Přehled posledních diskuzních příspěvků
Znáte válečnou dietu?
Mirek Hahn 14.7. 10:28
To není špatná idea..... Mám na to úchylku, nesnáším vyhazování jídla, doma. Často pražím topinky ze starého chleba a patlám na ně pomazánky nebo oblohy ze všemožných zbytků z lednice :-)
Poznáš toto nádraží?
Jana Šenbergerová 14.7. 09:06
Říčka nás bezpečně navedla k odhalení. Ale nejen ona ...
Zamyšlení II
Zuzana Pivcová 13.7. 16:43
Vážím si Vašeho vyjádření, hlavně je pro mě cenné to poznání, že mnohdy je třeba putovat někam daleko, aby člověk poznal pravou krásu a štěstí u nás doma a přímo v sobě, ve svém nitru. Díky.
To tělo by něco chtělo - Úsloví o lidském těle a jiné zvířeně
Zuzana Pivcová 13.7. 16:40
Něco o lidském těle tu už bylo, Hanka Š. psala o hlavě a zřejmě i o končetinách, ale Vy jste to vzal hezky od hlavy až k patě.
Jan Žižka: Na našich cestách neztrácíme ani minutu
Jana Šenbergerová 13.7. 09:46
Hezký a náročný koníček. Já si pak mohu o tom v pohodě číst a věnovat se přitom svým koníčkům.
Večerní prohlídka hradu
Zuzana Pivcová 12.7. 15:51
Taková magická večerní prohlídka hradu s dobovým dějem, to muselo být kouzelné!
Příběh z mládí
Zuzana Pivcová 12.7. 15:49
Měla jsem o trochu staršího kamaráda, který takhle vyjel na práci do Británie. Jeho teta byla navíc Angličanka, která si vzala čs. letce. Vrátil se a pak toho hodně litoval. Já jsem studovala němčinu a v normalizaci jsem si za špatných okolností několikrát říkala, že jsem měla vycestovat v 68 do Německa. Jenže jsem byla ještě taková hodně nesmělá. Později jsem toho ale už nikdy nelitovala, tím spíš, že už se mohlo cestovat. Díky za hezké vyprávění, které mi připomnělo tu dobu.
Jak přežít třídní sraz?
Naděžda Špásová 12.7. 15:19
Na školní srazy chodím ráda. Ze základky mi to posledně nevyšlo, ale většina žije v mém rodišti, takže se občas vídáme a jsme na telefonu. Ze střední je to vždycky za pár let. S dvěma spolužačkami jsem ve styku častěji, protože se přátelíme. A z toho, jak vypadám si hlavu opravdu nedělám. Dneska zmizel i komplex méněcennosti, kterým jsem kdysi dost trpěla.
Horory na dobrou noc
Jarmila Komberec Jakubcová 12.7. 13:24
Pane Miloši tak prostě si TV nezapínejte, nebo se dívejte na večerníčky
Fotohádanky /6
Dagmar Bartušková 12.7. 10:12
1/ nejprve mi bleskla hlavou hlava sovy sněžné, při bližším prozkoumání snad knedlíkový smajlík v krustě, 2/ rákosové prostírání, 3/ chránič vejce, 4/ spíchlá síťka horkou jehlou, 5/ buben pračky. 6/ kráječ na vejce
Alergie se může rozjet i v šedesáti
Alena Tollarová 11.7. 23:09
Jó tetička alergie, nezvaná přijela a nehodlá odjet. :-) Dlouho jsem si myslela, že když mě škrábe v krku a kašlu při škrábání nových brambor, je to normální. A dneska si nemůžu dát ani jablko, ani třešně, ani meruňky ...
Červencové rybářské ráno
Jana Šenbergerová 11.7. 14:06
Občas není marné nakouknout do partnerova světa. Pěkně jste nám to předvedla.
Hrátky s češtinou: Dvojice slov z vedlejších písmen abecedy
Jana Šenbergerová 11.7. 14:04
K pozdravu i přání pro Libora se připojuji, ale do hrátek se mi teď moc nechce. Děvčata, jste šikulky, zatímco já jsem lenoch. Ještě tak pastelku do ruky ... :-)
Příběhy slavných značek: Dermacol, první český make-up
Dagmar Bartušková 11.7. 12:35
Kdysi to bez "dermáku" ani nešlo. Nafáblovaný obličej, oči orámované linkou. To byly časy! Občas do prodejny Dermacol zavítám, mrknu
na novinky, něco vyzkouším, případně koupím. Krycí krémy to ale nejsou.
Poznáte toto nádraží?
Mirek Hahn 11.7. 10:01
Hodně zajímavé nádraží ! Tam jsem nebyl, musel jsem hledat, ale ta architektura je trochu nápovědná....
Olomoucké taneční jsou mezi staršími velmi trendy
Dagmar Bartušková 11.7. 08:50
Pohyb je "moje". Jive nebo cha-chu bych ráda zkusila. Ale pro seniory - to jsem neslyšela, snad se vyučuje jen v tanečních. Uvidím. Zatím si vystačím se zumbou.
Letní, zdravé i dobré: Polentové knedlíky se špenátem a masovým špízem
Dagmar Bartušková 11.7. 08:32
Mňam, to musí být bašta!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.