Přehled posledních diskuzních příspěvků

V Černém údolí

Věra Lišková 9.7. 15:43
Zvědavé mládí, také znám podobné otázky na tělo. Moc jsem se při čtení bavila.

Jak na slavnostní mísu

Marie Ženatová 9.7. 14:05
Díky za zajímavé návody a nádherné výtvory...

Líčení určitě neznamená pouhé zakrývání vrásek

Lidmila Nejedlá 9.7. 11:26
Články z redakce mě vždy pobaví. Jsou psány lehkým stylem a optimizmem, ráda je čtu. Dnes mne rozveselila kila rtěnky na rtech, kosmetická drogerie, smažit se dohněda. S náplní článku se naprosto ztotožňuji. Díky

Promíjím

Blanka Macháčková 9.7. 08:10
Tuto báseň už mám načtenou z vašeho profilu. Mám chuť se ji naučit a občas si ji zarecitovat. Opět krásné.

V pasti vzpomínek

Jana Šenbergerová 8.7. 22:28
Nikdy nevstoupíš do stejné řeky. Všechno plyne ... Vracíme-li se, pak vždy jen do budoucnosti, přestože existuje jen přítomnost. :-)

Hrátky s češtinou: Dvojice podle abecedy

Zuzana Pivcová 8.7. 15:57
Četly jsme to se sestrou tady v klidu na chalupě a napadlo nás, že jako reakci zkusíme vytvořit něco samostatně. Díky za nápad a za tu velkou práci!

Vysoké Tatry, Starý Smokovec, Hrebienok (III. část)

Zuzana Pivcová 8.7. 15:55
To jste se prošly. Čtu a pomalu mě bolí nohy za vás. Ale bylo to jistě kouzelné!

Výčitky svědomí. Co s nimi?

Zuzana Pivcová 8.7. 13:48
Osobně vím, že některé nedobré věci, ať vyřčené nebo vykonané, dokáží trápit dlouho. Ale každý by se měl alespoň pokusit se s tím vnitřně vyrovnat a odpustit si, pokud nejde skutečně o nějaký obzvlášť závažný a nepotrestaný trestný čin.

Kam se poděly babičky

Lidmila Nejedlá 8.7. 12:40
Moudrá slova, Maruško. Také vzpomínám na babičku. Je jedno, zda jsme my v šátku, hlavně aby v nás byla ta laskavost našich babiček.

Kanci v toku Labe

Helena Votíková 7.7. 19:04
I na Labi jsou přehrady, nebo ne? Že plavce načapali až v Čelákovicích?

Pochod pro mou maminku Boženku

Naděžda Špásová 7.7. 15:39
Pokud se na vás maminka tam nahoře dívá, tak jí to musí moc potěšit.

Fotoreportáž: 1997 ... A ptáci přestali zpívat

Blanka Macháčková 7.7. 10:18
Je zavádějící dát "to se mi líbí" u tak obrovské tragédie. Pěti hvězdičkami vyjadřuji dík nejen za připomenutí článkem, ale i fotodokumentací.

Fotohádanky /4

Jana Šenbergerová 7.7. 09:48
1) cívka nití, 2) kovové struhadlo, 3) tablety-léky, 4) papírová kytička, 5) kartáč na vlasy, 6) trochu to vypadá jako rýžové nudle, ale to uskupení se mi nezdá, navíc je to v něčem upevněné. :-) Dobré nápady, Heli.

Zamyšlení z Botswany

Zuzana Pivcová 6.7. 17:00
Pokud někoho naplňuje cestování, a nejen cestování, takovými pocity jako Vás, je svobodný a šťastný a své pocity dovede i darovat dál.

Jste umělecky založení? Je nejvyšší čas to zjistit

Věra Ježková 6.7. 15:55
Nejsem hudebně nadaná, neumím ani kreslit/malovat. To první mi nevadí, to druhé ano. Jsem ale tvořivá. Umím psát, plést a háčkovat, mám nápady. Keramika by se mi líbila.

Zářivý déšť

Věra Ježková 6.7. 09:36
Moc hezké, procítěné. A déšť miluji.

Poznáte toto nádražíčko?

Věra Lišková 6.7. 09:07
Nádraží určit je těžké, podobných staveb je hodně. Byla jsem však pilná jako včelka a našla.

Přestěhovat se natrvalo na chatu či chalupu nemusí být jen radost

Margita Melegova 5.7. 19:10
Plnne souhlasim s autorem clanku, zatim co jsme utikali do meste, rada zacinajicich duchodcu smerovala na chaty a dnes toho opravdu lituji, zvlaste kdyz mladym uvolnili byt. Nesouhlasim s vetou pani Kostunove o umisteni do ustavu, prilis strikne resi duchodce, kteri maji problem s dopravou, muze se to stat, ale ve vlastnim prostredi jsou tito lide sobestacni a umi se o sebe postarat a za prijatelny poplatek se nechaji doprovodit k lekari nebo si nechaji prinest nakup, pokud nemaji pribuzne. Pisu to z vlastnich zkusenosti, manzel se ve velkem meste spatne orientuje, ale na sidlisti a v jeho okoli nema problem, dojde si sam k lekari i na nakup, velka mesta maji take oazy klidu parky, lesiky kde se da posedet na prochazce. Na druhou stranu chapu, ze pani posuzuje clanek ze sve soucasne situace, bohuzel co se tyce zivota duchodcu na chatach jsem skeptik a davam za pravdu autorovi clanku, chata neni reseni, jen v pripade, ze je na konci mesta kam zajizdi MHD a zastavka je par kroku. Ale nemam nic proti letnimu pobytu na chate, opecovani zahradky, kdy clovek ma nejen pohyb, ale i pozitek ze zmeny prostredi, rano ho budi zpev ptacku a vecer mava zapadajici slunicko.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.