Jana Šenbergerová 21.6. 09:07
Tleskám prvnímu letnímu dni i jeho autorce. Léto je moc hezké jméno, Léto budiž pochváleno.

Poznáš toto nádraží?

Anna Čípová 21.6. 08:20
Našla jsem, cyklostezka vede na přehradu, jejíž jméno začíná písmenem P.

Pravé kunovické koláčky patří mezi skvosty každé oslavy

Míla Hyhlíková 21.6. 07:32
Ach, kunovické koláčky! To je opravdu lahoda sama. Do Hluku jsem dostala na počátku šedesátých let na umístěnku a na Slovácku jsem potom prožila deset nejkrásnějších let života. Kunovice, Podolí, Huštěnovice, Popovice, Derfla, to jsou místa mého srdce. Tam mě naučili i tyto koláčky, se kterými dodnes slavím úspěch na všech rodinných i jiných sešlostech. Paní Zdenka Kasperová z Hradiště mi ještě připomínala, že nesmím spěchat a těsto musím dvakrát přemísit, aby koláčky dobře vykynuly a vytvořila se „jeskyňka“. Zkuste si je upéct a přesvědčíte se, že jsou nej.

Blbá nálada - Svět jako převodovka

Zuzana Pivcová 20.6. 16:56
Napsala jste to moc hezky. Miliony a miliardy osobních blbých nálad dají dohromady celosvětovou blbou náladu! Každý musí začít u sebe, čím já to celé zlepším? Sama jsem byla dřív velká pesimistka. Dnes je mi už docela dost, nevím, kolik času mi ještě zbývá, nežiji žádný radostný rodinný život, ale mít blbou náladu, to bych si snad ani nedovolila. Připadalo by mi to jako neúcta k zbylému životu.

Pohádka - Lasička Adélka a cuketa

Blanka Macháčková 20.6. 16:43
Hezké. A vymyslet to je obdivuhodné.

Malacky naposledy: Chemický poplach ve vzduchu

Zuzana Pivcová 20.6. 11:58
Podle toho, co jsem kdy slyšela vyprávět, tak to občas bylo dílo podobné jako u Vás! Někdy si říkám, že ti naši tehdejší mocipáni ve své horlivosti dělali ještě daleko větší blbiny, než jim nařizovali z Moskvy.

Tipy, jak se připravit na dovolenou, aby byla pohodová

Blanka Macháčková 20.6. 11:13
Každá rada dobrá. Zda se jí budeme řídit či ne je už na nás.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.