Přehled posledních diskuzních příspěvků
Obavy z ruské mafie při cestě do Ruské Karelie byly liché
Lidmila Nejedlá 18.7. 09:12
Konečně článek o Rusku, kde se nepíše jen negativně a o separatistech.
Ano, Rusko je zajímavá země se spoustou památek a oplývá bohatstvím. Je to veliká země s klady i zápory jako kdekoliv jinde. Jsem ráda, že jsem si o tom přečetla ve vašem článku. Nikdy jsem v Rusku nebyla, ale navštívit jeho památky stojí určitě zato. Díky, pane Žižko.
Fotohádanky /7
Zuzana Pivcová 17.7. 15:09
My jsme se tu "na jihu" poradily s Marcelou a většinu tipuje ona, já jsem bez fantazie. Tedy - fototapeta , drátěnka na nádobí, část nějaké exotické rostliny, ptačí pero, skleněná výplň dveří, prostředek květu kopretiny či podobné.
Děda zase hlídal
Eva Balúchová 17.7. 15:06
Pobavila jsem se.Co bych dala za takového dědu.Vůbec by mi nevadilo,že jsem "ten zlý".Ale jsem na hlídání sama,tak se snažím kluky taky občas nějakou blbostí potěšit.Ale čím jsem starší,jde to hůř.Budu se těšit na další zážitky.
Poznáte toto nádraží?
Mirek Hahn 17.7. 12:36
V blízkosti Jantarové stezky je půl republiky :-) Našel jsem to ostudně náhodným způsobem.
Co mi to říkáš? Píseň na text Zuzany Pivcové
Olga Štolbová 17.7. 09:57
Líbí, líbí...Teď zrovna nenacházím ta správná slova, ale jsem nadšená. Lehce zapamatovatelná melodie i slova, brzy si ji budu broukat i tichounce pozpěvovat. Díky, Lubomíre a Zuzko. Hezky mi začal den. **************
Mladý senior. Kdo to je?
Redakce i60 17.7. 08:42
Mladý senior. To je téma tohoto týdne. Cítíte se být mladým seniorem? Jak se to projevuje? Jak trávíte nejčastěji svůj čas, jaké aktivity máte nejraději? Napište vlastní příspěvek (článek) na téma Mladý senior. Ten nejzajímavější oceníme malým dárkem.
K pravěkému kalendáři u Kounova
Alena Tollarová 16.7. 22:35
Pokaždé když jedeme do Lužné na mašinky a míjíme odbočku ke kounickým řadám, tak si říkám, že bych se tam chtěla podívat. A ještě jsem tam nebyla. Zatím.
Krokoměry za tenisovou tipovačku získávají pánové Pecina a Suchý, na nováčky portálu i60 čeká tablet Lenovo
Blanka Macháčková 16.7. 19:03
Blahopřeji vítězům a obdivuji jejich správné typy. Není to jen o náhodě a štěstí, ale i o znalostech.
Let balonem
Zuzana Pivcová 16.7. 13:21
Aničko, věřím, že to byl krásný zážitek. Já, která jsem letěla x-krát letadlem, bych asi do balonu nevlezla a tím pádem nic z výšky nenafotografovala.
Co nikdo nevidí
Lidmila Nejedlá 16.7. 09:25
Střepy se konečně do dálky rozletí a my se těšíme na lásku na třetí.
Dovol mi poznat tvoji duši
Zuzana Pivcová 15.7. 13:57
Blízkost milovaného člověka je sama o sobě darem. Je to krásná báseň.
Proč muži nechodí k lékaři? Prý si poradí se vším sami
Drahomíra Stínilová 15.7. 12:56
Ukázka, kterou mohu potvrdit z rodiny. Před pár dny zemřel můj bratranec. Vážil přes sto kilo a měl sotva 165 výšku. Neustále pojídal sušenky se zmrzlinou, a jeho partnerka mu je poctivě kupovala, protože je vyžadoval. Už jednou měl infarkt a v nemocnici zhubl o 10 kg. Po několika měsících doma je zase přibral a ještě více. Nechodili na procházky a když jsme si volali, snažila jsem se ho přesvědčit, ať to nějak řeší, místo sladkého ať si dělá k večeři jen saláty a chodí alespoň do parků na delší procházky, ať jde k lékaři a poradí se. Marně, nedávno se mu prý udělalo špatně, ale nechtěl k lékaři, že to přejde. Měl strach, že ho bude nutit ke zhubnutí. A takhle smutně to dopadlo.
Jak se prezentovat na tomto portále
Jana Šenbergerová 14.7. 13:35
Ještě jednou vás mezi námi vítám a přeji, ať se tu cítíte dobře i bez titulů.
Žijeme ve století vdov. Jak zvládnout ztrátu partnera?
Jana Šenbergerová 14.7. 13:28
Smrt je třeba mít na zřeteli stále. Budeme-li se i nadále tvářit, že se nás to netýká, budeme jí zasaženi mnohem víc. A že nějakým způsobem budeme, je nade vši pochybnost.
Na co máte nárok, když musíte v zahraničí navštívit lékaře?
Jana Šenbergerová 14.7. 13:17
Je dobré to vědět, i když v praxi to někdy vypadá trochu jinak.
Fotoreportáž - Louky na Soláni - sečení
Věra Lišková 14.7. 11:04
Děkuji za krásnou fotoreportáž. Tak pěkné louky jsou ještě v pohraničí, kde je ještě nestačila naše uspěchaná doba zničit. Připomínají mi dětství, také jsem chodila takovou voňavou loukou, hned za sadem.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.